Boligadvokat København?

boligadvokat København

Søger du efter hjælp fra en boligadvokat i København i forbindelse med køb af bolig eller sommerhus?

Det er i dag muligt at finde billigere alternativer til en boligadvokat, da det i modsætning til tidligere, ikke kun er boligadvokater der arbejder professionelt med køberrådgivning ved boligkøb.

Skøde Centret er et billigt alternativt til en boligadvokat i København.

Vi har stor erfaring med boligkøb i områderne omkring København, herunder Østerbro, Nørrebro, Vesterbro og Frederiksberg.  

Om Skøde Centret

Skøde Centret er ikke et advokatfirma, men vi har en meget stor og specialiseret erfaring med bolighandel, da vi udelukkende har arbejdet med boligkøb og skødeskrivning siden 2003, hvor vi gennem tiden har hjulpet mere end 15.000 boligkøbere gennem købsprocessen. Endvidere er vi ansvarsforsikret via Lloyds.  

Du kan gøre brug af vores alt-i-en boligkøberpakke, som indeholder alt det du har brug for rent juridisk, for at få handlen gennemført. Pakken får du til en fast lav pris, som du kun betaler hvis handlen gennemføres.

trustpilot

Bestil boligkøberpakke

Har du brug for andre typer skødeydelser, kan du se alle vores ydelser og priser her.

Om alt-i-en boligkøberpakken

Skøde Centrets alt-i-en boligkøberpakke indeholder køberrådgivning, skødeskrivning, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse, og vores pakke rummer dermed samme ydelser som du normalt får hos en boligadvokat i København.

Om boligkøb i København

I den senere tid er boligpriserne i København steget kraftigt. Specielt er priserne på ejerlejligheder (og særligt 2-værelses ejerlejligheder) steget meget. Hertil kommer at der er meget nybyggeri rundt om i København. Den samlede boligmasse er dermed stigende.

Prisudviklingen kan gære det svært for unge førstegangskøbere at købe bolig, medmindre man er villig til at flytte langt væk fra indre København.

Nedlukningen under coronaepidemien har givet stor travlhed på boligmarkedet, også i København, og det kan skubbet yderligere til boligpriserne opad.  Største prisstigning er sket på Frederiksberg og på Nørrebro.