Boligadvokat til køberrådgivning i København – findes der et alternativ?

køberrådgivning

Skal du til at købe bolig i København, har du måske overvejet at finde en boligadvokat til at hjælpe med køberrådgivning og skøde.

Tidligere var det lovpligtigt at sager vedrørende boligkøb blev håndteret af en advokat, og man var således tvunget til at benytte en boligadvokat, hvis man som køber havde brug for hjælp til boligkøbet.

Det er dog efterhånden længe siden at der blev åbnet op for at andre specialiserede faggrupper kunne byde ind med assistance til boligkøbere, og ofte til en billigere pris.

Skøde Centret er et alternativ til en boligadvokat i København. Vi er ikke et advokatfirma, men er specialiseret i boligkøb og har arbejdet indgående med dette område siden 2003. Da vi har eksisteret i mange år, kan du regne med at vi også er for dig i fremtiden, hvis der senere hen måtte opstå problemer omkring ejendommen.

Hos Skøde Centret kan vi hjælpe dig med dit boligkøb i København fra start til slut. Ved at anvende vores boligkøberpakke, får du al den juridiske hjælp du har brug for ved et boligkøb.

skøde

Du får følgende fordele med Skøde Centret:

✔ Vi arbejder udelukkende med boligkøb og skødeskrivning og er således specialiserede i dette fagområde.
✔ Vi har tegnet ansvarsforsikring
✔ Vi har erfaring fra mere end 17.000 bolighandler siden 2003
✔ Vi er 100% uafhængige

Samlet pris for hele sagen: Kr. 8.750,- inkl. moms. (ingen handel – ingen regning).

trustpilot
Bestil boligkøberpakke
Læs mere om Skøde Centrets alt-i-en boligkøberpakke

eller ring 70 20 21 29.

I forbindelse med Køberrådgivning København gennemgår og kontrollerer vi købsaftalen og alle ejendommens dokumenter, herunder tingbogsattest, BBR, tilstandsrapport, referater fra ejerforening, forsikringstilbud, mv.

Skøde Centrets alt-i-en boligkøberpakke indeholder både køberrådgivning, og også skødeskrivning, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.

Du får en fast pris du kan regne med fra starten. Ingen handel – ingen regning.

Køberrådgivning i København

boligadvokat København

Efterspørgslen på ejerlejligheder er historisk høj, og boligmarkedet i København er presset.

Der er størst efterspørgsel på de små ejerlejligheder, og mest 1 og 2-værelses lejligheder. I lange perioder har den lave rente også gjort en stor forskel i priserne på ejerlejlighederne i København. Det er specielt i Christianshavn, Islands Brygge, brokvartererne og Ørestaden at der er efterspørgsel.

 Markedsprisen faldt i tiden efter finanskrisen, men siden 2010 er priserne dog steget stødt og roligt igen.

Den store efterspørgsel på ejerlejligheder, specielt siden 2010, har gjort at den gennemsnitlige pris pr m2 er steget en del, særligt i området omkring Frederiksberg.

Siden slutningen af århundredet har der været en nedadgående økonomisk udvikling, men det har vendt sig og udviklingen er nu i positiv retning. Det er en fremgang som ikke kun er økonomisk, men også kulturel. Der er nemlig mange ting der kan vises frem i København, fx Rundetårn, tivoli og den lille havfrue.

I centrum af København er der også parker og naturområder til stor glæde for københavnerne.

Der ligger, lidt syd for centrum, København S og SV (Amager og Sydhavnen.) De er gennem de seneste år blevet moderniseret en del, og nu er der fx smukke kanaler, nybyggerier og charmerende byliv.

Der bliver givet stor opmærksomhed til de historiske elementer, områder og bygninger i København. Der bliver hele tiden lavet nye fornyelser til byen, fx erhvervsbygninger og metrolinjen der sætter byen i gang.

Hvis du vælger at købe bolig i København, kan Skøde Centrets køberrådgivning hjælpe dig sikkert gennem handlen.

Laver I det samme som en boligadvokat i København?

Skøde Centret leverer alt det du har brug for ved boligkøb i København, og vi leverer samme ydelser omkring et boligkøb som du vil finde hos en specialiseret boligadvokat. Årsagen er, at vi udelukkende arbejder med boligkøb, og ikke har lavet andet siden 2003.

Hvorfor bruge køberrådgivning ved boligkøb i København?

Uden en professionel rådgiver ved din side, står du alene om købet. Ejendomsmægleren er sælgers mand, og må ifølge loven ikke rådgive dig som køber. Banken rådgiver dig heller ikke om handlens juridiske grundlag, men tager kun stilling til om de kan belåne ejendommen.

Med Skøde Centret får du et uafhængigt alternativ til en boligadvokat i København. Selvom vi ikke er et advokatfirma, er vi stadig omfatter af lov om juridisk rådgivning.

Når du flytter til København, skal du have ændret din adresse hos Borgerservice.