Boligadvokat til køberrådgivning Fredericia – er der et billigere alternativ?

Køberrådgivning

Skal du til at købe bolig i Fredericia, har du måske overvejet at finde en boligadvokat til at hjælpe med køberrådgivning.

Tidligere var det lovpligtigt at sager vedrørende boligkøb blev håndteret af en advokat, og man var således tvunget til at benytte en boligadvokat, hvis man som køber havde brug for hjælp til boligkøbet.

Det er dog efterhånden mange år siden at der blev åbnet op for at andre specialiserede aktører kunne byde ind med assistance til boligkøbere, og ofte til en billigere pris.

Skøde Centret er et alternativ til en boligadvokat i Fredericia. Vi er ikke et advokatfirma, men er specialiseret i boligkøb og har arbejdet indgående med dette område siden 2003. Da vi har eksisteret i mange år, kan du regne med at vi også er for dig i fremtiden, hvis der senere hen måtte opstå problemer omkring ejendommen.

Hos Skøde Centret kan vi hjælpe dig med dit boligkøb i Fredericia fra start til slut. Ved at anvende vores alt-i-en boligkøberpakke, får du al den juridiske hjælp du har brug for ved et boligkøb.

skøde

Du får følgende fordele med Skøde Centret:

✔ Vi arbejder udelukkende med boligkøb og skødeskrivning og er således specialiserede i dette fagområde.
✔ Vi har tegnet ansvarsforsikring
✔ Vi har erfaring fra mere end 17.000 bolighandler siden 2003
✔ Vi er 100% uafhængige

Samlet pris for hele sagen: Kr. 8.750,- inkl. moms. (ingen handel – ingen regning).

trustpilot
Bestil boligkøberpakke
Læs mere om Skøde Centrets alt-i-en boligkøberpakke

eller ring 70 20 21 29.

Når vi arbejder med Køberrådgivning Fredericia kontrollerer vi købsaftalen og alle ejendommens dokumenter, herunder tingbogsattest, BBR, tilstandsrapport, referater fra ejerforening, forsikringstilbud, mv.

Skøde Centrets alt-i-en boligkøberpakke indeholder både køberrådgivning, og også skødeskrivning, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.

Du får en fast pris du kan regne med fra starten. Ingen handel – ingen regning.

Boligkøb i Fredericia?

Fredericia

I Fredericia er udviklingen gået stærkt. Det er noget som borgerne også har opdaget, da den attraktive by lokker mange nye borgere til. Specielt på det seneste, er der kommet mange tilflyttere til byen. Der er meget liv i Fredericia, da byen også er en handelsby. Du kan finde hele 120 butikker og spisesteder i midtbyen.

Der er flere små og hyggelige gågader i Fredericia, og der er både mange spændende specialbutikker, og kædebutikker med kendte brands. Fredericias Centrum har i en lang årrække været afskåret fra vandet, og har dermed haft samme problem som mange andre havnebyer i Danmark. Årsagen er at havne har været anvendt til industri.

Dog har Fredericia en særlig udfordring i forhold til at skulle håndtere de evt. kommende havvandsstigninger og stormflodshændelser. Der har nemlig gentagne gange været oversvømmelser forsaget af storme, hvilket specielt sker fordi byen ligger ud til Lillebælt.

Fredericia nye bydel, ”kanalbyen”, er en ny bydel med indbydende moderne boliger, kunst i verdensklasse, byhaver, kanaler, liv og luft. De første beboere flyttede i 2017 ind i Kanalbyen, og bydelen er i dag en komplet del af byen, hvor man bor, mødes, og nyder udsigten til Lillebælt og Lillebæltsbroen.

Der er både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger i Fredericia.

Centralt i Sønder Voldgade-kvarteret ligger Langebro, her har du direkte kontakt til vandet på flere forskellige måder.

Østerstrand er stranden for beboerne i Fredericia, som de tager til når vejret er til det. På Østerstrand er der en masse forskellige udendørs aktiviteter, fx volleyballbaner og udendørs fitness.

Der er også en masse ting for børnene; fx finder du i Madsby Parken, Madsby Legeplads, hvor børn og unge kan lege og være aktive. Der er også mange virksomheder som har valgt at være i Fredericia

Der er stor mulighed for at komme andre steder hen fra Fredericia, fx er der direkte adgang til motorvej, jernbanenet og havn, hvilket gør byen til et attraktivt sted.

Hvis du vælger at købe bolig i Fredericia, kan Skøde Centrets køberrådgivning hjælpe dig sikkert gennem handlen.

Leverer I samme ydelse som en boligadvokat i Fredericia?

Skøde Centret leverer alt det du har brug for ved boligkøb i Fredericia, og vi leverer samme ydelser omkring et boligkøb som du vil finde hos en specialiseret boligadvokat. Årsagen er, at vi udelukkende arbejder med boligkøb, og ikke har lavet andet siden 2003.

Hvorfor bør jeg bruge køberrådgivning ved boligkøb i Fredericia?

Uden en professionel rådgiver ved din side, står du alene om købet. Ejendomsmægleren er sælgers mand, og må ifølge loven ikke rådgive dig som køber. Denne regel gælder i Fredericia, såvel som i resten af landet. Banken rådgiver dig heller ikke om handlens juridiske grundlag, men tager kun stilling til om de kan belåne ejendommen.

Hvordan foregår køberrådgivning i Fredericia?

Når du har fundet den bolig i Fredericia du ønsker at købe, vil næste skridt være at ejendomsmægleren udarbejder et udkast til købsaftalen. I den forbindelse er det vigtigt at sikre, at der er indsat rådgiverforbehold i købsaftalen inden du underskriver.

Herefter kontakter vi ejendomsmægleren og indhenter kopi af handlens dokumenter. Vi gennemgår alle dokumenterne

Vi afholder herefter et telefonisk møde med dig om sagen, hvorefter vi efter aftale med dig sender eventuelle bemærkninger til handlen til ejendomsmægleren.

Når alle forbehold og spørgsmål omkring handlen er afklaret, varetager vi efterfølgende selve papirarbejdet omkring handlen, herunder skøde, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.  

Vi afslutter ikke sagen, før alt omkring bolighandlen er på plads.

Du kan til enhver tid kontakte os undervejs, hvis du måtte have spørgsmål.

Hvad koster køberrådgivning i Fredericia?

Du får en samlet alt-i-en boligkøberpakke til en fast lav pris du kan regne med fra starten af. Denne pris gælder uanset hvor i Fredericia du køber bolig, og uanset boligens pris.

Med Skøde Centret får du et uafhængigt alternativ til en boligadvokat i Fredericia. Selvom vi ikke er et advokatfirma, er vi stadig omfatter af lov om juridisk rådgivning.