Forside » Berigtigelse » Advokatsalær til berigtigelse af skødet

Advokatsalær til berigtigelse af skødet

Når du har brug for at få berigtiget dit skøde, vil der være et advokatsalær til berigtigelse af skødet. Det skyldes, at processen med at berigtige et skøde ofte er kompliceret og ansvarspådragende. Derfor kræver det professionel ekspertise.

Afhængigt af omfanget af det arbejde, der skal udføres, kan advokathonoraret variere.

Variabel pris eller fast pris?

Når du hyrer en advokat til at berigtige dit dokument, kan du få tilbudt en variabel pris eller en fast pris. En variabel pris er baseret på en timeløn, og det samlede beløb afhænger af, hvor lang tid advokaten bruger på din sag. En fast pris er derimod et fast gebyr, som ikke ændrer sig, uanset hvor kompleks og tidskrævende sagen ender med at være.

Skøde Centret tilbyder en fast lav pris du kan regne med

Skøde Centret er et uafhængigt alternativ til en advokat. Vi er således ikke et advokatfirma, men er specialiseret i bolighandel siden 2003.

Vi har ingen skjulte gebyrer, og derfor kan du regne med vores pris fra starten af. Vi tilbyder alle kunder en gratis og uforpligtende indledende konsultation for at vurdere dine behov.

Vores faste pakkepriser er skræddersyet din konkrete behov. Du kan se alle pakkerne her.

Hvad er inkluderet i et advokatsalær?

  • Et typisk advokathonorar omfatter
  • En indledende konsultation for at vurdere dine behov
  • Undersøgelse og research af dit juridiske spørgsmål
  • Udarbejdelse af skøde
  • kommunikation med dig om din sag.

Hvem må berigtige en ejendomshandel?

I Danmark kan alle varetage berigtigelse af et skøde. Men det kan dog anbefales at den der varetager skødet, også har tegnet ansvarsforsikring.

Hvem skal betale berigtigelsesomkostninger?

Der er ingen lov der bestemmer hvem der skal betale berigtigelsesomkostningerne. det er dermed op til parterne at blive enige herom.

Hvis du køber boligen gennem en ejendomsmægler, vil ejendomsmægleren normalt have indsat bestemmelse i købsaftalen om hvem der skal betale for berigtigelsesomkostningerne.

Hvis du har en advokat eller anden juridisk rådgiver, er advokatens honorar normalt inkluderet i de samlede omkostninger til berigtigelse.