Forside » Køberrådgivning » Køberrådgivning i Helsingør – Erfaren køberrådgivning i Helsingør

Køberrådgivning i Helsingør – Erfaren køberrådgivning i Helsingør

Er du ved at købe bolig i Helsingør, kan Skøde Centret hjælpe dig med alt det juridiske omkring handlen gennem vores alt-i-en køberrådgivning. Vores køberrådgivning rummer alt det nødvendige i forbindelse med sagen.

Når vi arbejder med køberrådgivning i Helsingør gennemgår og kontrollerer vi købsaftalen og alle ejendommens dokumenter, herunder tingbogsattest, BBR, tilstandsrapport, referater fra ejerforening, forsikringstilbud, mv.

Skøde Centrets alt-i-en boligkøberpakke indeholder udover køberrådgivning også skødeskrivning, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.

Du får en fast pris du kan regne med fra starten. Ingen handel – ingen regning.

Håndtering af sagen med alt-i-en boligkøberpakke

✔ Vi arbejder udelukkende med boligkøb og skødeskrivning og er således specialiseret i dette fagområde.
✔ Vi har tegnet ansvarsforsikring
✔ Vi har erfaring fra mere end 17.000 bolighandler siden 2003
✔ Vi er 100% uafhængige

trustpilot
Se pris og start sag
Det er uforpligtende: Ingen handel – ingen regning.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 70 20 21 29.

Hvordan er det at bo i Helsingør?

Helsingør

Har du bopæl i Helsingør, bor du i en hyggelig og idyllisk by med vandet tæt på, og hvor man kan se over til Sverige.

Der er nem færgeforbindelse til Helsingborg i Sverige og forbindelse til København via Helsingørmotorvejen. De trafikale forbindelsesmuligheder er en af årsagerne til at boliger er blevet attraktive i Helsingør.

I Helsingør kan du finde mange forskellige bydele, hvor nogen er tæt på skovområder, mens andre er meget tæt på Øresund.

Helsingør er blevet en verdenskendt by pga. Kronborg og Hamlet, og også for M/S Museet for Søfart.

Helsingør er et regionalt handelscenter, hvor der bliver handlet med mange forskellige kunder, også til kunder fra Sverige.

Helsingør har mange muligheder og har lidt af hvert, hvilket også gør det et godt bosted. Mange oplever det som et godt sted at bo, med både naturrige områder, gode steder med mad, kyst og mange muligheder for shopping.

Der er også mange kulturelle tilbud. Tidligere tiders politikere har vedtaget, at mange af byens gamle bygninger skal bevares. Fx blev der er 1970’erne sat penge af til at forny byen, men samtidig også med hensigten at renovere og bevare de gamle bygninger.

Der er både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger i Helsingør. Derfor er Helsingør et område der er godt egnet til familier, specielt også fordi at der er mulighed for pasning af små, og uddannelse for børn og unge af alle aldre. Byen giver også mulighed for at arbejde i og omkring København.

Hvorfor bør jeg bruge køberrådgivning ved boligkøb i Helsingør?

Uden en professionel rådgiver ved din side, står du alene om købet. Ejendomsmægleren er sælgers mand, og må ifølge loven ikke rådgive dig som køber. Denne regel gælder i Helsingør, såvel som i resten af landet. Banken rådgiver dig heller ikke om handlens juridiske grundlag, men tager kun stilling til om de kan belåne ejendommen.

Skal du købe bolig eller have ændret et skøde?

Mere end 17.000 boligkøbere har anvendt Skøde Centret til boligkøb eller skødeskrivning, og vi sidder klar til at hjælpe dig med din sag.

Du kan starte en sag helt uforpligtende hos os. Hvis sagen efterfølgende ikke kan gennemføres, annullerer vi den blot igen, uden regning til dig.

trustpilot

Se priser