Boligadvokat til køberrådgivning i Odense – er der et alternativ?

Køberrådgivning

Skal du til at købe bolig i Odense, har du måske overvejet at finde en boligadvokat til at hjælpe med køberrådgivning.

Tidligere var det lovpligtigt at sager vedrørende boligkøb blev håndteret af en advokat, og man var således tvunget til at benytte en boligadvokat, hvis man som køber havde brug for hjælp til boligkøbet.

Det er dog efterhånden mange år siden at der blev åbnet op for at andre specialiserede aktører kunne byde ind med assistance til boligkøbere, og ofte til en billigere pris.

Skøde Centret er et alternativ til en boligadvokat i Odense. Vi er ikke et advokatfirma, men er specialiseret i boligkøb og har arbejdet indgående med dette område siden 2003. Da vi har eksisteret i mange år, kan du regne med at vi også er for dig i fremtiden, hvis der senere hen måtte opstå problemer omkring ejendommen.

Hos Skøde Centret kan vi hjælpe dig med dit boligkøb i Odense fra start til slut. Ved at anvende vores alt-i-en boligkøberpakke, får du al den juridiske hjælp du har brug for ved et boligkøb.

skøde

Du får følgende fordele med Skøde Centret:

✔ Vi arbejder udelukkende med boligkøb og skødeskrivning og er således specialiserede i dette fagområde.
✔ Vi har tegnet ansvarsforsikring
✔ Vi har erfaring fra mere end 17.000 bolighandler siden 2003
✔ Vi er 100% uafhængige

Samlet pris for hele sagen: Kr. 8.750,- inkl. moms. (ingen handel – ingen regning).

trustpilot
Bestil boligkøberpakke
Læs mere om Skøde Centrets alt-i-en boligkøberpakke

eller ring 70 20 21 29.

I forbindelse med boligkøb i Odense gennemgår og kontrollerer vi købsaftalen og alle ejendommens dokumenter, herunder tingbogsattest, BBR, tilstandsrapport, referater fra ejerforening, forsikringstilbud, mv.

Skøde Centrets alt-i-en boligkøberpakke indeholder udover køberrådgivning også skødeskrivning, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.

Du får en fast pris du kan regne med fra starten. Ingen handel – ingen regning.

Køberrådgivning i Odense

Odense

Odense er ikke kun velkendt af danskere, men også kendt i udlandet, da mange kender vores gode eventyrfortæller H.C. Andersen.

Der er meget liv og mange aktiviteter i Odense, hvilket også gør den en eftertragtet by.

Der er mange studiemuligheder i Fyns største by. Det tiltrækker mange unge der gerne vil studere.

Odense har desuden mange parker og grønne områder, hvor folk har mulighed for at få fred og slappe lidt af.

Rosengårdscentret, Tarup Center og Bazar Fyn er gode steder hvis man ønsker shopping.

Der er også gode muligheder for de underholdningslystne, da byen både rummer Sport & Event, Arena Fyn og Odense Stadion.

Odense M minder lidt om Frederiksberg i København da der også bor flere velhavende mennesker i Odense M. Odense M ligger lidt syd for Odense C.

Der kommer flere og flere studiemuligheder til Odense, muligheder som før kun har været til at få i Aarhus eller København. Derfor er der naturligt nok også kommet flere studerende til. I takt med dette, er der også blevet bygget en del flere studieboliger og ungdomsboliger.

Priserne på lejligheder er generelt høje i København og Aarhus, hvor det samtidig er meget svært at finde boliger. Men i Odense er det en del nemmere at finde et sted at bo, og priserne på boliger er heller ikke så høje som andre steder.

Odense bliver kaldt for ”Danmarks største landsby” da der er mange grønne områder, marker og parker. De store veje er omkranset af store træer også.  Fyns største vandløb løber igennem Odense som Odenses Å.

Leverer I samme ydelse som en boligadvokat i Odense?

Skøde Centret leverer alt det du har brug for ved boligkøb i Odense, og vi leverer samme ydelser omkring et boligkøb som du vil finde hos en specialiseret boligadvokat. Årsagen er, at vi udelukkende arbejder med boligkøb, og ikke har lavet andet siden 2003.

Hvorfor bør jeg bruge køberrådgivning ved boligkøb i Odense?

Uden en professionel rådgiver ved din side, står du alene om købet. Ejendomsmægleren er sælgers mand, og må ifølge loven ikke rådgive dig som køber. Denne regel gælder i Odense, såvel som i resten af landet. Banken rådgiver dig heller ikke om handlens juridiske grundlag, men tager kun stilling til om de kan belåne ejendommen.

Hvordan foregår køberrådgivning i Odense?

Når du har fundet den bolig i Odense du ønsker at købe, vil næste skridt være at ejendomsmægleren udarbejder et udkast til købsaftalen. I den forbindelse er det vigtigt at sikre, at der er indsat rådgiverforbehold i købsaftalen inden du underskriver.

Herefter kontakter vi ejendomsmægleren og indhenter kopi af handlens dokumenter. Vi gennemgår alle dokumenterne

Vi afholder herefter et telefonisk møde med dig om sagen, hvorefter vi efter aftale med dig sender eventuelle bemærkninger til handlen til ejendomsmægleren.

Når alle forbehold og spørgsmål omkring handlen er afklaret, varetager vi efterfølgende selve papirarbejdet omkring handlen, herunder skøde, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.  

Vi afslutter ikke sagen, før alt omkring bolighandlen er på plads.

Du kan til enhver tid kontakte os undervejs, hvis du måtte have spørgsmål.

Hvad koster køberrådgivning i Odense?

Du får en samlet alt-i-en boligkøberpakke til en fast lav pris du kan regne med fra starten af. Denne pris gælder uanset hvor i Odense du køber bolig, og uanset boligens pris.

Med Skøde Centret får du et uafhængigt alternativ til en boligadvokat i Odense. Selvom vi ikke er et advokatfirma, er vi stadig omfatter af lov om juridisk rådgivning.

Når du køber bolig i Odense, skal du have ændret bopælsadresse via Borgerservice i Odense.