Boligadvokat til køberrådgivning i Aalborg – er der alternativer?

Køberrådgivning

Skal du til at købe bolig i Aalborg, har du måske overvejet at finde en boligadvokat til at hjælpe med køberrådgivning.

Tidligere var det lovpligtigt at sager vedrørende boligkøb blev håndteret af en advokat, og man var således tvunget til at benytte en boligadvokat, hvis man som køber havde brug for hjælp til boligkøbet.

Det er dog efterhånden længe siden at der blev åbnet op for at andre specialiserede faggrupper kunne byde ind med assistance til boligkøbere, og ofte til en billigere pris.

Skøde Centret er et alternativ til en boligadvokat i Aalborg. Vi er ikke et advokatfirma, men er specialiseret i boligkøb og har arbejdet indgående med dette område siden 2003. Da vi har eksisteret i mange år, kan du regne med at vi også er for dig i fremtiden, hvis der senere hen måtte opstå problemer omkring ejendommen.

Hos Skøde Centret kan vi hjælpe dig med dit boligkøb i Aalborg fra start til slut. Ved at anvende vores boligkøberpakke, får du al den juridiske hjælp du har brug for ved et boligkøb.

skøde

Du får følgende fordele med Skøde Centret:

✔ Vi arbejder udelukkende med boligkøb og skødeskrivning og er således specialiserede i dette fagområde.
✔ Vi har tegnet ansvarsforsikring
✔ Vi har erfaring fra mere end 17.000 bolighandler siden 2003
✔ Vi er 100% uafhængige

Samlet pris for hele sagen: Kr. 8.750,- inkl. moms. (ingen handel – ingen regning).

trustpilot
Bestil boligkøberpakke
Læs mere om Skøde Centrets alt-i-en boligkøberpakke

eller ring 70 20 21 29.

Når vi arbejder med køberrådgivning i Aalborg gennemgår og kontrollerer vi købsaftalen og alle ejendommens dokumenter, herunder tingbogsattest, BBR, tilstandsrapport, referater fra ejerforening, forsikringstilbud, mv.

Skøde Centrets alt-i-en boligkøberpakke inkluderer udover selve køberrådgivningen også skødeskrivning, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.

Du får en fast pris du kan regne med fra starten. Ingen handel – ingen regning.

Boligkøb i Aalborg

boligadvokat Aalborg

Aalborg er en by for studerende og familier med børn. Det er en aktiv studie by, så der kommer mange unge dertil for at studere.

Aalborg er også Danmarks tredje største by, i hvert fald målt ud fra indbyggertal.

I Aalborg er der en festgade kaldet Jomfru Ane Gade. Med en lejlighed i det centrale Aalborg er der rig mulighed for byture, hvis du er til fester. Aalborg bliver også kaldt for Nordens Paris.

Aalborg har et pulserende liv, og der er mange aktiviteter du kan involvere dig i.

Mange af Aalborgs andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger ligger tæt på byens centrum. Dermed kan du nemt cykle ud til steder, som fx butikker, hvor du kan shoppe tøj, sko og møbler. Du kan også tage ud og besøge det nye Utzon Center ude ved havnefronten.

Attraktive Hasseris ligger som en naturlig forlængelse af Aalborg, lidt sydvest for Aalborg.

Området Nørresundby ligger også meget tæt på centrum af Aalborg, men på trods af det, foretrækker flere at bo i Aalborg frem for Nørresundby. Det giver til gengæld mulighed for at få mere bolig for pengene i Nørresundby.   

Priserne på ejerlejligheder i Aalborg er efterhånden på det højeste niveau de nogensinde har været. Men priserne følger nogenlunde samme udviklingskurve som i Aarhus og København.

Aalborg er en by i udvikling. Byen har fået en del nye boliger, og det er en god nyhed for dig der netop overvejer at flytte dertil.

Hvis du vælger at købe bolig i Aalborg, kan Skøde Centrets køberrådgivning hjælpe dig sikkert gennem handlen.

Hvorfor bruge køberrådgivning ved boligkøb i Aalborg?

Uden en professionel rådgiver ved din side, står du alene om købet. Ejendomsmægleren er sælgers mand, og må ifølge loven ikke rådgive dig som køber. Banken rådgiver dig heller ikke om handlens juridiske grundlag, men tager kun stilling til om de kan belåne ejendommen.

Hvad koster køberrådgivning i Aalborg?

Du får en samlet alt-i-en boligkøberpakke til en fast lav pris. Denne pris gælder uanset hvor i Aalborg du køber bolig, og uanset boligens pris.

Med Skøde Centret får du et uafhængigt alternativ til en boligadvokat i Aalborg. Selvom vi ikke er et advokatfirma, er vi stadig omfatter af lov om juridisk rådgivning.