Forside » Køberrådgivning » Hvad koster en advokat ved boligkøb?

Hvad koster en advokat ved boligkøb?

boligadvokat

Er du ved at købe ny bolig, står du overfor en række store beslutninger og svære valg. Der er mange spørgsmål i forbindelse med et boligkøb som skal afklares. Derfor kan det være relevant at få hjælp fra en advokat eller en anden juridisk rådgiver i forbindelse med dit boligkøb.

Prisen på advokat kan variere

Prisen på en advokat ved boligkøb, kan variere meget fra firma til firma, og afhængig af den ydelse du ønsker.

Udover prisen på selve advokatbistanden, vil der yderligere løbe udgifter til tinglysningsafgift på skødet. Denne afgift er variabel, og afhænger af hvor meget du giver for ejendommen.

Hos skøde centret kan vi hjælpe dig med dit boligkøb til en fast lav pris som du kan regne med fra starten af. Vores pris rummer hele sagen fra start til slut, inklusiv gennemgang og kontrol af alle ejendommens dokumenter, skødeskrivning og refusionsopgørelse. Vi rådgiver dig også om behovet for en ejerskifteforsikring. Vi håndteres således hele sagen omkring dit boligkøb.

Skøde Centret kan hjælpe dig med dit boligkøb

Skøde centret er ikke et advokatfirma, men vi tilbyder på samme måde som en advokat at være din repræsentant gennem hele sagen.

Vi er specialiseret indenfor dette arbejdsområde idet vi udelukkende har arbejdet med boligkøb siden 2003. Endvidere er vi ansvarsforsikret.

Du kan få startet din sag hos os med det samme. Du kan ringe til os på telefon 70202129 eller du kan bestille online hvorefter vi kan tage fat på sagen.  Ved hastesager kan vi gennemgå din sag fra dag til dag.

Skal du købe bolig eller have ændret et skøde?

Mere end 17.000 boligkøbere har anvendt Skøde Centret til boligkøb eller skødeskrivning, og vi sidder klar til at hjælpe dig med din sag.

Du kan starte en sag helt uforpligtende hos os. Hvis sagen efterfølgende ikke kan gennemføres, annullerer vi den blot igen, uden regning til dig.

trustpilot

Se priser