Forside » Køberrådgivning » Køberrådgivning Holbæk – Få personlig og skræddersyet hjælp til dit boligkøb
Vi håber, at denne artikel kan hjælpe dig. Har du brug for hjælp til skødeskrivning, kan du finde en skødepakke, der passer til dine behov her.

Køberrådgivning Holbæk – Få personlig og skræddersyet hjælp til dit boligkøb

Køberrådgivning

Af Skøde Centret

Er du ved at købe bolig i Holbæk, kan Skøde Centret hjælpe dig med alt det juridiske omkring handlen gennem vores alt-i-en køberrådgivning. Vores køberrådgivning rummer alt det nødvendige i forbindelse med sagen.

I forbindelse med vores køberrådgivning i Holbæk, kontrollerer vi købsaftalen og alle ejendommens dokumenter, herunder tingbogsattest, BBR, tilstandsrapport, referater fra ejerforening, forsikringstilbud, mv.

Skøde Centrets alt-i-en boligkøberpakke indeholder udover køberrådgivning også skødeskrivning, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.

Du får en fast pris du kan regne med fra starten. Ingen handel – ingen regning.

Håndtering af sagen med alt-i-en boligkøberpakke

✔ Vi arbejder udelukkende med boligkøb og skødeskrivning og er således specialiseret i dette fagområde.
✔ Vi har tegnet ansvarsforsikring
✔ Vi har erfaring fra mere end 17.000 bolighandler siden 2003
✔ Vi er 100% uafhængige

trustpilot
SE PRISER
Det er uforpligtende: Ingen handel – ingen regning.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 70 20 21 29.

Hvordan er Holbæk at bo i?

Holbæk

Holbæk ligger omkring 60 km fra København og er en by beliggende på Nordvestsjælland.

Holbæk er Nordvestsjællands største by, med ca. 30.00 indbyggere. Byen tilhører Region Sjælland, og er hovedbyen i Holbæk kommune.

Holbæk er forankret omkring det tidligere Holbæk Slot. Holbæk slot blev grundlagt i 1236 af Valdemar Sejr. I 1286 fik byen købstadsrettigheder.

Der er to teorier omkring navnet: Det kan enten være en omskrivning af “Den hule bæk”, med reference til den bæk som i middelalderen løb gennem byen, men det kan også være “Den hellige bæk”. Vest for havnen kan man finde udløbet af en lille bæk med navnet ”Hulbæk”.

Leder du efter et sted at uddanne dig, har Holbæk en række muligheder. Der er to gymnasier, sygeplejeuddannelse, sosu uddannelse og EUC.

Du kan finde både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger i Holbæk, og byen har en dejlig naturskøn placering.

Der er mange dejlige vandreture du kan tage på, eksempelvis gennem Bredetved Skydeterræn, samt skønne skove og vidunderlige kystområder ved Strandmølleengen. Kigger vi ud for mundingen af Holbæk Fjor, kan du finde Orø. Der er fundet beviser på at øen har været beboet siden stenalderen.

Der er kommet mange nye lejlighedskomplekser de seneste år. Der er eksempelvis Vestbryggen, Østbryggen og Holbæk Havneby.

En bolig i Holbæk er generelt en del billigere sat op imod priserne i København.  

Holbæk er en hurtig voksende by, og det har den været de seneste årtier. Væksten gælder både for bolig og erhverv. Det forventes, at befolkningen vil øges med 8.000‑9.000 mennesker i perioden 2020‑29.

Du kan søge bolig via Boligsiden og Boliga.

Hvis du vælger at købe bolig i Holbæk, kan Skøde Centrets køberrådgivning hjælpe dig sikkert gennem handlen.

Hvad koster køberrådgivning i Holbæk?

Du får en samlet alt-i-en boligkøberpakke til en fast lav pris du kan regne med fra starten af. Denne pris gælder uanset hvor i Holbæk du køber bolig, og uanset boligens pris.

Skal du have ændret et skøde?

Find skødepakke der passer til dine behov:

Scroll to Top