Køberrådgivning Holbæk – bliv hjulpet sikkert gennem boligkøbet

Køberrådgivning

Står du overfor at købe bolig i Holbæk, kan Skøde Centret hjælpe dig trygt gennem den juridiske jungle gennem vores alt-i-en køberrådgivning. Vores køberrådgivning rummer alt det nødvendige i forbindelse med sagen.

I forbindelse med vores køberrådgivning i Holbæk, kontrollerer vi købsaftalen og alle ejendommens dokumenter, herunder tingbogsattest, BBR, tilstandsrapport, referater fra ejerforening, forsikringstilbud, mv.

Skøde Centres alt-i-en boligkøberpakke indeholder udover køberrådgivning også skødeskrivning, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.

Du får en fast pris du kan regne med fra starten. Ingen handel – ingen regning.

Køberrådgivning i Holbæk

Holbæk ligger omkring 60 km fra København og er en by beliggende på Nordvestsjælland.

Holbæk er Nordvestsjællands største by, med ca. 30.00 indbyggere. Byen tilhører Region Sjælland, og er hovedbyen i Holbæk kommune.

Holbæk er forankret omkring det tidligere Holbæk Slot. Holbæk slot blev grundlagt i 1236 af Valdemar Sejr. I 1286 fik byen købstadsrettigheder.

Der er to teorier omkring navnet: Det kan enten være en omskrivning af “Den hule bæk”, med reference til den bæk som i middelalderen løb gennem byen, men det kan også være “Den hellige bæk”. Vest for havnen kan man finde udløbet af en lille bæk med navnet ”Hulbæk”.

Leder du efter et sted at uddanne dig, har Holbæk en række muligheder. Der er to gymnasier, sygeplejeuddannelse, sosu uddannelse og EUC.

Du kan finde både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger i Holbæk, og byen har en dejlig naturskøn placering.

Der er mange dejlige vandreture du kan tage på, eksempelvis gennem Bredetved Skydeterræn, samt skønne skove og vidunderlige kystområder ved Strandmølleengen. Kigger vi ud for mundingen af Holbæk Fjor, kan du finde Orø. Der er fundet beviser på at øen har været beboet siden stenalderen.

Der er kommet mange nye lejlighedskomplekser de seneste år. Der er eksempelvis Vestbryggen, Østbryggen og Holbæk Havneby.

En bolig i Holbæk er generelt en del billigere sat op imod priserne i København.  

Holbæk er en hurtig voksende by, og det har den været de seneste årtier. Væksten gælder både for bolig og erhverv. Det forventes, at befolkningen vil øges med 8.000‑9.000 mennesker i perioden 2020‑29.

Hvis du vælger at købe bolig i Holbæk, kan Skøde Centrets køberrådgivning hjælpe dig sikkert gennem handlen.