Forside » Køberrådgivning » Køberrådgivning Fredericia – Få personlig hjælp til din bolighandel
Vi håber, at denne artikel kan hjælpe dig. Har du brug for hjælp til skødeskrivning, kan du finde en skødepakke, der passer til dine behov her.

Køberrådgivning Fredericia – Få personlig hjælp til din bolighandel

Køberrådgivning

Af Skøde Centret

Er du ved at købe bolig i Fredericia, kan Skøde Centret hjælpe dig med alt det juridiske omkring handlen gennem vores alt-i-en køberrådgivning. Vores køberrådgivning rummer alt det nødvendige i forbindelse med sagen.

Når vi arbejder med Køberrådgivning Fredericia kontrollerer vi købsaftalen og alle ejendommens dokumenter, herunder tingbogsattest, BBR, tilstandsrapport, referater fra ejerforening, forsikringstilbud, mv.

Skøde Centrets alt-i-en boligkøberpakke indeholder både køberrådgivning, og også skødeskrivning, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.

Du får en fast pris du kan regne med fra starten. Ingen handel – ingen regning.

Håndtering af sagen med alt-i-en boligkøberpakke

✔ Vi arbejder udelukkende med boligkøb og skødeskrivning og er således specialiseret i dette fagområde.
✔ Vi har tegnet ansvarsforsikring
✔ Vi har erfaring fra mere end 17.000 bolighandler siden 2003
✔ Vi er 100% uafhængige

trustpilot
SE PRISER
Det er uforpligtende: Ingen handel – ingen regning.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 70 20 21 29.

Boligkøb i Fredericia?

Fredericia

I Fredericia er udviklingen gået stærkt. Det er noget som borgerne også har opdaget, da den attraktive by lokker mange nye borgere til. Specielt på det seneste, er der kommet mange tilflyttere til byen. Der er meget liv i Fredericia, da byen også er en handelsby. Du kan finde hele 120 butikker og spisesteder i midtbyen.

Der er flere små og hyggelige gågader i Fredericia, og der er både mange spændende specialbutikker, og kædebutikker med kendte brands. Fredericias Centrum har i en lang årrække været afskåret fra vandet, og har dermed haft samme problem som mange andre havnebyer i Danmark. Årsagen er at havne har været anvendt til industri.

Dog har Fredericia en særlig udfordring i forhold til at skulle håndtere de evt. kommende havvandsstigninger og stormflodshændelser. Der har nemlig gentagne gange været oversvømmelser forsaget af storme, hvilket specielt sker fordi byen ligger ud til Lillebælt.

Fredericia nye bydel, ”kanalbyen”, er en ny bydel med indbydende moderne boliger, kunst i verdensklasse, byhaver, kanaler, liv og luft. De første beboere flyttede i 2017 ind i Kanalbyen, og bydelen er i dag en komplet del af byen, hvor man bor, mødes, og nyder udsigten til Lillebælt og Lillebæltsbroen.

Der er både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger i Fredericia.

Centralt i Sønder Voldgade-kvarteret ligger Langebro, her har du direkte kontakt til vandet på flere forskellige måder.

Østerstrand er stranden for beboerne i Fredericia, som de tager til når vejret er til det. På Østerstrand er der en masse forskellige udendørs aktiviteter, fx volleyballbaner og udendørs fitness.

Der er også en masse ting for børnene; fx finder du i Madsby Parken, Madsby Legeplads, hvor børn og unge kan lege og være aktive. Der er også mange virksomheder som har valgt at være i Fredericia

Der er stor mulighed for at komme andre steder hen fra Fredericia, fx er der direkte adgang til motorvej, jernbanenet og havn, hvilket gør byen til et attraktivt sted.

Hvis du vælger at købe bolig i Fredericia, kan Skøde Centrets køberrådgivning hjælpe dig sikkert gennem handlen.

Hvorfor bør jeg bruge køberrådgivning ved boligkøb i Fredericia?

Uden en professionel rådgiver ved din side, står du alene om købet. Ejendomsmægleren er sælgers mand, og må ifølge loven ikke rådgive dig som køber. Denne regel gælder i Fredericia, såvel som i resten af landet. Banken rådgiver dig heller ikke om handlens juridiske grundlag, men tager kun stilling til om de kan belåne ejendommen.

Hvordan foregår køberrådgivning i Fredericia?

Når du har fundet den bolig i Fredericia du ønsker at købe, vil næste skridt være at ejendomsmægleren udarbejder et udkast til købsaftalen. I den forbindelse er det vigtigt at sikre, at der er indsat rådgiverforbehold i købsaftalen inden du underskriver.

Herefter kontakter vi ejendomsmægleren og indhenter kopi af handlens dokumenter. Vi gennemgår alle dokumenterne

Vi afholder herefter et telefonisk møde med dig om sagen, hvorefter vi efter aftale med dig sender eventuelle bemærkninger til handlen til ejendomsmægleren.

Når alle forbehold og spørgsmål omkring handlen er afklaret, varetager vi efterfølgende selve papirarbejdet omkring handlen, herunder skøde, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.  

Vi afslutter ikke sagen, før alt omkring bolighandlen er på plads.

Du kan til enhver tid kontakte os undervejs, hvis du måtte have spørgsmål.

Hvad koster køberrådgivning i Fredericia?

Du får en samlet alt-i-en boligkøberpakke til en fast lav pris du kan regne med fra starten af. Denne pris gælder uanset hvor i Fredericia du køber bolig, og uanset boligens pris.

Skal du have ændret et skøde?

Find skødepakke der passer til dine behov:

Scroll to Top