Forside » Køberrådgivning » Køberrådgivning i Odense – Tryghed og kvalitet fra start til slut
Vi håber, at denne artikel kan hjælpe dig. Har du brug for hjælp til skødeskrivning, kan du finde en skødepakke, der passer til dine behov her.

Køberrådgivning i Odense – Tryghed og kvalitet fra start til slut

Køberrådgivning

Af Skøde Centret

Er du ved at købe bolig i Odense, kan Skøde Centret hjælpe dig med alt det juridiske omkring handlen gennem vores alt-i-en køberrådgivning. Vores køberrådgivning rummer alt det nødvendige i forbindelse med sagen.

I forbindelse med boligkøb i Odense gennemgår og kontrollerer vi købsaftalen og alle ejendommens dokumenter, herunder tingbogsattest, BBR, tilstandsrapport, referater fra ejerforening, forsikringstilbud, mv.

Skøde Centrets alt-i-en boligkøberpakke indeholder udover køberrådgivning også skødeskrivning, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.

Du får en fast pris du kan regne med fra starten. Ingen handel – ingen regning.

Håndtering af sagen med alt-i-en boligkøberpakke

✔ Vi arbejder udelukkende med boligkøb og skødeskrivning og er således specialiseret i dette fagområde.
✔ Vi har tegnet ansvarsforsikring
✔ Vi har erfaring fra mere end 17.000 bolighandler siden 2003
✔ Vi er 100% uafhængige

trustpilot
SE PRISER
Det er uforpligtende: Ingen handel – ingen regning.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 70 20 21 29.

Køberrådgivning i Odense

Odense

Odense er ikke kun velkendt af danskere, men også kendt i udlandet, da mange kender vores gode eventyrfortæller H.C. Andersen.

Der er meget liv og mange aktiviteter i Odense, hvilket også gør den en eftertragtet by.

Der er mange studiemuligheder i Fyns største by. Det tiltrækker mange unge der gerne vil studere.

Odense har desuden mange parker og grønne områder, hvor folk har mulighed for at få fred og slappe lidt af.

Rosengårdscentret, Tarup Center og Bazar Fyn er gode steder hvis man ønsker shopping.

Der er også gode muligheder for de underholdningslystne, da byen både rummer Sport & Event, Arena Fyn og Odense Stadion.

Odense M minder lidt om Frederiksberg i København da der også bor flere velhavende mennesker i Odense M. Odense M ligger lidt syd for Odense C.

Der kommer flere og flere studiemuligheder til Odense, muligheder som før kun har været til at få i Aarhus eller København. Derfor er der naturligt nok også kommet flere studerende til. I takt med dette, er der også blevet bygget en del flere studieboliger og ungdomsboliger.

Priserne på lejligheder er generelt høje i København og Aarhus, hvor det samtidig er meget svært at finde boliger. Men i Odense er det en del nemmere at finde et sted at bo, og priserne på boliger er heller ikke så høje som andre steder.

Odense bliver kaldt for ”Danmarks største landsby” da der er mange grønne områder, marker og parker. De store veje er omkranset af store træer også.  Fyns største vandløb løber igennem Odense som Odenses Å.

Hvorfor bør jeg bruge køberrådgivning ved boligkøb i Odense?

Uden en juridisk rådgiver ved din side, står du alene om købet. Ejendomsmægleren er sælgers mand, og må ifølge loven ikke rådgive dig som køber. Denne regel gælder i Odense, såvel som i resten af landet. Banken rådgiver dig heller ikke om handlens juridiske grundlag, men tager kun stilling til om de kan belåne ejendommen.

Hvordan foregår køberrådgivning i Odense?

Når du har fundet den bolig i Odense du ønsker at købe, vil næste skridt være at ejendomsmægleren udarbejder et udkast til købsaftalen. I den forbindelse er det vigtigt at sikre, at der er indsat rådgiverforbehold i købsaftalen inden du underskriver.

Herefter kontakter vi ejendomsmægleren og indhenter kopi af handlens dokumenter. Vi gennemgår alle dokumenterne

Vi afholder herefter et telefonisk møde med dig om sagen, hvorefter vi efter aftale med dig sender eventuelle bemærkninger til handlen til ejendomsmægleren.

Når alle forbehold og spørgsmål omkring handlen er afklaret, varetager vi efterfølgende selve papirarbejdet omkring handlen, herunder skøde, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.  

Vi afslutter ikke sagen, før alt omkring bolighandlen er på plads.

Du kan til enhver tid kontakte os undervejs, hvis du måtte have spørgsmål.

Hvad koster køberrådgivning i Odense?

Du får en samlet alt-i-en boligkøberpakke til en fast lav pris du kan regne med fra starten af. Denne pris gælder uanset hvor i Odense du køber bolig, og uanset boligens pris.

Når du køber bolig i Odense, skal du have ændret bopælsadresse via Borgerservice i Odense.

Skal du have ændret et skøde?

Find skødepakke der passer til dine behov:

Scroll to Top