Boligadvokat til køberrådgivning Lyngby?

Skal du til at købe bolig i Lyngby, har du måske overvejet at finde en boligadvokat til at hjælpe med køberrådgivning.

Tidligere var det lovpligtigt at sager vedrørende boligkøb blev håndteret af en advokat, og man var således tvunget til at benytte en boligadvokat, hvis man som køber havde brug for hjælp til boligkøbet.

Det er dog efterhånden mange år siden at der blev åbnet op for at andre specialiserede aktører kunne byde ind med assistance til boligkøbere, og ofte til en billigere pris.

Skøde Centret er et alternativ til en boligadvokat i Lyngby. Vi er ikke et advokatfirma, men er specialiseret i boligkøb og har arbejdet indgående med dette område siden 2003. Da vi har eksisteret i mange år, kan du regne med at vi også er for dig i fremtiden, hvis der senere hen måtte opstå problemer omkring ejendommen.

Hos Skøde Centret kan vi hjælpe dig med dit boligkøb i Lyngby fra start til slut. Ved at anvende vores alt-i-en boligkøberpakke, får du al den juridiske hjælp du har brug for ved et boligkøb.

skøde

Du får følgende fordele med Skøde Centret:

✔ Vi arbejder udelukkende med boligkøb og skødeskrivning og er således specialiserede i dette fagområde.
✔ Vi har tegnet ansvarsforsikring
✔ Vi har erfaring fra mere end 17.000 bolighandler siden 2003
✔ Vi er 100% uafhængige

Samlet pris for hele sagen: Kr. 8.750,- inkl. moms. (ingen handel – ingen regning).

trustpilot
Bestil boligkøberpakke
Læs mere om Skøde Centrets alt-i-en boligkøberpakke

eller ring 70 20 21 29.

Som led i køberrådgivning i Lyngby kontrollerer vi købsaftalen og alle ejendommens dokumenter, herunder tingbogsattest, BBR, tilstandsrapport, referater fra ejerforening, forsikringstilbud, mv.

Skøde Centrets alt-i-en boligkøberpakke indeholder udover køberrådgivning også skødeskrivning, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.

Du får en fast pris du kan regne med fra starten. Ingen handel – ingen regning.

Hvad kendetegner Lyngby?

Lyngby

Lyngby-Taarbæk ligger ikke mere end 24 minutter væk med offentlig transport.

Lyngby-Taarbæk er en forstadskommune til København, og selve Kongens Lyngby er den største by inden for Lyngby-Taarbæk.

Lyngby-Taarbæk ligger ikke mere end 10 km væk fra København centrum. Der er både Lyngbymotorvejen som går ind mod København, og man kan også tage Helsingørmotorvejen der går mere mod nord.

Navnet ”Kongen Lyngby” kommer fra at der har boet flere royale familier på Sorgenfri Slot, men også på grund af royal tilknytning til Lyngby kirke.

Byen har eksisteret siden vikingetiden, men der har boet mennesker der siden stenalderen. Lyngby kirke blev opført i år 1150 og er den ældste bygning. Den ældste del af byen er Bondebyen.

I 1850 blev den lille landsby til en stor stationsby som havde mange små bydele, som fx Hjortekær, Sorgenfri, Taarbæk osv.

I dag er Lyngby-Taarbæk en kommune med mange forskellige muligheder. Man kan tage på udflugt til fx Lyngbystorcenter hvor der både er mulighed for at tage på cafe og restauranter, biograf og for at handle.

Man kan også tage ud til Lyngby Hovedgade, som ligger foran centeret. Hovedgaden er en hyggelig gågade med mange muligheder. Lyngby kommune er samtidig en moderne handelsby, en erhvervsby, en grøn bolig by, osv.

Man finder både lejeboliger, ejerboliger og andelsboliger. Der er mange villaer og rækkehuse, og mange af de lejligheder der ligger tæt på naturområderne er eftertragtede. Naturområderne kan fx være Lyngby Sø og Dyrehaven.

Der er mange naturområder i kommunen, og de udgør over halvdelen af arealet af kommunen.

Leverer I samme ydelse som en boligadvokat i Lyngby?

Skøde Centret leverer alt det du har brug for ved boligkøb i Lyngby, og vi leverer samme ydelser omkring et boligkøb som du vil finde hos en specialiseret boligadvokat. Årsagen er, at vi udelukkende arbejder med boligkøb, og ikke har lavet andet siden 2003.

Hvorfor bør jeg bruge køberrådgivning ved boligkøb i Lyngby?

Uden en professionel rådgiver ved din side, står du alene om købet. Ejendomsmægleren er sælgers mand, og må ifølge loven ikke rådgive dig som køber. Denne regel gælder i Lyngby, såvel som i resten af landet. Banken rådgiver dig heller ikke om handlens juridiske grundlag, men tager kun stilling til om de kan belåne ejendommen.

Hvordan foregår køberrådgivning i Lyngby?

Når du har fundet den bolig i Lyngby du ønsker at købe, vil næste skridt være at ejendomsmægleren udarbejder et udkast til købsaftalen. I den forbindelse er det vigtigt at sikre, at der er indsat rådgiverforbehold i købsaftalen inden du underskriver.

Herefter kontakter vi ejendomsmægleren og indhenter kopi af handlens dokumenter. Vi gennemgår alle dokumenterne

Vi afholder herefter et telefonisk møde med dig om sagen, hvorefter vi efter aftale med dig sender eventuelle bemærkninger til handlen til ejendomsmægleren.

Når alle forbehold og spørgsmål omkring handlen er afklaret, varetager vi efterfølgende selve papirarbejdet omkring handlen, herunder skøde, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.  

Vi afslutter ikke sagen, før alt omkring bolighandlen er på plads.

Du kan til enhver tid kontakte os undervejs, hvis du måtte have spørgsmål.

Hvad koster køberrådgivning i Lyngby?

Du får en samlet alt-i-en boligkøberpakke til en fast lav pris du kan regne med fra starten af. Denne pris gælder uanset hvor i Lyngby du køber bolig, og uanset boligens pris.

Med Skøde Centret får du et uafhængigt alternativ til en boligadvokat i Lyngby. Selvom vi ikke er et advokatfirma, er vi stadig omfatter af lov om juridisk rådgivning.