Juridisk assistance til køb af andelsbolig

Ved køb af andelsbolig, kan du opleve usikkerhed i forhold til om du giver for høj en pris for boligen eller om der måtte være andre problemer omkring handlen.

Hos Skøde Centret hjælper vi dig med dit andelsboligkøb, og sikrer dig mod juridiske faldgruber, så du kan føle dig tryg.

Bestil pakke

Kr. 5.900,- inkl. moms

eller ring
 70 20 21 29

Alt-i-en køberpakke til andelsbolig

Når du bestiller Skøde Centrets andelsboligpakke, får du en komplet juridisk køberpakke, som rummer

andelsbolig

Vores boligkøberpakke indeholder alt du har brug for


Vi gennemgår og kontrollerer købsaftalen samt ejendommens dokumenter (normalt ca. 150 – 200 sider).


Vi drøfter eventuelle problemstillinger med dig på et telefonisk møde, efter vores gennemgang af sagen. 


Vi sikrer at handlens juridiske papirarbejde udarbejdes og håndteres korrekt.


Fremsendelse af skriftlig godkendelse til sælger med eventuelle forbehold til handlen.


Løbende opfølgning på sagen samt svar på de spørgsmål du måtte have undervejs i sagen.


Vi repræsenterer kun dig og dine interesser overfor sælger/andelsboligforening, og vi sikrer at eventuelle forbehold bliver opfyldt.

Bestillingsformular

Svar på ofte stillede spørgsmål

Ja! Det er vigtigt at få indsat dette forbehold inden du skriver under på købsaftalen. På den måde får du mulighed for at fortryde handlen (gratis) hvis vi finder juridiske problemstillinger i handlen. Forbeholdet kan formuleres på flere måder, men bør indeholde følgende:

“Købers underskrift på denne købsaftale er betinget af, at Skøde Centret kan godkende købsaftalen i dens helhed. Eventuelle indsigelser skal være sælger i hænde senest den xx/xx/20xx, kl. 16.00.”

Ofte er der ret korte frister for indsigelser indsat i købsaftalen, typisk 4 – 6 dage. Vi har mulighed for at varetage hastesager, og kan gennemgå din sag fra dag til dag (uden ekstraomkostning).

Vi kommunikerer typisk via telefon og mail.

Vores priser er faste, så du ved hvor meget sagen koster fra starten af. Vi arbejder ikke med timepriser og ekstratillæg. Du kan dermed regne med, at prisen på vores køberrådgivning også er det du ender med at betale i sidste ende.

Du betaler først honorar til os, når handlen er endelig indgået med sælger, og når skødet er klargjort til din underskrift.

Nej! Vi har en købt eller gratis garanti. Du betaler kun noget til os, hvis handlen gennemføres.

Vi fremsender et konto nummer du kan benytte, når betaling skal finde sted (når handlen er endelig indgået med sælger, og skødet er klargjort).

Nej! Skøde Centret er en privatejet og uafhængig virksomhed der ikke modtager provisioner fra banker eller forsikringsselskaber for at varetage deres interesser i vores rådgivning. Vi varetager udelukkende dine interesser.

Ja! Skøde Centrets rådgivning og sagsbehandling er ansvarsforsikret via Lloyds Bruxelles. Det betyder, at du som kunde er sikret, hvis Skøde Centret skulle begå fejl i behandlingen af din sag.

Vi har siden 2003 hjulpet mere end 15.000 boligkøbere gennem købsprocessen. Vores arbejde handler om at sikre din tryghed. Vi arbejder til daglig udelukkende og specialiseret med boligkøb og skødeskrivning, og deltager løbende i specialiseret juridisk efteruddannelse.

Ja! Uanset hvor i landet du køber bolig, kan vi hjælpe dig med sagen.

Bestil nu

eller kontakt os: 70 20 21 29