Boligadvokat Roskilde?

boligadvokat-roskilde

Søger du efter hjælp fra en boligadvokat i Roskilde i forbindelse med køb af bolig eller sommerhus?

Det er i dag muligt at finde billigere alternativer til en boligadvokat, da det i modsætning til tidligere, ikke kun er boligadvokater der arbejder professionelt med køberrådgivning ved boligkøb.

Skøde Centret er et billigt alternativt til en boligadvokat i Roskilde.

Vi har stor erfaring med boligkøb i områderne omkring Roskilde, herunder Himmelev, Svogerslev og Vindinge. 

Om Skøde Centret

Skøde Centret er ikke et advokatfirma, men vi har en meget stor og specialiseret erfaring med bolighandel, da vi udelukkende har arbejdet med boligkøb og skødeskrivning siden 2003, hvor vi gennem tiden har hjulpet mere end 15.000 boligkøbere gennem købsprocessen. Endvidere er vi ansvarsforsikret via Lloyds. 

Du kan gøre brug af vores alt-i-en boligkøberpakke, som indeholder alt det du har brug for rent juridisk, for at få handlen gennemført. Pakken får du til en fast lav pris, som du kun betaler hvis handlen gennemføres.

trustpilot

Bestil boligkøberpakke

Har du brug for andre typer skødeydelser, kan du se alle vores ydelser og priser her.

Om alt-i-en boligkøberpakken ved boligkøb i Roskilde

Skøde Centrets alt-i-en boligkøberpakke indeholder køberrådgivning, skødeskrivning, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse, og vores pakke rummer dermed samme ydelser som du normalt får hos en boligadvokat i Roskilde.

Om boligkøb i Roskilde

Roskilde området er generelt et attraktivt sted at købe bolig. Af samme årsag har der været en stigende befolkningstilvækst i de senere år samt stigende huspriser. Et hus i Roskilde koster til sammenligning ca. 3 gange så meget i Roskilde som i Kalundborg.

I 2020 havde Roskilde flest tilflyttere på hele Sjælland.

Som i mange andre områder, er boligmarkedet overvejende sælgers marked. Det vil derfor være sværere at få et prisafslag i Roskilde.