Forside » Køberrådgivning » Køberrådgivning Amager – Hjælp til køberrådgivning på Amager

Køberrådgivning Amager – Hjælp til køberrådgivning på Amager

Køberrådgivning

Er du ved at købe fast ejendom på Amager, kan Skøde Centret hjælpe dig trygt gennem den juridiske jungle via vores alt-i-en køberrådgivning. Vores køberrådgivning rummer alt det nødvendige i forbindelse med sagen.

Som led i køberrådgivning på Amager gennemgår og kontrollerer vi købsaftalen og alle ejendommens dokumenter, herunder tingbogsattest, BBR, tilstandsrapport, referater fra ejerforening, forsikringstilbud, mv.

Skøde Centrets alt-i-en boligkøberpakke indeholder både køberrådgivning, og også skødeskrivning, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.

Du får en fast pris du kan regne med fra starten. Ingen handel – ingen regning.

Håndtering af sagen med alt-i-en boligkøberpakke

✔ Vi arbejder udelukkende med boligkøb og skødeskrivning og er således specialiseret i dette fagområde.
✔ Vi har tegnet ansvarsforsikring
✔ Vi har erfaring fra mere end 17.000 bolighandler siden 2003
✔ Vi er 100% uafhængige

trustpilot
Se pris og start sag
Det er uforpligtende: Ingen handel – ingen regning.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 70 20 21 29.

Ejerlighedskøb på Amager

Amager ligger øst for København.

Amager er en ø hvor der findes masser af dejlige og hyggelige kvarterer, som fx Islands brygge, Ørestaden, Christianshavn etc.

Københavns lufthavn ligger også på Amager.

På den sydlige del af øen ligger Dragør som har sin egen lille kommune, i modsætning til resten af Amager som er en del af Københavns kommune.

I de senere år, er der kommet stor efterspørgsel på ejerlejlighederne på Amager, specielt på Christianshavn, Islands brygge og i Ørestaden.

Dette gælder i særlig grad 1 og 2-værelses ejerlejligheder. Hvis du foretrækker en ejerlejlighed tæt på bylivet, natur og kultur så kan Amager være interessant. Fra Amager er der ikke langt hen til både København og natur. Med en ejerlejlighed på Amager er både byen og naturen i gå- eller cykelafstand. 

Priserne på ejerlejligheder har som konsekvens af den stigende efterspørgsel også fået fart på igen og er de højeste nogensinde.

Amager har også en slags historie, den bygger på to bønder der boede et sted som blev kaldt Magleby, i dag kaldes den for ”Hollænderbyen”

Amager er blevet moderniseret rigtig meget. Kendetegnet herved er blandt andet de nye måder de gamle industriområder er blevet omdannet på.

På Amager kan du også finde Noma og andre gode restauranter, og du kan fx gå hen på ”Papirøen” hvor du kan finde mad og drikkelse.

Hvis du vælger at købe bolig på Amager, kan Skøde Centrets køberrådgivning hjælpe dig trygt gennem handlen.

Du kan søge efter bolig via fx Amagerbolig eller Nybolig.

Skal du købe bolig eller have ændret et skøde?

Mere end 17.000 boligkøbere har anvendt Skøde Centret til boligkøb eller skødeskrivning, og vi sidder klar til at hjælpe dig med din sag.

Du kan starte en sag helt uforpligtende hos os. Hvis sagen efterfølgende ikke kan gennemføres, annullerer vi den blot igen, uden regning til dig.

trustpilot

Se priser