Forside » Køberrådgivning » Køberrådgivning Islands Brygge – Fast lav pris

Køberrådgivning Islands Brygge – Fast lav pris

Skøde Centret

Står du overfor at købe bolig i Islands Brygge, kan Skøde Centret hjælpe dig trygt gennem den juridiske jungle gennem vores alt-i-en køberrådgivning. Vores køberrådgivning rummer alt det du har brug for i forbindelse med sagen.

Som led i vores køberrådgivning ved køb af ejendom på Islands Brygge, gennemgår og kontrollerer vi købsaftalen og alle ejendommens dokumenter, herunder tingbogsattest, BBR, tilstandsrapport, referater fra ejerforening, forsikringstilbud, mv.

Skøde Centrets alt-i-en boligkøberpakke indeholder udover køberrådgivning også skødeskrivning, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.

Du får en fast pris du kan regne med fra starten. Ingen handel – ingen regning.

Håndtering af sagen med alt-i-en boligkøberpakke

✔ Vi arbejder udelukkende med boligkøb og skødeskrivning og er således specialiseret i dette fagområde.
✔ Vi har tegnet ansvarsforsikring
✔ Vi har erfaring fra mere end 17.000 bolighandler siden 2003
✔ Vi er 100% uafhængige

trustpilot
Se pris og start sag
Det er uforpligtende: Ingen handel – ingen regning.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 70 20 21 29.

Ejerlejlighedskøb på Islands Brygge

Den såkaldte ”Bryggen”, Islands Brygge, er endnu en bydel i København. Islands Brygge ligger på den nordvestlige del af Amager, og i bydelen bor der omkring 35.000 indbyggere.

Bryggen er en del af den større administrative bydel, Amager Vest.

Islands Brygge er mod nord afgrænset af Stadsgraven, mod vest af Københavns Havn, mod syd af Nokken og mod øst af Amager Fælled. Islands Brygge ligger helt fra Langebro og ned langs havneløbet til Havnevigen.

Islands Brygge er en levende bydel, som er blevet meget populær de seneste år. Københavns største arealmæssige bydel er Vestamager, og i området ligger desuden en række af Københavns velkendte bygninger.

Amager Vest består af de grønne afslapnings områder: Kalvebod Fælled, Amager Fælled og selvfølgelig Ørestaden, Sundbyvester og Islands Brygge.

På Islands brygge kan man finde et havnebad som emmer af liv om sommeren. Der er også mulighed for at tage på hyggelige caféer, restauranter, indkøbsmuligheder og kvalitetsbutikker.

Der er desuden også meget liv på selve Islands Brygge, fx med aktiviteterne i og omkring Islands Brygge Kulturhus.

Har du brug for hjælp til boligkøb i København, kan Skøde Centret hjælpe dig med sagen.

Leder du efter ejerlejlighed på Islands Brygge, kan du søge her: Home.

Skal du købe bolig eller have ændret et skøde?

Mere end 17.000 boligkøbere har anvendt Skøde Centret til boligkøb eller skødeskrivning, og vi sidder klar til at hjælpe dig med din sag.

Du kan starte en sag helt uforpligtende hos os. Hvis sagen efterfølgende ikke kan gennemføres, annullerer vi den blot igen, uden regning til dig.

trustpilot

Se priser