Boligadvokat Aalborg?

Boligadvokat-Aalborg

Søger du efter hjælp fra en boligadvokat i Aalborg i forbindelse med køb af bolig eller sommerhus?

Det er i dag muligt at finde billigere alternativer til en boligadvokat, da det i modsætning til tidligere, ikke kun er boligadvokater der arbejder professionelt med køberrådgivning ved boligkøb.

Skøde Centret er et billigt alternativt til en boligadvokat i Aalborg.

Vi har stor erfaring med boligkøb i områderne omkring Aalborg, herunder Nørresundby, Lindholm, Vejgaard og Nørre Tranders. 

Om os

Skøde Centret er ikke et advokatfirma, men vi har en meget stor og specialiseret erfaring med bolighandel, da vi udelukkende har arbejdet med boligkøb og skødeskrivning siden 2003, hvor vi gennem tiden har hjulpet mere end 15.000 boligkøbere gennem købsprocessen. Endvidere er vi ansvarsforsikret via Lloyds.  

Du kan gøre brug af vores alt-i-en boligkøberpakke, som indeholder alt det du har brug for rent juridisk, for at få handlen gennemført. Pakken får du til en fast lav pris, som du kun betaler hvis handlen gennemføres.

trustpilot

Bestil boligkøberpakke

Har du brug for andre typer skødeydelser, kan du se alle vores ydelser og priser her.

Skøde Centrets alt-i-en boligkøberpakke indeholder køberrådgivning, skødeskrivning, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse, og vores pakke rummer dermed samme ydelser som du normalt får hos en boligadvokat i Aalborg.

Om boligkøb i Aalborg

Boligmarkedet i Aalborg har generelt haft det godt i de senere år. Priserne er som følge heraf steget kraftigt. Er man studerende kan det være svært at finde en studiebolig i nærheden af uddannelsen, i hvert fald til en rimelig pris.

Generelt er priserne i Nørresundby lavere end i Aalborg by. Så hvis man er indstillet på at bo på den anden side af fjorden, er der penge at spare.

Selvom boligmarkedet overvejende har været sælgers marked, skal man som boligkøber ikke opgive at forhandle den rette pris på boligen. Vores erfaring er, at der stadig bliver givet prisafslag i Aalborg.