Forside » Køberrådgivning » Køberrådgivning i Slagelse – Få hjælp til at undgå de typiske faldgruber
Vi håber, at denne artikel kan hjælpe dig. Har du brug for hjælp til skødeskrivning, kan du finde en skødepakke, der passer til dine behov her.

Køberrådgivning i Slagelse – Få hjælp til at undgå de typiske faldgruber

Køberrådgivning

Af Skøde Centret

Er du ved at købe bolig i Slagelse, kan Skøde Centret hjælpe dig med alt det juridiske omkring handlen gennem vores alt-i-en køberrådgivning. Vores køberrådgivning rummer alt det nødvendige i forbindelse med sagen.

I forbindelse med Køberrådgivning Slagelse kontrollerer vi købsaftalen og alle ejendommens dokumenter, herunder tingbogsattest, BBR, tilstandsrapport, referater fra ejerforening, forsikringstilbud, mv.

Skøde Centrets alt-i-en boligkøberpakke indeholder både køberrådgivning, og også skødeskrivning, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.

Du får en fast pris du kan regne med fra starten. Ingen handel – ingen regning.

Håndtering af sagen med alt-i-en boligkøberpakke

✔ Vi arbejder udelukkende med boligkøb og skødeskrivning og er således specialiseret i dette fagområde.
✔ Vi har tegnet ansvarsforsikring
✔ Vi har erfaring fra mere end 17.000 bolighandler siden 2003
✔ Vi er 100% uafhængige

trustpilot
SE PRISER
Det er uforpligtende: Ingen handel – ingen regning.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 70 20 21 29.

Hvordan er det at bo i Slagelse?

Slagelse

Slagelse er en by som ligger omkring 90 km fra København. Slagelse ligger dermed på i Sjælland, nærmere bestemt Sydvestsjælland.

Slagelse har omkring 35.000 indbyggere. Desuden er Slagelse en af de ældste byer i Danmark, og har mange hyggelige små gader og charmerende byhuse.

Slagelse er Sjællands ottende største by, og er en del af Slagelse Kommune, og hører under Region Sjælland.

Du kan finde omkring 87 caféer og restauranter i centrum af Slagelse, og der er derfor noget for enhver smag.

Du kan finde mange studerende i byen. Det skyldes at der er mange gode uddannelsesmuligheder. Der er fx et sportscollege, som er henvendt mod unge talenter som virkelig ønsker at lave elitesport.

Slagelse kan spores helt tilbage til omkring år 1000. Den gang hvor Svend Normand byggede en af de første stenkirker i området.

Der er mange gravhøje i Slagelse, faktisk hele 275 bevarede gravhøje, og omkring 54 skorstensgrave. Der er også spor efter spredt bebyggelse i den ældre jernalder.

Gardehusarregimentet ligger i den sydøstlige del af Slagelse. Kasernen kan huse op imod 2000 soldater. men har dog kun 200 ansatte.

Slagelses unikke placering kan til dels skyldes naturen, den har en afgørende rolle i det. Der er både de omkringliggende parker i midtbyen, men der er også de smukke nærtliggende skove som du kan tage ud på, og det er nogle hyggelige steder at tage en gåtur.

Leder du efter bolig i Slagelse, kan du søge her: EDC, Nybolig, Boligsiden.

Hvorfor bør jeg bruge køberrådgivning ved boligkøb i Slagelse?

Uden en professionel rådgiver ved din side, står du alene om købet. Ejendomsmægleren er sælgers mand, og må ifølge loven ikke rådgive dig som køber. Denne regel gælder i Slagelse, såvel som i resten af landet. Banken rådgiver dig heller ikke om handlens juridiske grundlag, men tager kun stilling til om de kan belåne ejendommen.

Hvordan foregår køberrådgivning i Slagelse?

Når du har fundet den bolig i Slagelse du ønsker at købe, vil næste skridt være at ejendomsmægleren udarbejder et udkast til købsaftalen. I den forbindelse er det vigtigt at sikre, at der er indsat rådgiverforbehold i købsaftalen inden du underskriver.

Herefter kontakter vi ejendomsmægleren og indhenter kopi af handlens dokumenter. Vi gennemgår alle dokumenterne

Vi afholder herefter et telefonisk møde med dig om sagen, hvorefter vi efter aftale med dig sender eventuelle bemærkninger til handlen til ejendomsmægleren.

Når alle forbehold og spørgsmål omkring handlen er afklaret, varetager vi efterfølgende selve papirarbejdet omkring handlen, herunder skøde, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.  

Vi afslutter ikke sagen, før alt omkring bolighandlen er på plads.

Du kan til enhver tid kontakte os undervejs, hvis du måtte have spørgsmål.

Hvad koster køberrådgivning i Slagelse?

Du får en samlet alt-i-en boligkøberpakke til en fast lav pris du kan regne med fra starten af. Denne pris gælder uanset hvor i Slagelse du køber bolig, og uanset boligens pris.

Skal du have ændret et skøde?

Find skødepakke der passer til dine behov:

Scroll to Top