Forside » Køberrådgivning » Køberrådgivning i Ballerup – Få personlig hjælp til din bolighandel

Køberrådgivning i Ballerup – Få personlig hjælp til din bolighandel

køberrådgivning

Af Skøde Centret

Er du ved at købe bolig i Ballerup, kan Skøde Centret hjælpe dig med alt det juridiske omkring handlen gennem vores alt-i-en køberrådgivning. Vores køberrådgivning rummer alt det nødvendige i forbindelse med sagen.

Som led i Køberrådgivning Ballerup gennemgår og kontrollerer vi købsaftalen og alle ejendommens dokumenter, herunder tingbogsattest, BBR, tilstandsrapport, referater fra ejerforening, forsikringstilbud, mv.

Skøde Centrets alt-i-en boligkøberpakke inkluderer udover selve køberrådgivningen også skødeskrivning, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.

Du får en fast pris du kan regne med fra starten. Ingen handel – ingen regning.

Håndtering af sagen med alt-i-en boligkøberpakke

✔ Vi arbejder udelukkende med boligkøb og skødeskrivning og er således specialiseret i dette fagområde.
✔ Vi har tegnet ansvarsforsikring
✔ Vi har erfaring fra mere end 17.000 bolighandler siden 2003
✔ Vi er 100% uafhængige

trustpilot
SE PRISER
Det er uforpligtende: Ingen handel – ingen regning.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 70 20 21 29.

Boligkøb i Ballerup?

Ballerup

I Ballerup Kommune i Storkøbenhavn ligger Ballerup. Ballerup har ca. 40.200 indbyggere, og ligger i Region Hovedstaden på Sjælland. Byen ligger godt 16 kilometer nordvest for København Centrum, vest for Herlev og øst for Smørumnedre. Hele kommunen har i alt 48.211 indbyggere.

Måløv, Skovlunde, Ballerup og en række mindre landsbyer ligger alle sammen i Ballerup kommune.

Du kan både finde lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger i Ballerup.

Lautrup Park som ligger i Ballerup, imellem Skovlunde og Ballerup, er landets største koncentration af forskning, administration og højteknologi virksomheder.

Ballerup har helt frem til 1800-tallet været kendt som et landsbysamfund, hvilket ændrede sig fra 1800-tallet og frem, da byen ligger tæt på Hovedstaden.

København ligger kun 12 km væk, så du har derfor stor mulighed for at tage til storbyen, der er mange gode shopping muligheder, gode restauranter og caféliv, der er også kulturelle tilbud. Ballerup voksede fra 1800-tallet, til et landsbysamfund, ti, en industri og serviceby.

Da Ballerup fik stationen på Frederikssundbanen, blev byen det trafikale og Økonomiske sted i området. I dag finder du en masse lejligheder tæt på stationen, så du dermed er forbundet med resten af Storkøbenhavn, og dermed dens arbejdspladser også.

Der er mange grønne områder i kommunen, og der er også rig mulighed for at være aktiv.

Hvorfor bør jeg bruge køberrådgivning ved boligkøb i Ballerup?

Uden en professionel rådgiver ved din side, står du alene om købet. Ejendomsmægleren er sælgers mand, og må ifølge loven ikke rådgive dig som køber. Denne regel gælder i Ballerup, såvel som i resten af landet. Banken rådgiver dig heller ikke om handlens juridiske grundlag, men tager kun stilling til om de kan belåne ejendommen.

Hvordan foregår køberrådgivning i Ballerup?

Når du har fundet den bolig i Ballerup du ønsker at købe, vil næste skridt være at ejendomsmægleren udarbejder et udkast til købsaftalen. I den forbindelse er det vigtigt at sikre, at der er indsat rådgiverforbehold i købsaftalen inden du underskriver.

Herefter kontakter vi ejendomsmægleren og indhenter kopi af handlens dokumenter. Vi gennemgår alle dokumenterne

Vi afholder herefter et telefonisk møde med dig om sagen, hvorefter vi efter aftale med dig sender eventuelle bemærkninger til handlen til ejendomsmægleren.

Når alle forbehold og spørgsmål omkring handlen er afklaret, varetager vi efterfølgende selve papirarbejdet omkring handlen, herunder skøde, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.  

Vi afslutter ikke sagen, før alt omkring bolighandlen er på plads.

Du kan til enhver tid kontakte os undervejs, hvis du måtte have spørgsmål.

Scroll to Top