Boligadvokat Odense?

boligadvokat-odense

Søger du efter hjælp fra en boligadvokat i Odense i forbindelse med køb af bolig eller sommerhus?

Det er i dag muligt at finde billigere alternativer til en boligadvokat, da det i modsætning til tidligere, ikke kun er boligadvokater der arbejder professionelt med køberrådgivning ved boligkøb.

Skøde Centret er et billigt alternativt til en boligadvokat i Odense.

Vi har stor erfaring med boligkøb i områderne omkring Odense, herunder Dalum, Tarup, Næsby og Hjallelse. 

Om Skøde Centret

Skøde Centret er ikke et advokatfirma, men vi har en meget stor og specialiseret erfaring med bolighandel, da vi udelukkende har arbejdet med boligkøb og skødeskrivning siden 2003, hvor vi gennem tiden har hjulpet mere end 15.000 boligkøbere gennem købsprocessen. Endvidere er vi ansvarsforsikret via Lloyds.  

Du har mulighed for at gøre brug af vores alt-i-en boligkøberpakke, som indeholder alt det du har brug for rent juridisk, for at få handlen gennemført. Pakken får du til en fast lav pris, som du kun betaler hvis handlen gennemføres. Ingen handel – ingen regning.

trustpilot

Bestil boligkøberpakke

Har du brug for andre typer skødeydelser, kan du se alle vores ydelser og priser her.

Om alt-i-en boligkøberpakken ved køb af bolig i Odense

Skøde Centrets alt-i-en boligkøberpakke indeholder køberrådgivning, skødeskrivning, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse, og vores pakke rummer dermed samme ydelser som du normalt får hos en boligadvokat i Odense.

Om boligkøb i Odense

Generelt ligger Odense over landsgennemsnittet når det handler om prisudvikling på boliger. Men kigger man på de forskellige områder af Odense, er det tydeligt at der er store forskelle på områderne rent prisudviklingsmæssigt. Der hvor priserne generelt er lavest, er Odense N og til dels Odense V.

Der hvor priserne generelt er højest, er Odense SØ.

Odense er en populær by, og der er generelt en befolkningstilvækst i Odense, på samme måde som i andre storbyer. Dette har specielt være tendensen i de senere år.