Forside » Fremtidsfuldmagt » Hvad koster en fremtidsfuldmagt? Se pris

Hvad koster en fremtidsfuldmagt? Se pris

fremtidsfuldmagt

Af Skøde Centret - Læsetid: 2 minutter


En fremtidsfuldmagt er et dokument, som giver en person magten til at træffe beslutninger for dig, hvis du skulle blive fysisk eller psykisk uarbejdsdygtig. Fremtidsfuldmagten kan være et vigtigt dokument, men hvad koster en fremtidsfuldmagt?

Der er mange fordele ved at oprette en fremtidsfuldmagt. Fremtidsfuldmagten giver dig mulighed for at beslutte, hvem der skal træffe beslutninger om dine økonomiske og personlige forhold, selvom du ikke længere er i stand til at træffe dem.

Uden en fremtidsfuldmagt vil der i stedet skulle oprettes et værgemål, hvis du en dag ikke selv kan træffe egne beslutninger. Hvis der oprettes et værgemål, er det Familieretshuset, der bestemmer, hvem der skal være værge.

Hvad koster en fremtidsfuldmagt?

Skøde Centret kan hjælpe dig med at oprette en fremtidsfuldmagt for kun kr. 1950 inkl. moms. Dette inkluderer hjælp til at skrive kontrakten, samt hjælp til at sikre, at den overholder alle relevante lovgivninger. Samtidig tilbyder vi også telefonisk support, hvis du har brug for det.

Hvordan oprettes en fremtidsfuldmagt?

Fremtidsfuldmagten oprettes digitalt via tinglysningssystemet hos Tinglysningsretten. Der anvendes digital signatur til oprettelsen, og du underskriver ligeledes fuldmagten med dit MitID.

Hvor lang tid tager det at oprette fuldmagten?

Skøde Centret kan hjælpe dig med at oprette fremtidsfuldmagten på meget kort tid. Vi vil gøre alt, hvad der er nødvendigt, for at sikre, at dokumentet er udarbejdet og underskrevet korrekt og i tide, så du ikke skal bekymre dig. Vi kan udarbejde fremtidsfuldmagten allerede fra dag til dag.

Hvordan foregår det?

  1. Du udfylder formularen til oprettelse af fremtidsfuldmagten. Du bliver bedt om at svare på en række spørgsmål til brug for fuldmagten.
  2. Herefter sørger vi for at klargøre fuldmagten og sender dig en mail med link til dokumentet.
  3. Du skal herefter blot godkende dokumentet med dit MitID.
  4. Når du har godkendt dokumentet med dit MitID, skal du henvende dig hos byretten, hvor en notar skal godkende dokumentet. Det er her, at fremtidsfuldmagten bliver tinglyst. Det er forbundet med en retsafgift på kr. 300 at få fuldmagten tinglyst hos notaren.

Skal du købe bolig eller have ændret et skøde?

Mere end 17.000 boligkøbere har anvendt Skøde Centrets juridiske assistance til boligkøb eller skødeskrivning, og vi sidder også klar til at hjælpe dig med din sag.

Du kan starte en sag helt uforpligtende hos os. Hvis sagen efterfølgende ikke kan gennemføres, annullerer vi den blot igen, uden regning til dig.

trustpilot

SE PRISER