Boligadvokat til køberrådgivning i Roskilde?

Skal du til at købe bolig i Roskilde, har du måske overvejet at finde en boligadvokat til at hjælpe med køberrådgivning.

Tidligere var det lovpligtigt at sager vedrørende boligkøb blev håndteret af en advokat, og man var således tvunget til at benytte en boligadvokat, hvis man som køber havde brug for hjælp til boligkøbet.

Det er dog efterhånden mange år siden at der blev åbnet op for at andre specialiserede aktører kunne byde ind med assistance til boligkøbere, og ofte til en billigere pris.

Skøde Centret er et alternativ til en boligadvokat i Roskilde. Vi er ikke et advokatfirma, men er specialiseret i boligkøb og har arbejdet indgående med dette område siden 2003. Da vi har eksisteret i mange år, kan du regne med at vi også er for dig i fremtiden, hvis der senere hen måtte opstå problemer omkring ejendommen.

Hos Skøde Centret kan vi hjælpe dig med dit boligkøb i Roskilde fra start til slut. Ved at anvende vores alt-i-en boligkøberpakke, får du al den juridiske hjælp du har brug for ved et boligkøb.

skøde

Du får følgende fordele med Skøde Centret:

✔ Vi arbejder udelukkende med boligkøb og skødeskrivning og er således specialiserede i dette fagområde.
✔ Vi har tegnet ansvarsforsikring
✔ Vi har erfaring fra mere end 17.000 bolighandler siden 2003
✔ Vi er 100% uafhængige

Samlet pris for hele sagen: Kr. 8.750,- inkl. moms. (ingen handel – ingen regning).

trustpilot
Bestil boligkøberpakke
Læs mere om Skøde Centrets alt-i-en boligkøberpakke

eller ring 70 20 21 29.

I forbindelse med køberrådgivning i Roskilde kontrollerer vi købsaftalen og alle ejendommens dokumenter, herunder tingbogsattest, BBR, tilstandsrapport, referater fra ejerforening, forsikringstilbud, mv.

Skøde Centrets alt-i-en boligkøberpakke indeholder både køberrådgivning, og også skødeskrivning, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.

Du får en fast pris du kan regne med fra starten. Ingen handel – ingen regning.

Hvordan er Roskilde at bo i?

Roskilde

Roskilde Kommune indeholder områderne Roskilde, Jyllinge, Svogerslev, Gadstrup, Ågerup, Gundsømagle, Vindinge, Viby Sjælland, Veddelev, Vor Frue og Trekroner.

Der er både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger i Roskilde, og du kan både finde folkeskoler, privatskoler og gymnasiale uddannelser. I Trekroner, der ligger lidt udenfor Roskilde, finder man det populære Roskilde Universitetscenter, også bekendt som RUC.

Der er også grønne områder, som fx Folkeparken samt Roskilde Badene. Disse giver masser af mulighed for hvile og afslapning. Byen ligger lige ud til Roskilde Fjord, som er et af de mest spændende fjordlandskaber i Danmark med meget dyreliv.

Der ligger domkirke i Roskilde, Roskilde Domkirke, som er på UNESCOs Verdensarvsliste. Den har siden 1400-tallet været den danske kongefamilies ønskede gravkirke.

Hvis du bor centralt i Roskilde, Roskilde C også kendt som Roskilde midt af indbyggerne, vil du nok kunne se en del af kirken. De flotte, brostensbelagte, gader og stræder syder med historie og sjæl.

I Roskilde C er der mange gågader, og de har et bredt udvalg af butikker. Der er herfra ikke særlig langt til Ros Torv, der specielt opfordrer til at man kan få stillet sin shopping trang. Roskilde har generelt masser at byde på som en af Danmarks ældste byer.

Leder du efter Roskilde station skal du også til centrum. Der er mange muligheder for en gåtur gennem gågaden på vej til eller fra stationen.

Der er rigtig mange ejerlejligheder i Roskilde, men det er også muligt at finde rækkehuse. Vil du have aktivt byliv skal du bare gå mod nordøst, for der finder du Trekroner. Trekroner har også en skøn natur, og har været i udvikling igennem de sidste par år, hvor der er kommet både lejligheder, rækkehuse og villaer.

Leverer I samme ydelse som en boligadvokat i Roskilde?

Skøde Centret leverer alt det du har brug for ved boligkøb i Roskilde, og vi leverer samme ydelser omkring et boligkøb som du vil finde hos en specialiseret boligadvokat. Årsagen er, at vi udelukkende arbejder med boligkøb, og ikke har lavet andet siden 2003.

Hvorfor bør jeg bruge køberrådgivning ved boligkøb i Roskilde?

Uden en professionel rådgiver ved din side, står du alene om købet. Ejendomsmægleren er sælgers mand, og må ifølge loven ikke rådgive dig som køber. Denne regel gælder i Roskilde, såvel som i resten af landet. Banken rådgiver dig heller ikke om handlens juridiske grundlag, men tager kun stilling til om de kan belåne ejendommen.

Hvis du skal købe bolig i Roskilde, kan Skøde Centrets afdeling i København hjælpe dig gennem handlen.