Forside » Køberrådgivning » Køberrådgivning i Albertslund – boligkøb i Ballerup

Køberrådgivning i Albertslund – boligkøb i Ballerup

køberrådgivning

Er du ved at købe bolig i Albertslund, kan Skøde Centret hjælpe dig med alt det juridiske omkring handlen gennem vores alt-i-en køberrådgivning. Vores køberrådgivning rummer alt det nødvendige i forbindelse med sagen.

Vi kontrollerer købsaftalen og alle ejendommens dokumenter. Skøde Centrets alt-i-en boligkøberpakke indeholder udover selve køberrådgivningen også skødeskrivning, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.

Du får en fast pris du kan regne med fra starten. Ingen handel – ingen regning.

Håndtering af sagen med alt-i-en boligkøberpakke

✔ Vi arbejder udelukkende med boligkøb og skødeskrivning og er således specialiseret i dette fagområde.
✔ Vi har tegnet ansvarsforsikring
✔ Vi har erfaring fra mere end 17.000 bolighandler siden 2003
✔ Vi er 100% uafhængige

trustpilot
Se pris og start sag
Det er uforpligtende: Ingen handel – ingen regning.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 70 20 21 29.

Køb af bolig i Albertslund?

Albertslund

Der mange grønne områder i Albertslund, bl.a. pga. Vest skoven og Vejleådalen. Hele 60 pct. af bydelens areal udgøres af naturområder. Albertslund er bygget i 1960’erne, og der er mange rækkehuse, villaer og parcelhuse i byen, samt lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Indbyggertallet er også steget meget, bare de sidste 10 år er det gået fra 3.000 til 30.000

Det meste af Albertslund er opdelt i et trafiksystem, hvor veje og stier for hårde og bløde trafikanter er delt op. Det betyder således at bløde trafikanter kan bruge fx stier uden at risikere at blive ramt af en bil.

Albertslund bliver måske kendt som en erhvervskommune, men der er også mange gode skoler og daginstitutioner af høj standard, grønne områder og gode solide huse. Derfor er der også mange der er flyttet dertil. Albertslund ligger ca. 20 min. fra Københavns rådhusplads.

Når du køber bolig i Albertslund, kan Skøde Centret hjælpe dig med køberrådgivning fra dag til dag.

Hvorfor bør jeg bruge køberrådgivning ved boligkøb i Albertslund?

Uden en professionel rådgiver ved din side, står du alene om købet. Ejendomsmægleren er sælgers mand, og må ifølge loven ikke rådgive dig som køber. Denne regel gælder i Albertslund, såvel som i resten af landet. Banken rådgiver dig heller ikke om handlens juridiske grundlag, men tager kun stilling til om de kan belåne ejendommen.

Hvordan foregår køberrådgivning i Albertslund?

Når du har fundet den bolig i Albertslund du ønsker at købe, vil næste skridt være at ejendomsmægleren udarbejder et udkast til købsaftalen. I den forbindelse er det vigtigt at sikre, at der er indsat rådgiverforbehold i købsaftalen inden du underskriver.

Herefter kontakter vi ejendomsmægleren og indhenter kopi af handlens dokumenter. Vi gennemgår alle dokumenterne

Vi afholder herefter et telefonisk møde med dig om sagen, hvorefter vi efter aftale med dig sender eventuelle bemærkninger til handlen til ejendomsmægleren.

Når alle forbehold og spørgsmål omkring handlen er afklaret, varetager vi efterfølgende selve papirarbejdet omkring handlen, herunder skøde, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.  

Vi afslutter ikke sagen, før alt omkring bolighandlen er på plads.

Du kan til enhver tid kontakte os undervejs, hvis du måtte have spørgsmål.

Skal du købe bolig eller have ændret et skøde?

Mere end 17.000 boligkøbere har anvendt Skøde Centret til boligkøb eller skødeskrivning, og vi sidder klar til at hjælpe dig med din sag.

Du kan starte en sag helt uforpligtende hos os. Hvis sagen efterfølgende ikke kan gennemføres, annullerer vi den blot igen, uden regning til dig.

trustpilot

Se priser