Forside » Køberrådgivning » Køberrådgivning i København – Få personlig hjælp til din bolighandel

Køberrådgivning i København – Få personlig hjælp til din bolighandel

køberrådgivning

Af Skøde Centret

Er du ved at købe bolig i København, kan Skøde Centret hjælpe dig med alt det juridiske omkring handlen gennem vores alt-i-en køberrådgivning. Vores køberrådgivning rummer alt det nødvendige i forbindelse med sagen.

I forbindelse med Køberrådgivning København gennemgår og kontrollerer vi købsaftalen og alle ejendommens dokumenter, herunder tingbogsattest, BBR, tilstandsrapport, referater fra ejerforening, forsikringstilbud, mv.

Skøde Centrets alt-i-en boligkøberpakke indeholder både køberrådgivning, og også skødeskrivning, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.

Du får en fast pris du kan regne med fra starten. Ingen handel – ingen regning.

Håndtering af sagen med alt-i-en boligkøberpakke

✔ Vi arbejder udelukkende med boligkøb og skødeskrivning og er således specialiseret i dette fagområde.
✔ Vi har tegnet ansvarsforsikring
✔ Vi har erfaring fra mere end 17.000 bolighandler siden 2003
✔ Vi er 100% uafhængige

trustpilot
SE PRISER
Det er uforpligtende: Ingen handel – ingen regning.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 70 20 21 29.

Køberrådgivning i København

boligadvokat København

Efterspørgslen på ejerlejligheder er historisk høj, og boligmarkedet i København er presset.

Der er størst efterspørgsel på de små ejerlejligheder, og mest 1 og 2-værelses lejligheder. I lange perioder har den lave rente også gjort en stor forskel i priserne på ejerlejlighederne i København. Det er specielt i Christianshavn, Islands Brygge, brokvartererne og Ørestaden at der er efterspørgsel.

 Markedsprisen faldt i tiden efter finanskrisen, men siden 2010 er priserne dog steget stødt og roligt igen.

Den store efterspørgsel på ejerlejligheder, specielt siden 2010, har gjort at den gennemsnitlige pris pr m2 er steget en del, særligt i området omkring Frederiksberg.

Siden slutningen af århundredet har der været en nedadgående økonomisk udvikling, men det har vendt sig og udviklingen er nu i positiv retning. Det er en fremgang som ikke kun er økonomisk, men også kulturel. Der er nemlig mange ting der kan vises frem i København, fx Rundetårn, tivoli og den lille havfrue.

I centrum af København er der også parker og naturområder til stor glæde for københavnerne.

Der ligger, lidt syd for centrum, København S og SV (Amager og Sydhavnen.) De er gennem de seneste år blevet moderniseret en del, og nu er der fx smukke kanaler, nybyggerier og charmerende byliv.

Der bliver givet stor opmærksomhed til de historiske elementer, områder og bygninger i København. Der bliver hele tiden lavet nye fornyelser til byen, fx erhvervsbygninger og metrolinjen der sætter byen i gang.

Hvis du vælger at købe bolig i København, kan Skøde Centrets køberrådgivning hjælpe dig sikkert gennem handlen.

Hvorfor bruge køberrådgivning ved boligkøb i København?

Uden en professionel rådgiver ved din side, står du alene om købet. Ejendomsmægleren er sælgers mand, og må ifølge loven ikke rådgive dig som køber. Banken rådgiver dig heller ikke om handlens juridiske grundlag, men tager kun stilling til om de kan belåne ejendommen.

Når du flytter til København, skal du have ændret din adresse hos Borgerservice.

Scroll to Top