Forside » Køberrådgivning » Køberrådgivning i Rødovre – Tryg bolighandel i Rødovre med køberrådgivning

Køberrådgivning i Rødovre – Tryg bolighandel i Rødovre med køberrådgivning

køberrådgivning

Er du ved at købe bolig i Rødovre, kan Skøde Centret hjælpe dig med alt det juridiske omkring handlen gennem vores alt-i-en køberrådgivning. Vores køberrådgivning rummer alt det nødvendige i forbindelse med sagen.

Som led i køberrådgivning i Rødovre gennemgår og kontrollerer vi købsaftalen og alle ejendommens dokumenter, herunder tingbogsattest, BBR, tilstandsrapport, referater fra ejerforening, forsikringstilbud, mv.

Skøde Centrets alt-i-en boligkøberpakke indeholder udover køberrådgivning også skødeskrivning, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.

Du får en fast pris du kan regne med fra starten. Ingen handel – ingen regning.

Håndtering af sagen med alt-i-en boligkøberpakke

✔ Vi arbejder udelukkende med boligkøb og skødeskrivning og er således specialiseret i dette fagområde.
✔ Vi har tegnet ansvarsforsikring
✔ Vi har erfaring fra mere end 17.000 bolighandler siden 2003
✔ Vi er 100% uafhængige

trustpilot
Se pris og start sag
Det er uforpligtende: Ingen handel – ingen regning.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 70 20 21 29.

Hvordan er det at bo i Rødovre?

rødovre

Rødovre har ca. 41.00 indbyggere.

Rødovre er en bydel i Storkøbenhavn, og som ligger ca. 10 kilometer vest for Rådhuspladsen placeret mellem Glostrup mod vest, Hvidovre mod syd, Valby mod sydøst, Brøndbyøster mod sydvest, Vanløse mod øst, og Herlev mod nord.

Der er mange sportsaktiviteter i Rødovre så der er rig mulighed for at komme i form.

I Rødovre er der noget for de fleste, herunder flere indendørs haller, udendørs boldbaner og to svømmehaller.  Med en bolig i Rødovre, behøver man ikke at skulle tage ind til København for at dyrke motion.

Der er flest butikker i Rødovre, er placeret på Roskildevej, det er også der hvor også byens måske mest velkendte bebyggelse, Damhuskroen, ligger. Hvis du bo tæt på København, men med lavere kvadratmeterpriser, er der muligheder i Rødovre.

Der er både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger som du kan finde, og byen er specielt populær hos børnefamilier og unge par, der godt vil ind i det urbane liv.

Dette er særligt udpræget i Rødovres kvarterer nordpå. Her er der parcelhuse med pragtfulde haver, som mange unge par vælger at bosætte sig i, for at stifte familie.

Leder du efter bolig i Rødovre, kan du søge her: EDC, Boliga.

Hvorfor bør jeg bruge køberrådgivning ved boligkøb i Rødovre?

Uden en professionel rådgiver ved din side, står du alene om købet. Ejendomsmægleren er sælgers mand, og må ifølge loven ikke rådgive dig som køber. Denne regel gælder i Rødovre, såvel som i resten af landet. Banken rådgiver dig heller ikke om handlens juridiske grundlag, men tager kun stilling til om de kan belåne ejendommen.

Skal du købe bolig eller have ændret et skøde?

Mere end 17.000 boligkøbere har anvendt Skøde Centret til boligkøb eller skødeskrivning, og vi sidder klar til at hjælpe dig med din sag.

Du kan starte en sag helt uforpligtende hos os. Hvis sagen efterfølgende ikke kan gennemføres, annullerer vi den blot igen, uden regning til dig.

trustpilot

Se priser