Boligadvokat og køberrådgivning Randers – er der et alternativ?

køberrådgivning

Skal du til at købe bolig i Randers, har du måske overvejet at finde en boligadvokat til at hjælpe med køberrådgivning.

Tidligere var det lovpligtigt at sager vedrørende boligkøb blev håndteret af en advokat, og man var således tvunget til at benytte en boligadvokat, hvis man som køber havde brug for hjælp til boligkøbet.

Det er dog efterhånden mange år siden at der blev åbnet op for at andre specialiserede aktører kunne byde ind med assistance til boligkøbere, og ofte til en billigere pris.

Skøde Centret er et alternativ til en boligadvokat i Randers. Vi er ikke et advokatfirma, men er specialiseret i boligkøb og har arbejdet indgående med dette område siden 2003. Da vi har eksisteret i mange år, kan du regne med at vi også er for dig i fremtiden, hvis der senere hen måtte opstå problemer omkring ejendommen.

Hos Skøde Centret kan vi hjælpe dig med dit boligkøb i Randers fra start til slut. Ved at anvende vores alt-i-en boligkøberpakke, får du al den juridiske hjælp du har brug for ved et boligkøb.

skøde

Du får følgende fordele med Skøde Centret:

✔ Vi arbejder udelukkende med boligkøb og skødeskrivning og er således specialiserede i dette fagområde.
✔ Vi har tegnet ansvarsforsikring
✔ Vi har erfaring fra mere end 17.000 bolighandler siden 2003
✔ Vi er 100% uafhængige

Samlet pris for hele sagen: Kr. 8.750,- inkl. moms. (ingen handel – ingen regning).

trustpilot
Bestil boligkøberpakke
Læs mere om Skøde Centrets alt-i-en boligkøberpakke

eller ring 70 20 21 29.

Når vi arbejder med køberrådgivning i Randers gennemgår og kontrollerer vi købsaftalen og alle ejendommens dokumenter, herunder tingbogsattest, BBR, tilstandsrapport, referater fra ejerforening, forsikringstilbud, mv.

Skøde Centrets alt-i-en boligkøberpakke indeholder både køberrådgivning, og også skødeskrivning, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.

Du får en fast pris du kan regne med fra starten. Ingen handel – ingen regning.

Leverer I samme ydelse som en boligadvokat i Randers?

Randers

Skøde Centret leverer alt det du har brug for ved boligkøb i Randers, og vi leverer samme ydelser omkring et boligkøb som du vil finde hos en specialiseret boligadvokat. Årsagen er, at vi udelukkende arbejder med boligkøb, og ikke har lavet andet siden 2003.

Hvorfor bør jeg bruge køberrådgivning ved boligkøb i Randers?

Uden en professionel rådgiver ved din side, står du alene om købet. Ejendomsmægleren er sælgers mand, og må ifølge loven ikke rådgive dig som køber. Denne regel gælder i Randers, såvel som i resten af landet. Banken rådgiver dig heller ikke om handlens juridiske grundlag, men tager kun stilling til om de kan belåne ejendommen.

Hvordan foregår køberrådgivning i Randers?

Når du har fundet den bolig i Randers du ønsker at købe, vil næste skridt være at ejendomsmægleren udarbejder et udkast til købsaftalen. I den forbindelse er det vigtigt at sikre, at der er indsat rådgiverforbehold i købsaftalen inden du underskriver.

Herefter kontakter vi ejendomsmægleren og indhenter kopi af handlens dokumenter. Vi gennemgår alle dokumenterne

Vi afholder herefter et telefonisk møde med dig om sagen, hvorefter vi efter aftale med dig sender eventuelle bemærkninger til handlen til ejendomsmægleren.

Når alle forbehold og spørgsmål omkring handlen er afklaret, varetager vi efterfølgende selve papirarbejdet omkring handlen, herunder skøde, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.  

Vi afslutter ikke sagen, før alt omkring bolighandlen er på plads.

Du kan til enhver tid kontakte os undervejs, hvis du måtte have spørgsmål.

Hvad koster køberrådgivning i Randers?

Du får en samlet alt-i-en boligkøberpakke til en fast lav pris du kan regne med fra starten af. Denne pris gælder uanset hvor i Randers du køber bolig, og uanset boligens pris.

Med Skøde Centret får du et uafhængigt alternativ til en boligadvokat i Randers. Selvom vi ikke er et advokatfirma, er vi stadig omfatter af lov om juridisk rådgivning.

Køb af bolig i Randers

Der er mange gode grunde til at have Randers med i overvejelserne, hvis du leder efter ny bolig. Randers er en relativ stor by, men stadig uden at det bliver for tætpakket, som man kan opleve det i Aarhus.

Randers rummer mange populære steder hvor det er muligt at købe ejerbolig. Du får generelt mere for pengene, end hvis du vælger at bo i en af de større byer.

Der er mange gode muligheder for beskæftigelse i Randers, hvor der er mange virksomheder inden for industri, viden, handel og både privat og offentlig service.

Randers kommune fremstår som en kommune med fremdrift, og med en del små byer liggende i kommunen. Randers beliggenhed, ned til Gudenåen og Randers fjord, har været placeret her siden vikingetiden.

Den historiske bykerne har meget tydelige spor fra middelalderen. Dengang levede Randers af handel via søvejen, og fra handel med det store kronjyske opland.

Der er meget som skaber den gode atmosfære i Randers. Eksempelvis er kommunen kendt for sine toppede brosten, sine gamle bindingsværkshuse, hyggelige torve og snævre gader.

Hvis du skal købe bolig, er der mange ting du skal have tænkt igennem inden et køb, da et boligkøb er en meget stor beslutning økonomisk for de fleste.

Hvis du vælger at købe bolig i Randers, kan Skøde Centrets køberrådgivning hjælpe dig sikkert gennem handlen.