Forside » Køberrådgivning » Køberrådgivning på Bornholm med Skøde Centrets køberpakke
Vi håber, at denne artikel kan hjælpe dig. Har du brug for hjælp til skødeskrivning, kan du finde en skødepakke, der passer til dine behov her.

Køberrådgivning på Bornholm med Skøde Centrets køberpakke

Af Skøde Centret

Står du overfor at købe bolig på Bornholm, kan Skøde Centret hjælpe dig med alt det juridiske omkring handlen via vores alt-i-en køberrådgivning. Vores køberrådgivning rummer alt det du har brug for i forbindelse med sagen.

I forbindelse med køberrådgivning på Bornholm, kontrollerer vi købsaftalen og alle ejendommens dokumenter, herunder tingbogsattest, BBR, tilstandsrapport, referater fra ejerforening, forsikringstilbud, mv.

Skøde Centres alt-i-en boligkøberpakke inkluderer udover selve køberrådgivningen også skødeskrivning, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.

Du får en fast pris du kan regne med fra starten. Ingen handel – ingen regning.

Håndtering af sagen med alt-i-en boligkøberpakke

✔ Vi arbejder udelukkende med boligkøb og skødeskrivning og er således specialiseret i dette fagområde.
✔ Vi har tegnet ansvarsforsikring
✔ Vi har erfaring fra mere end 17.000 bolighandler siden 2003
✔ Vi er 100% uafhængige

trustpilot
SE PRISER
Det er uforpligtende: Ingen handel – ingen regning.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 70 20 21 29.

Køb af bolig på Bornholm

Bornholm er interessant for mange boligkøbere, som gerne vil væk fra storbyens larm og støj, og som gerne vil omgive sig med naturskønne oplevelser.

Hvis man er vant til at køre langt til og fra arbejde med daglige bilkøer, rummer Bornholm en anderledes mulighed for at få ro på tilværelsen.

På Bornholm er der trygt at vokse op for børn og unge, bl.a. fordi der er en lav forekomst af kriminalitet.

Huspriserne er generelt lavere på øen end mange andre steder i landet. Dog kan der være lokale udsving, afhængig af hvor man gerne vil bo. Østkysten omkring Svaneke er attraktiv, men dermed også dyrere.

Den største udfordring for dem som er interesseret i at flytte til øen, er om man kan finde job indenfor sit fagområde. Men efterhånden opleves afstanden til København ikke så stor mere, grundet bedre og hurtigere færger. Mange vælger derfor at pendle.

Er man selvstændig, er internet infrastrukturen efterhånden veludviklet, da der findes fibernet mange steder på øen. Det giver mulighed for at arbejde hjemmefra (afhængig af branche) uden at internettet skal være en begrænsning.

Hvis du overvejer at købe bolig på Bornholm, kan Skøde Centret hjælpe dig med sagen.

Skal du have ændret et skøde?

Find skødepakke der passer til dine behov:

Scroll to Top