Forside » Køberrådgivning » Køberrådgivning i Glostrup – Tryg bolighandel i Glostrup

Køberrådgivning i Glostrup – Tryg bolighandel i Glostrup

køberrådgivning

Er du ved at købe bolig i Glostrup, kan Skøde Centret hjælpe dig med alt det juridiske omkring handlen gennem vores alt-i-en køberrådgivning. Vores køberrådgivning rummer alt det nødvendige i forbindelse med sagen.

Som led i køberrådgivning i Glostrup kontrollerer vi købsaftalen og alle ejendommens dokumenter, herunder tingbogsattest, BBR, tilstandsrapport, referater fra ejerforening, forsikringstilbud, mv.

Skøde Centrets alt-i-en boligkøberpakke indeholder både køberrådgivning, og også skødeskrivning, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.

Du får en fast pris du kan regne med fra starten. Ingen handel – ingen regning.

Håndtering af sagen med alt-i-en boligkøberpakke

✔ Vi arbejder udelukkende med boligkøb og skødeskrivning og er således specialiseret i dette fagområde.
✔ Vi har tegnet ansvarsforsikring
✔ Vi har erfaring fra mere end 17.000 bolighandler siden 2003
✔ Vi er 100% uafhængige

trustpilot
Se pris og start sag
Det er uforpligtende: Ingen handel – ingen regning.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 70 20 21 29.

Hvordan er det at bo i Glostrup?

Glostrup

Glostrup er bydel i Storkøbenhavn med et indbyggertal på omkring 24.000 indbyggere.

Glostrup ligger i Glostrup Kommune, ca. 11 kilometer vest for København Centrum, og er placeret mellem Brøndbyvester mod syd, Rødovre mod nordøst og Albertslund mod vest.

Glostrup kommune er en Københavnsk forstadskommune, og hører under Region Hovedstaden. Det specielle omkring denne kommune er, at ca. 40% af kommunen er grøn, og kommunen er desuden også en moderne storbyforstad.

Naturen har en stor betydning for kommunen, og der er mange områder hvor naturen og dyrelivet kan nydes. Der er også mange legepladser på de grønne områder, som er til fri afbenyttelse, hvilket også gør stedet til et eftertragtet område at bosætte sig for børnefamilier. Det er dog også attraktivt for unge og ældre borgere, da ejerlejlighederne generelt også er billigere i forhold til at bo tæt på centrum af København.

Der er også mange hyggelige cafeer og et shoppingcenter. Der er både ejerboliger, lejeboliger, og andelsboliger i Glostrup.

Hvis du vælger at købe bolig i Glostrup, kan vi hos Skøde Centret hjælpe dig sikkert gennem boligkøbet.

Hvordan foregår køberrådgivning i Glostrup?

Når du har fundet den bolig i Glostrup du ønsker at købe, vil næste skridt være at ejendomsmægleren udarbejder et udkast til købsaftalen. I den forbindelse er det vigtigt at sikre, at der er indsat rådgiverforbehold i købsaftalen inden du underskriver.

Herefter kontakter vi ejendomsmægleren og indhenter kopi af handlens dokumenter. Vi gennemgår alle dokumenterne

Vi afholder herefter et telefonisk møde med dig om sagen, hvorefter vi efter aftale med dig sender eventuelle bemærkninger til handlen til ejendomsmægleren.

Når alle forbehold og spørgsmål omkring handlen er afklaret, varetager vi efterfølgende selve papirarbejdet omkring handlen, herunder skøde, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.  

Vi afslutter ikke sagen, før alt omkring bolighandlen er på plads.

Du kan til enhver tid kontakte os undervejs, hvis du måtte have spørgsmål.

Hvad koster køberrådgivning i Glostrup?

Du får en samlet alt-i-en boligkøberpakke til en fast lav pris du kan regne med fra starten af. Denne pris gælder uanset hvor i Glostrup du køber bolig, og uanset boligens pris.

Skal du købe bolig eller have ændret et skøde?

Mere end 17.000 boligkøbere har anvendt Skøde Centret til boligkøb eller skødeskrivning, og vi sidder klar til at hjælpe dig med din sag.

Du kan starte en sag helt uforpligtende hos os. Hvis sagen efterfølgende ikke kan gennemføres, annullerer vi den blot igen, uden regning til dig.

trustpilot

Se priser