Forside » Køberrådgivning » Køberrådgivning i Kolding – Få professionel hjælp til dit boligkøb

Køberrådgivning i Kolding – Få professionel hjælp til dit boligkøb

køberrådgivning

Af Skøde Centret

Er du ved at købe bolig i Kolding, kan Skøde Centret hjælpe dig med alt det juridiske omkring handlen gennem vores alt-i-en køberrådgivning. Vores køberrådgivning rummer alt det nødvendige i forbindelse med sagen.

Når vi arbejder med køberrådgivning i Kolding kontrollerer vi købsaftalen og alle ejendommens dokumenter, herunder tingbogsattest, BBR, tilstandsrapport, referater fra ejerforening, forsikringstilbud, mv.

Skøde Centrets alt-i-en boligkøberpakke inkluderer udover selve køberrådgivningen også skødeskrivning, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.

Du får en fast pris du kan regne med fra starten. Ingen handel – ingen regning.

Håndtering af sagen med alt-i-en boligkøberpakke

✔ Vi arbejder udelukkende med boligkøb og skødeskrivning og er således specialiseret i dette fagområde.
✔ Vi har tegnet ansvarsforsikring
✔ Vi har erfaring fra mere end 17.000 bolighandler siden 2003
✔ Vi er 100% uafhængige

trustpilot
SE PRISER
Det er uforpligtende: Ingen handel – ingen regning.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 70 20 21 29.

Hvordan er det at bo i Kolding?

Kolding

I Sydjylland ligger Kolding. Kolding er en fjordby og har omkring 62.000 indbyggere, hvilket gør den til Danmarks 7. største by. Desuden er Kolding også hovedbyen i Kolding kommune.

Du kan finde både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger i Kolding.

I den sydlige del af Kolding finder du videregående uddannelser.

I byens centrum kan man se at Kolding er en gammel middelalderby. I Design City, Koldings nyeste bydel, kan man finde mange ungdomsboliger, som der er mulighed for at leje.

Der bliver, ud over de mange nye ungdomsboliger, også bygget en af Jyllands højeste bygninger, Kolding Sky. Kolding Sky er næsten 70 meter højt, og kommer til at være Koldings nye vartegn.

Hvis du bor i Kolding, er du tæt på alt. Du har naturen omkring dig, og der er er ikke langt til oplevelser og kulturen. Kolding er desuden også et knudepunkt i forhold til resten af Danmark, grundet Koldings geografiske placering.

I 2009 blev Kolding kåret af Dagbladet Børsen, til at være årets vækstcenter i Danmark. Det kommer blandt andet fra Business Kolding, som er Koldings erhvervsråd. De prøver at give virksomheder og iværksættere de bedste muligheder i Kolding.

Kolding Vest ligger inde i landet og er placeret væk fra fjorden.

Hvorfor bør jeg bruge køberrådgivning ved boligkøb i Kolding?

Uden en professionel rådgiver ved din side, står du alene om købet. Ejendomsmægleren er sælgers mand, og må ifølge loven ikke rådgive dig som køber. Denne regel gælder i Kolding, såvel som i resten af landet. Banken rådgiver dig heller ikke om handlens juridiske grundlag, men tager kun stilling til om de kan belåne ejendommen.

Scroll to Top