Boligadvokat til køberrådgivning i Helsingør?

Skal du til at købe bolig i Helsingør, har du måske overvejet at finde en boligadvokat til at hjælpe med køberrådgivning.

Tidligere var det lovpligtigt at sager vedrørende boligkøb blev håndteret af en advokat, og man var således tvunget til at benytte en boligadvokat, hvis man som køber havde brug for hjælp til boligkøbet.

Det er dog efterhånden mange år siden at der blev åbnet op for at andre specialiserede aktører kunne byde ind med assistance til boligkøbere, og ofte til en billigere pris.

Skøde Centret er et alternativ til en boligadvokat i Helsingør. Vi er ikke et advokatfirma, men er specialiseret i boligkøb og har arbejdet indgående med dette område siden 2003. Da vi har eksisteret i mange år, kan du regne med at vi også er for dig i fremtiden, hvis der senere hen måtte opstå problemer omkring ejendommen.

Hos Skøde Centret kan vi hjælpe dig med dit boligkøb i Helsingør fra start til slut. Ved at anvende vores alt-i-en boligkøberpakke, får du al den juridiske hjælp du har brug for ved et boligkøb.

skøde

Du får følgende fordele med Skøde Centret:

✔ Vi arbejder udelukkende med boligkøb og skødeskrivning og er således specialiserede i dette fagområde.
✔ Vi har tegnet ansvarsforsikring
✔ Vi har erfaring fra mere end 17.000 bolighandler siden 2003
✔ Vi er 100% uafhængige

Samlet pris for hele sagen: Kr. 8.750,- inkl. moms. (ingen handel – ingen regning).

trustpilot
Bestil boligkøberpakke
Læs mere om Skøde Centrets alt-i-en boligkøberpakke

eller ring 70 20 21 29.

Når vi arbejder med køberrådgivning i Helsingør gennemgår og kontrollerer vi købsaftalen og alle ejendommens dokumenter, herunder tingbogsattest, BBR, tilstandsrapport, referater fra ejerforening, forsikringstilbud, mv.

Skøde Centrets alt-i-en boligkøberpakke indeholder udover køberrådgivning også skødeskrivning, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.

Du får en fast pris du kan regne med fra starten. Ingen handel – ingen regning.

Hvordan er det at bo i Helsingør?

Helsingør

Har du bopæl i Helsingør, bor du i en hyggelig og idyllisk by med vandet tæt på, og hvor man kan se over til Sverige.

Der er nem færgeforbindelse til Helsingborg i Sverige og forbindelse til København via Helsingørmotorvejen. De trafikale forbindelsesmuligheder er en af årsagerne til at boliger er blevet attraktive i Helsingør.

I Helsingør kan du finde mange forskellige bydele, hvor nogen er tæt på skovområder, mens andre er meget tæt på Øresund.

Helsingør er blevet en verdenskendt by pga. Kronborg og Hamlet, og også for M/S Museet for Søfart.

Helsingør er et regionalt handelscenter, hvor der bliver handlet med mange forskellige kunder, også til kunder fra Sverige.

Helsingør har mange muligheder og har lidt af hvert, hvilket også gør det et godt bosted. Mange oplever det som et godt sted at bo, med både naturrige områder, gode steder med mad, kyst og mange muligheder for shopping.

Der er også mange kulturelle tilbud. Tidligere tiders politikere har vedtaget, at mange af byens gamle bygninger skal bevares. Fx blev der er 1970’erne sat penge af til at forny byen, men samtidig også med hensigten at renovere og bevare de gamle bygninger.

Der er både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger i Helsingør. Derfor er Helsingør et område der er godt egnet til familier, specielt også fordi at der er mulighed for pasning af små, og uddannelse for børn og unge af alle aldre. Byen giver også mulighed for at arbejde i og omkring København.

Leverer I samme ydelse som en boligadvokat i Helsingør?

Skøde Centret leverer alt det du har brug for ved boligkøb i Helsingør, og vi leverer samme ydelser omkring et boligkøb som du vil finde hos en specialiseret boligadvokat. Årsagen er, at vi udelukkende arbejder med boligkøb, og ikke har lavet andet siden 2003.

Hvorfor bør jeg bruge køberrådgivning ved boligkøb i Helsingør?

Uden en professionel rådgiver ved din side, står du alene om købet. Ejendomsmægleren er sælgers mand, og må ifølge loven ikke rådgive dig som køber. Denne regel gælder i Helsingør, såvel som i resten af landet. Banken rådgiver dig heller ikke om handlens juridiske grundlag, men tager kun stilling til om de kan belåne ejendommen.

Med Skøde Centret får du et uafhængigt alternativ til en boligadvokat i Helsingør. Selvom vi ikke er et advokatfirma, er vi stadig omfatter af lov om juridisk rådgivning.