Forside » Berigtigelse » Advokatsalær til berigtigelse af skøde

Advokatsalær til berigtigelse af skøde

Når du har brug for at få berigtiget dit skøde, vil der være et advokatsalær til berigtigelse af skødet. Det skyldes, at processen med at berigtige et skøde ofte er kompliceret og ansvarspådragende. Derfor kræver det professionel ekspertise.

Afhængigt af omfanget af det arbejde, der skal udføres, kan advokathonoraret variere.

Variabelt salær eller fast salær?

Når du hyrer en advokat til at berigtige dit dokument, kan du få tilbudt en variabel pris eller en fast pris. En variabel pris er baseret på en timeløn, og det samlede beløb afhænger af, hvor lang tid advokaten bruger på din sag. En fast pris er derimod et fast gebyr, som ikke ændrer sig, uanset hvor kompleks og tidskrævende sagen ender med at være. Hvis salæret sættes for højt, kan man som klient klage over dette.

Skøde Centret tilbyder en fast lav pris du kan regne med.

Skøde Centret er et uafhængigt alternativ til en advokat. Vi er således ikke et advokatfirma, men er specialiseret i bolighandel siden 2003.

trustpilot

Håndtering af sagen med alt-i-en skødepakke

✔ En komplet skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få overdragelsen af ejendommen på plads.
✔ Et udvidet skøde, som også rummer den vigtige formalisering af jeres aftale. Vores skøde er således ikke blot et standard minimalskøde.
✔ En fast pris du kan regne med fra starten af. Der kommer således ingen ekstraregninger eller tillæg senere hen.

trustpilot
Se priser

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe 70 20 21 29 (man - fre: 9-17).

Hvad er inkluderet i et advokatsalær?

Et typisk advokatsalær hos en boligadvokat omfatter

  • En indledende konsultation for at vurdere dine behov
  • Undersøgelse og research af dit juridiske spørgsmål
  • Udarbejdelse af skøde
  • ekspedition af skøde til tinglysning
  • Refusionsopgørelse
  • Frigivelse af købesum til sælger
  • kommunikation med dig om din sag.
  • Afslutning af bolighandlen

Hos Skøde Centret varetager vi de samme opgaver, og vi er specialiseret i netop disse arbejdsområder, idet vi ikke laver andet.

Hvem må berigtige en ejendomshandel?

I Danmark kan alle varetage berigtigelse af et skøde. Men det kan dog anbefales at den der varetager skødet, også har tegnet ansvarsforsikring. Skøde Centret har tegnet ansvarsforsikring og vi har mere end 18 års erfaring med bolighandel.

Hvem skal betale for advokatsalæret?

Der er ingen lov der bestemmer hvem der skal betale berigtigelsesomkostningerne. Det er dermed op til parterne at blive enige herom. Hver part betaler dog typisk omkostninger til egne rådgivere. Spørgsmålet er derfor, om det er købers ellers sælgers rådgiver der skal varetage berigtigelsen af handlen.

Hvis du køber boligen gennem en ejendomsmægler, vil ejendomsmægleren normalt have indsat bestemmelse i købsaftalen om hvem der skal betale for berigtigelsesomkostningerne.

Hvis du har en advokat eller anden juridisk rådgiver, er advokatens honorar normalt inkluderet i de samlede omkostninger til berigtigelse.

Tinglysningsafgift

Udover selve advokatsalæret vil der være omkostninger til tinglysning af skødet. Tinglysningsafgiften for skødet er på 0,6% af købesummen tillagt kr. 1.750.

Hvis der er tale om overdragelse ved skilsmisse, kan man nøjes med at betale kr. 1.750 i afgift, og sparer således 0,6% afgiften.

Skal du købe bolig eller have ændret et skøde?

Mere end 17.000 boligkøbere har anvendt Skøde Centret til boligkøb eller skødeskrivning, og vi sidder klar til at hjælpe dig med din sag.

Du kan starte en sag helt uforpligtende hos os. Hvis sagen efterfølgende ikke kan gennemføres, annullerer vi den blot igen, uden regning til dig.

trustpilot

Se priser

Vi er specialiserede i følgende typer af sager: