Forside » Køberrådgivning » Køberrådgivning Hjørring – Få professionel hjælp til dit boligkøb
Vi håber, at denne artikel kan hjælpe dig. Har du brug for hjælp til skødeskrivning, kan du finde en skødepakke, der passer til dine behov her.

Køberrådgivning Hjørring – Få professionel hjælp til dit boligkøb

køberrådgivning

Af Skøde Centret

Er du ved at købe fast ejendom i Hjørring, kan Skøde Centret hjælpe dig sikkert gennem handlen via vores alt-i-en køberrådgivning. Vores køberrådgivning rummer alt det nødvendige i forbindelse med sagen.

Som led i køberrådgivning ved boligkøb i Hjørring, gennemgår og kontrollerer vi købsaftalen og alle ejendommens dokumenter, herunder tingbogsattest, BBR, tilstandsrapport, referater fra ejerforening, forsikringstilbud, mv.

Skøde Centrets alt-i-en boligkøberpakke indeholder både køberrådgivning, og også skødeskrivning, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.

Du får en fast pris du kan regne med fra starten. Ingen handel – ingen regning.

Håndtering af sagen med alt-i-en boligkøberpakke

✔ Vi arbejder udelukkende med boligkøb og skødeskrivning og er således specialiseret i dette fagområde.
✔ Vi har tegnet ansvarsforsikring
✔ Vi har erfaring fra mere end 17.000 bolighandler siden 2003
✔ Vi er 100% uafhængige

trustpilot
SE PRISER
Det er uforpligtende: Ingen handel – ingen regning.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 70 20 21 29.

Køb af bolig i Hjørring

Hjørring er den største by beliggende i Vendsyssel og har omkring 26.000 indbyggere. Hjørring ligger i Sankt Catharinæ- og Sankt Olai Sogne. Hjørring er både købstad og hovedby i Hjørring Kommune og er beliggende i Region Nordjylland.

Hjørring er et tyndtbefolket område og fungerer som opland for mange dele af specielt det vestlige og centrale Vendsyssel. Hjørring er centralt beliggende, og blev oprindeligt delt af en lille bæk kaldet “Strømmen”, og det var også den der gav navn til Strømgade. Hjørring er anderledes end mange andre købstæder, da den ikke har en havn som mange andre større byer har.

Du kan både finde lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger i Hjørring. Du har mulighed for at søge ejerbolig via EDC, Nybolig.

Byen byder på mange muligheder for gåture gennem gågaden, eller shopping i et indendørs shoppingcenter. Der er også mange kulturelle tilbud, da Hjørring er landsdelens gamle kulturhovedstad.

I Hjørring er der også et specielt egnsteater – Vendsyssel teater.

Der er også muligheder for uddannelse i Hjørring, både for børn og voksne. Der er herudover mulighed for at etablere egen virksomhed, inden for detailhandel eller andet.

En af byens store arbejdspladser er Hjørring Kaserne, hvor Forsvarets Regnskabstjeneste, Etablissementstjeneste og Forsvarets Bygningstjeneste ligger.

Skal du have ændret et skøde?

Find skødepakke der passer til dine behov:

Scroll to Top