Forside » Køberrådgivning » Køberrådgivning Farum – Skal du købe ny bolig i Farum?

Køberrådgivning Farum – Skal du købe ny bolig i Farum?

køberrådgivning

Er du ved at købe fast ejendom i Farum, kan Skøde Centret hjælpe dig sikkert gennem handlen via vores alt-i-en køberrådgivning. Vores køberrådgivning rummer alt det du har brug for for at få handlen på plads.

I forbindelse med Køberrådgivning Farum kontrollerer vi købsaftalen og alle ejendommens dokumenter, herunder tingbogsattest, BBR, tilstandsrapport, referater fra ejerforening, forsikringstilbud, mv.

Skøde Centres alt-i-en boligkøberpakke indeholder udover køberrådgivning også skødeskrivning, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.

Du får en fast pris du kan regne med fra starten. Ingen handel – ingen regning.

Håndtering af sagen med alt-i-en boligkøberpakke

✔ Vi arbejder udelukkende med boligkøb og skødeskrivning og er således specialiseret i dette fagområde.
✔ Vi har tegnet ansvarsforsikring
✔ Vi har erfaring fra mere end 17.000 bolighandler siden 2003
✔ Vi er 100% uafhængige

trustpilot
Se pris og start sag
Det er uforpligtende: Ingen handel – ingen regning.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 70 20 21 29.

Køb af ejendom i Farum

I Farum by bor der omkring 21.000 indbyggere. Byen ligger i Nordsjælland, nærmere bestemt i Furesø kommune under Region Hovedstaden. Farum by betragtes som attraktiv og har mange gode muligheder. Fx kan du nyde livet i naturen, i byen på Bytorvet, Farum hovedgade, akacietorvet og de mange grønne områder med både søer og skove.

Der er mange forskellige slag sportsfaciliteter, fin infrastruktur, kulturoplevelser og mange andre ting. Du kan finde både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger i Farum. Farum er desuden kendt for sine naturskønne omgivelser, der ligger tæt på det hele, herunder Farum Sø, Furesø og en masse parker.

Om Garnisonsparken:

Ved den tidligere Farum Kaserne er der opført nye, eksklusive ejerlejligheder. Alle boligerne har store, syd-vestvendte terrasser i størrelsen fra 20kvm til 57 kvm.

Uanset hvor du vælger at købe bolig i Farum, har vi hos Skøde Centret mulighed for at yde køberrådgivning.

Skal du købe bolig eller have ændret et skøde?

Mere end 17.000 boligkøbere har anvendt Skøde Centret til boligkøb eller skødeskrivning, og vi sidder klar til at hjælpe dig med din sag.

Du kan starte en sag helt uforpligtende hos os. Hvis sagen efterfølgende ikke kan gennemføres, annullerer vi den blot igen, uden regning til dig.

trustpilot

Se priser