Få køberrådgivning i Rødovre – 18 års erfaring

køberrådgivning

Skal du købe bolig i Rødovre, kan Skøde Centret hjælpe dig med alt det juridiske omkring handlen gennem vores alt-i-en køberrådgivning. Vores køberrådgivning rummer alt det du har brug for i forbindelse med sagen.

Som led i køberrådgivning i Rødovre gennemgår og kontrollerer vi købsaftalen og alle ejendommens dokumenter, herunder tingbogsattest, BBR, tilstandsrapport, referater fra ejerforening, forsikringstilbud, mv.

Skøde Centrets alt-i-en boligkøberpakke indeholder udover køberrådgivning også skødeskrivning, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.

Du får en fast pris du kan regne med fra starten. Ingen handel – ingen regning.

Huskøb i Rødovre

Rødovre har ca. 41.00 indbyggere.

Rødovre er en bydel i Storkøbenhavn, og som ligger ca. 10 kilometer vest for Rådhuspladsen placeret mellem Glostrup mod vest, Hvidovre mod syd, Valby mod sydøst, Brøndbyøster mod sydvest, Vanløse mod øst, og Herlev mod nord.

Der er mange sportsaktiviteter i Rødovre så der er rig mulighed for at komme i form.

I Rødovre er der noget for de fleste, herunder flere indendørs haller, udendørs boldbaner og to svømmehaller.  Med en bolig i Rødovre, behøver man ikke at skulle tage ind til København for at dyrke motion.

Der er flest butikker i Rødovre, er placeret på Roskildevej, det er også der hvor også byens måske mest velkendte bebyggelse, Damhuskroen, ligger. Hvis du bo tæt på København, men med lavere kvadratmeterpriser, er der muligheder i Rødovre.

Der er både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger som du kan finde, og byen er specielt populær hos børnefamilier og unge par, der godt vil ind i det urbane liv.

Dette er særligt udpræget i Rødovres kvarterer nordpå. Her er der parcelhuse med pragtfulde haver, som mange unge par vælger at bosætte sig i, for at stifte familie.

Leder du efter bolig i Rødovre, kan du søge her: EDC, Boliga.