Forside » Køberrådgivning » Køberrådgivning i Herning – Få personlig og skræddersyet hjælp til dit boligkøb
Vi håber, at denne artikel kan hjælpe dig. Har du brug for hjælp til skødeskrivning, kan du finde en skødepakke, der passer til dine behov her.

Køberrådgivning i Herning – Få personlig og skræddersyet hjælp til dit boligkøb

køberrådgivning

Af Skøde Centret

Er du ved at købe bolig i Herning, kan Skøde Centret hjælpe dig med alt det juridiske omkring handlen gennem vores alt-i-en køberrådgivning. Vores køberrådgivning rummer alt det nødvendige i forbindelse med sagen.

I forbindelse med vores køberrådgivning i Herning gennemgår og kontrollerer vi købsaftalen og alle ejendommens dokumenter, herunder tingbogsattest, BBR, tilstandsrapport, referater fra ejerforening, forsikringstilbud, mv.

Skøde Centrets alt-i-en boligkøberpakke indeholder både køberrådgivning, og også skødeskrivning, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.

Du får en fast pris du kan regne med fra starten. Ingen handel – ingen regning.

Håndtering af sagen med alt-i-en boligkøberpakke

✔ Vi arbejder udelukkende med boligkøb og skødeskrivning og er således specialiseret i dette fagområde.
✔ Vi har tegnet ansvarsforsikring
✔ Vi har erfaring fra mere end 17.000 bolighandler siden 2003
✔ Vi er 100% uafhængige

trustpilot
SE PRISER
Det er uforpligtende: Ingen handel – ingen regning.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 70 20 21 29.

Boligkøb i Herning?

Herning

Hovedbyen af Herning kommune er Herning, som er placeret i Midtjylland.

Byen er den fjerdestørste by i Region Midtjylland, og har omkring 51.000 indbyggere.

Tjørring, Birk, Snejbjerg, Hammerum, Gjellerup og Lind som alle er små bydele, er vokset sammen som en del af Herning. Bydelene er alle i stærk vækst i indbyggertal.

Herning har relativ kort afstand til Vesterhavet mod vest, og der er samtidig en direkte motorvejsforbindelse til Aarhus mod øst, og en motortrafikvej til Holstebro mod nordvest.

Herning har 33 folkeskoler, 7 privat/ friskoler, og der er også et tilbud om 10 klasse på Herningsholm Erhvervsskole. VIA Campus Herning er Skandinaviens største uddannelsessted inden for møbel- og modebranchen.

Der er både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger i Herning.

Herning er en by der vokser hurtigt, og der er mange ejerlejligheder til familier og til singler. Der er mange kulturelle tilbud og aktiviteter i Herning, og der er mange muligheder for kultur med museer som fx Herningsholm, Hernings Museum, og Herning Kunstmuseum.

Der bliver ofte holdt koncerter i Jyske Bank Boxen, som er en del af messecenter Herning. Der bliver også holdt Grønne koncerter.

En sportsby kan man også kalde Herning, da byen er hjemsted for FC Midtjylland.

Der er mange dejlige natursteder, som eksempelvis Herning Fiskepark.

Hvorfor bør jeg bruge køberrådgivning ved boligkøb i Herning?

Uden en professionel rådgiver ved din side, står du alene om købet. Ejendomsmægleren er sælgers mand, og må ifølge loven ikke rådgive dig som køber. Denne regel gælder i Herning, såvel som i resten af landet. Banken rådgiver dig heller ikke om handlens juridiske grundlag, men tager kun stilling til om de kan belåne ejendommen.

Hvordan foregår køberrådgivning i Herning?

Når du har fundet den bolig i Herning du ønsker at købe, vil næste skridt være at ejendomsmægleren udarbejder et udkast til købsaftalen. I den forbindelse er det vigtigt at sikre, at der er indsat rådgiverforbehold i købsaftalen inden du underskriver.

Herefter kontakter vi ejendomsmægleren og indhenter kopi af handlens dokumenter. Vi gennemgår alle dokumenterne

Vi afholder herefter et telefonisk møde med dig om sagen, hvorefter vi efter aftale med dig sender eventuelle bemærkninger til handlen til ejendomsmægleren.

Når alle forbehold og spørgsmål omkring handlen er afklaret, varetager vi efterfølgende selve papirarbejdet omkring handlen, herunder skøde, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.  

Vi afslutter ikke sagen, før alt omkring bolighandlen er på plads.

Du kan til enhver tid kontakte os undervejs, hvis du måtte have spørgsmål.

Skal du have ændret et skøde?

Find skødepakke der passer til dine behov:

Scroll to Top