Køberrådgivning Glostrup – ingen handel – ingen regning

køberrådgivning

Skal du købe fast ejendom i Glostrup, kan Skøde Centret hjælpe dig med alt det juridiske omkring handlen via vores alt-i-en køberrådgivning. Vores køberrådgivning rummer alt det nødvendige for at få handlen på plads.

Som led i køberrådgivning i Glostrup kontrollerer vi købsaftalen og alle ejendommens dokumenter, herunder tingbogsattest, BBR, tilstandsrapport, referater fra ejerforening, forsikringstilbud, mv.

Skøde Centres alt-i-en boligkøberpakke indeholder både køberrådgivning, og også skødeskrivning, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.

Du får en fast pris du kan regne med fra starten. Ingen handel – ingen regning.

Køberrådgivning i Glostrup

Glostrup er bydel i Storkøbenhavn med et indbyggertal på omkring 24.000 indbyggere.

Glostrup ligger i Glostrup Kommune, ca. 11 kilometer vest for København Centrum, og er placeret mellem Brøndbyvester mod syd, Rødovre mod nordøst og Albertslund mod vest.

Glostrup kommune er en Københavnsk forstadskommune, og hører under Region Hovedstaden. Det specielle omkring denne kommune er, at ca. 40% af kommunen er grøn, og kommunen er desuden også en moderne storbyforstad.

Naturen har en stor betydning for kommunen, og der er mange områder hvor naturen og dyrelivet kan nydes. Der er også mange legepladser på de grønne områder, som er til fri afbenyttelse, hvilket også gør stedet til et eftertragtet område at bosætte sig for børnefamilier. Det er dog også attraktivt for unge og ældre borgere, da ejerlejlighederne generelt også er billigere i forhold til at bo tæt på centrum af København.

Der er også mange hyggelige cafeer og et shoppingcenter. Der er både ejerboliger, lejeboliger, og andelsboliger i Glostrup.

Hvis du vælger at købe bolig i Glostrup, kan vi hos Skøde Centret hjælpe dig sikkert gennem boligkøbet.