Forside » Køberrådgivning » Køberrådgivning i Roskilde – Få professionel hjælp til dit boligkøb

Køberrådgivning i Roskilde – Få professionel hjælp til dit boligkøb

Af Skøde Centret

Er du ved at købe bolig i Roskilde, kan Skøde Centret hjælpe dig med alt det juridiske omkring handlen gennem vores alt-i-en køberrådgivning. Vores køberrådgivning rummer alt det nødvendige i forbindelse med sagen.

I forbindelse med køberrådgivning i Roskilde kontrollerer vi købsaftalen og alle ejendommens dokumenter, herunder tingbogsattest, BBR, tilstandsrapport, referater fra ejerforening, forsikringstilbud, mv.

Skøde Centrets alt-i-en boligkøberpakke indeholder både køberrådgivning, og også skødeskrivning, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.

Du får en fast pris du kan regne med fra starten. Ingen handel – ingen regning.

Håndtering af sagen med alt-i-en boligkøberpakke

✔ Vi arbejder udelukkende med boligkøb og skødeskrivning og er således specialiseret i dette fagområde.
✔ Vi har tegnet ansvarsforsikring
✔ Vi har erfaring fra mere end 17.000 bolighandler siden 2003
✔ Vi er 100% uafhængige

trustpilot
SE PRISER
Det er uforpligtende: Ingen handel – ingen regning.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 70 20 21 29.

Hvordan er Roskilde at bo i?

Roskilde

Roskilde Kommune indeholder områderne Roskilde, Jyllinge, Svogerslev, Gadstrup, Ågerup, Gundsømagle, Vindinge, Viby Sjælland, Veddelev, Vor Frue og Trekroner.

Der er både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger i Roskilde, og du kan både finde folkeskoler, privatskoler og gymnasiale uddannelser. I Trekroner, der ligger lidt udenfor Roskilde, finder man det populære Roskilde Universitetscenter, også bekendt som RUC.

Der er også grønne områder, som fx Folkeparken samt Roskilde Badene. Disse giver masser af mulighed for hvile og afslapning. Byen ligger lige ud til Roskilde Fjord, som er et af de mest spændende fjordlandskaber i Danmark med meget dyreliv.

Der ligger domkirke i Roskilde, Roskilde Domkirke, som er på UNESCOs Verdensarvsliste. Den har siden 1400-tallet været den danske kongefamilies ønskede gravkirke.

Hvis du bor centralt i Roskilde, Roskilde C også kendt som Roskilde midt af indbyggerne, vil du nok kunne se en del af kirken. De flotte, brostensbelagte, gader og stræder syder med historie og sjæl.

I Roskilde C er der mange gågader, og de har et bredt udvalg af butikker. Der er herfra ikke særlig langt til Ros Torv, der specielt opfordrer til at man kan få stillet sin shopping trang. Roskilde har generelt masser at byde på som en af Danmarks ældste byer.

Leder du efter Roskilde station skal du også til centrum. Der er mange muligheder for en gåtur gennem gågaden på vej til eller fra stationen.

Der er rigtig mange ejerlejligheder i Roskilde, men det er også muligt at finde rækkehuse. Vil du have aktivt byliv skal du bare gå mod nordøst, for der finder du Trekroner. Trekroner har også en skøn natur, og har været i udvikling igennem de sidste par år, hvor der er kommet både lejligheder, rækkehuse og villaer.

Hvorfor bør jeg bruge køberrådgivning ved boligkøb i Roskilde?

Uden en professionel rådgiver ved din side, står du alene om købet. Ejendomsmægleren er sælgers mand, og må ifølge loven ikke rådgive dig som køber. Denne regel gælder i Roskilde, såvel som i resten af landet. Banken rådgiver dig heller ikke om handlens juridiske grundlag, men tager kun stilling til om de kan belåne ejendommen.

Hvis du skal købe bolig i Roskilde, kan Skøde Centrets afdeling i København hjælpe dig gennem handlen.

Scroll to Top