Silkeborg – skødeskrivning og køberrådgivning ved boligkøb

Køberrådgivning

Er du ved at købe nyt hus i Silkeborg, kan Skøde Centret hjælpe dig med gennemgang og kontrol af købsaftalen og alle ejendommens dokumenter samt varetage skødeskrivning. Vi er dermed din juridiske repræsentant i sagen helt fra start til slut.

Vi udarbejder som led i sagen også dit nye skøde, og sikrer i den forbindelse at der anvendes de rigtige juridiske formuleringer. Vi håndterer de påkrævede ekspeditioner, deriblandt anmeldelse til tinglysning og berigtigelse. Afslutningsvis udarbejder vi refusionsopgørelsen.

Vores målrettede og erfarne køberrådgivere besidder specialiserede kompetencer indenfor ejendomskøb, jura og økonomi, og har således et særligt kendskab til de mange juridiske samt økonomiske problemstillinger, der er sammenhængende med at overdrage fast ejendom. Vores rådgivere bliver endvidere løbende opdateret omkring ny lovgivning på ejendomsområdet via kurser og efteruddannelse.

Vi tilbyder altid faste billige priser, og du kan bestille vores skødeservice online her på siden. Vi beskæftiger os professionelt med at varetage vores klienters behov, og vores sagsbehandling og rådgivning er derfor også sikret via ansvarsforsikring hos Lloyds International, Bruxelles.

Rent praktisk forløber sagen almindeligvis via mail og telefon. Har du imidlertid brug for at besøge vort kontor, er du velkommen til at besøge vores kontor i Aarhus:

Om Silkeborg

Silkeborg er en by i Midtjylland. Med sine ca. 45.000 indbyggere er det Danmarks 14. største by. Byen ligger midt imellem Aarhus og Herning, som begge er blandt Jyllands største byer.

I Silkeborg er der en del søer og grønne områder, blandt andet findes Silkeborg Langsø, Ørnsø og Almind Sø samt Gudenåen og Himmelbjerget i området omkring Silkeborg. De mange naturområder gør Silkeborg til et område der er ideelt til mange udendørsaktiviteter, herunder hundeluftning, løbeture, cykelture og observation af natur og dyreliv.

En stor del af boligerne i Silkeborg er villaer og parcelhuse, dog findes der også både etagebyggerier og rækkehuse i Silkeborg. I Silkeborg kan et parcel- eller rækkehus i gennemsnit erhverves for 12037kr/kvm, og en ejerlejlighed for 16291kr/kvm.

I Silkeborg findes der både daginstitutioner, skoler og et gymnasium. Familiens børn og unge behøver derfor ikke have lang transporttid til og fra pasning og uddannelse.

Fra Silkeborg er det let at køre til Herning og Aarhus i bil, via de omkringliggende motorveje. Det er også muligt at tage toget til de to byer. Ønsker man at bevæge sig rundt i Silkeborg er det muligt at benytte sig af bil, bus og cykel.