Forside » Køberrådgivning » Køberrådgivning i Lyngby – Få professionel hjælp til dit boligkøb
Vi håber, at denne artikel kan hjælpe dig. Har du brug for hjælp til skødeskrivning, kan du finde en skødepakke, der passer til dine behov her.

Køberrådgivning i Lyngby – Få professionel hjælp til dit boligkøb

Af Skøde Centret

Er du ved at købe bolig i Lyngby, kan Skøde Centret hjælpe dig med alt det juridiske omkring handlen gennem vores alt-i-en køberrådgivning. Vores køberrådgivning rummer alt det nødvendige i forbindelse med sagen.

Som led i køberrådgivning i Lyngby kontrollerer vi købsaftalen og alle ejendommens dokumenter, herunder tingbogsattest, BBR, tilstandsrapport, referater fra ejerforening, forsikringstilbud, mv.

Skøde Centrets alt-i-en boligkøberpakke indeholder udover køberrådgivning også skødeskrivning, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.

Du får en fast pris du kan regne med fra starten. Ingen handel – ingen regning.

Håndtering af sagen med alt-i-en boligkøberpakke

✔ Vi arbejder udelukkende med boligkøb og skødeskrivning og er således specialiseret i dette fagområde.
✔ Vi har tegnet ansvarsforsikring
✔ Vi har erfaring fra mere end 17.000 bolighandler siden 2003
✔ Vi er 100% uafhængige

trustpilot
SE PRISER
Det er uforpligtende: Ingen handel – ingen regning.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 70 20 21 29.

Hvad kendetegner Lyngby?

Lyngby

Lyngby-Taarbæk ligger ikke mere end 24 minutter væk med offentlig transport.

Lyngby-Taarbæk er en forstadskommune til København, og selve Kongens Lyngby er den største by inden for Lyngby-Taarbæk.

Lyngby-Taarbæk ligger ikke mere end 10 km væk fra København centrum. Der er både Lyngbymotorvejen som går ind mod København, og man kan også tage Helsingørmotorvejen der går mere mod nord.

Navnet ”Kongen Lyngby” kommer fra at der har boet flere royale familier på Sorgenfri Slot, men også på grund af royal tilknytning til Lyngby kirke.

Byen har eksisteret siden vikingetiden, men der har boet mennesker der siden stenalderen. Lyngby kirke blev opført i år 1150 og er den ældste bygning. Den ældste del af byen er Bondebyen.

I 1850 blev den lille landsby til en stor stationsby som havde mange små bydele, som fx Hjortekær, Sorgenfri, Taarbæk osv.

I dag er Lyngby-Taarbæk en kommune med mange forskellige muligheder. Man kan tage på udflugt til fx Lyngbystorcenter hvor der både er mulighed for at tage på cafe og restauranter, biograf og for at handle.

Man kan også tage ud til Lyngby Hovedgade, som ligger foran centeret. Hovedgaden er en hyggelig gågade med mange muligheder. Lyngby kommune er samtidig en moderne handelsby, en erhvervsby, en grøn bolig by, osv.

Man finder både lejeboliger, ejerboliger og andelsboliger. Der er mange villaer og rækkehuse, og mange af de lejligheder der ligger tæt på naturområderne er eftertragtede. Naturområderne kan fx være Lyngby Sø og Dyrehaven.

Der er mange naturområder i kommunen, og de udgør over halvdelen af arealet af kommunen.

Hvorfor bør jeg bruge køberrådgivning ved boligkøb i Lyngby?

Uden en professionel rådgiver ved din side, står du alene om købet. Ejendomsmægleren er sælgers mand, og må ifølge loven ikke rådgive dig som køber. Denne regel gælder i Lyngby, såvel som i resten af landet. Banken rådgiver dig heller ikke om handlens juridiske grundlag, men tager kun stilling til om de kan belåne ejendommen.

Hvordan foregår køberrådgivning i Lyngby?

Når du har fundet den bolig i Lyngby du ønsker at købe, vil næste skridt være at ejendomsmægleren udarbejder et udkast til købsaftalen. I den forbindelse er det vigtigt at sikre, at der er indsat rådgiverforbehold i købsaftalen inden du underskriver.

Herefter kontakter vi ejendomsmægleren og indhenter kopi af handlens dokumenter. Vi gennemgår alle dokumenterne

Vi afholder herefter et telefonisk møde med dig om sagen, hvorefter vi efter aftale med dig sender eventuelle bemærkninger til handlen til ejendomsmægleren.

Når alle forbehold og spørgsmål omkring handlen er afklaret, varetager vi efterfølgende selve papirarbejdet omkring handlen, herunder skøde, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.  

Vi afslutter ikke sagen, før alt omkring bolighandlen er på plads.

Du kan til enhver tid kontakte os undervejs, hvis du måtte have spørgsmål.

Hvad koster køberrådgivning i Lyngby?

Du får en samlet alt-i-en boligkøberpakke til en fast lav pris du kan regne med fra starten af. Denne pris gælder uanset hvor i Lyngby du køber bolig, og uanset boligens pris.

Skal du have ændret et skøde?

Find skødepakke der passer til dine behov:

Scroll to Top