Forside » Køberrådgivning » Køberrådgivning Randers – Skal du købe ny bolig?

Køberrådgivning Randers – Skal du købe ny bolig?

køberrådgivning

Er du ved at købe bolig i Randers, kan Skøde Centret hjælpe dig med alt det juridiske omkring handlen gennem vores alt-i-en køberrådgivning. Vores køberrådgivning rummer alt det nødvendige i forbindelse med sagen.

Når vi arbejder med køberrådgivning i Randers gennemgår og kontrollerer vi købsaftalen og alle ejendommens dokumenter, herunder tingbogsattest, BBR, tilstandsrapport, referater fra ejerforening, forsikringstilbud, mv.

Skøde Centrets alt-i-en boligkøberpakke indeholder både køberrådgivning, og også skødeskrivning, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.

Du får en fast pris du kan regne med fra starten. Ingen handel – ingen regning.

Håndtering af sagen med alt-i-en boligkøberpakke

✔ Vi arbejder udelukkende med boligkøb og skødeskrivning og er således specialiseret i dette fagområde.
✔ Vi har tegnet ansvarsforsikring
✔ Vi har erfaring fra mere end 17.000 bolighandler siden 2003
✔ Vi er 100% uafhængige

trustpilot
Se pris og start sag
Det er uforpligtende: Ingen handel – ingen regning.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 70 20 21 29.

Hvorfor bør jeg bruge køberrådgivning ved boligkøb i Randers?

Randers

Uden en professionel rådgiver ved din side, står du alene om købet. Ejendomsmægleren er sælgers mand, og må ifølge loven ikke rådgive dig som køber. Denne regel gælder i Randers, såvel som i resten af landet. Banken rådgiver dig heller ikke om handlens juridiske grundlag, men tager kun stilling til om de kan belåne ejendommen.

Hvordan foregår køberrådgivning i Randers?

Når du har fundet den bolig i Randers du ønsker at købe, vil næste skridt være at ejendomsmægleren udarbejder et udkast til købsaftalen. I den forbindelse er det vigtigt at sikre, at der er indsat rådgiverforbehold i købsaftalen inden du underskriver.

Herefter kontakter vi ejendomsmægleren og indhenter kopi af handlens dokumenter. Vi gennemgår alle dokumenterne

Vi afholder herefter et telefonisk møde med dig om sagen, hvorefter vi efter aftale med dig sender eventuelle bemærkninger til handlen til ejendomsmægleren.

Når alle forbehold og spørgsmål omkring handlen er afklaret, varetager vi efterfølgende selve papirarbejdet omkring handlen, herunder skøde, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.  

Vi afslutter ikke sagen, før alt omkring bolighandlen er på plads.

Du kan til enhver tid kontakte os undervejs, hvis du måtte have spørgsmål.

Hvad koster køberrådgivning i Randers?

Du får en samlet alt-i-en boligkøberpakke til en fast lav pris du kan regne med fra starten af. Denne pris gælder uanset hvor i Randers du køber bolig, og uanset boligens pris.

Køb af bolig i Randers

Der er mange gode grunde til at have Randers med i overvejelserne, hvis du leder efter ny bolig. Randers er en relativ stor by, men stadig uden at det bliver for tætpakket, som man kan opleve det i Aarhus.

Randers rummer mange populære steder hvor det er muligt at købe ejerbolig. Du får generelt mere for pengene, end hvis du vælger at bo i en af de større byer.

Der er mange gode muligheder for beskæftigelse i Randers, hvor der er mange virksomheder inden for industri, viden, handel og både privat og offentlig service.

Randers kommune fremstår som en kommune med fremdrift, og med en del små byer liggende i kommunen. Randers beliggenhed, ned til Gudenåen og Randers fjord, har været placeret her siden vikingetiden.

Den historiske bykerne har meget tydelige spor fra middelalderen. Dengang levede Randers af handel via søvejen, og fra handel med det store kronjyske opland.

Der er meget som skaber den gode atmosfære i Randers. Eksempelvis er kommunen kendt for sine toppede brosten, sine gamle bindingsværkshuse, hyggelige torve og snævre gader.

Hvis du skal købe bolig, er der mange ting du skal have tænkt igennem inden et køb, da et boligkøb er en meget stor beslutning økonomisk for de fleste.

Hvis du vælger at købe bolig i Randers, kan Skøde Centrets køberrådgivning hjælpe dig sikkert gennem handlen.

Skal du købe bolig eller have ændret et skøde?

Mere end 17.000 boligkøbere har anvendt Skøde Centret til boligkøb eller skødeskrivning, og vi sidder klar til at hjælpe dig med din sag.

Du kan starte en sag helt uforpligtende hos os. Hvis sagen efterfølgende ikke kan gennemføres, annullerer vi den blot igen, uden regning til dig.

trustpilot

Se priser