Forside » Køberrådgivning » Køberrådgivning ved huskøb – Få professionel hjælp til dit boligkøb

Køberrådgivning ved huskøb – Få professionel hjælp til dit boligkøb

køberrådgivning huskøb

Af Skøde Centret

At købe en bolig er en meget stor beslutning, som kan være svær at tage på egen hånd. Et boligkøb er et forløb, som har mange og komplicerede stadier. Der kan være en masse uklare spørgsmål, som du ønsker svar på, inden du tager beslutningen om at købe huset. Køberrådgivning ved huskøb kan gøre en stor forskel.

Købsaftalen er en bindende juridisk kontrakt mellem køber og sælger. Det er specielt købsaftalen, som tit har brug for en eftersyn med de juridiske briller, men det er også vigtigt at få tjekket alle ejendommens dokumenter, bilag, vilkår og særlige betingelser.

Hvordan kan et advokatforbehold hjælpe?

Hvis du får et advokatforbehold sat ind i købsaftalen, betyder det, at du ved mulig fortrydelse af en bolighandel kan komme ud af handlen, uanset om du har skrevet under på købsaftalen.

Når man køber en bolig, er det væsentligt at huske på at ejendomsmægleren er sælgers mand og at ejendomsmæglerens opgave er at sikre at boligen sælges så hurtigt som muligt og til den højeste mulige pris.

Det er essentielt at du som køber, får den rigtige vejledning, så du får det bedst mulige udgangspunkt for dit boligkøb. Køberrådgivning vedrørende huskøb giver køber sikkerhed for, at det papirmæssige forløber som det skal i forbindelse med dit boligkøb.

Hvordan kan køberrådgivning ved huskøb hjælpe?

Køberrådgivning ved huskøb har til hensigt at få den bedste bolig til den bedste pris. Med køberrådgivning får du en ansvarsforsikret professionel køberrådgiver.

Skøde Centret vil gerne hjælpe dig med at gennemgå din sag, så du kan være sikker i købsprocessen. Vi tilbyder køberrådgivning, hvor vi gennemgår alle dokumenter som omhandler din handel og rådgiver dig til den bedste købsaftale. Med vores køberrådgivning sørger vi også for at lave skødet og refusionsopgørelsen for dig.

Håndtering af sagen med alt-i-en boligkøberpakke

✔ Vi arbejder udelukkende med boligkøb og skødeskrivning og er således specialiserede i dette fagområde.
✔ Vi har tegnet ansvarsforsikring
✔ Vi har erfaring fra mere end 17.000 bolighandler siden 2003
✔ Vi er 100% uafhængige

trustpilot
FÅ PERSONLIG RÅDGIVNING
Det er uforpligtende: Ingen handel – ingen regning.

Eller ring 70 20 21 29.

Vi har 18 års erfaring med købsaftaler, og kan således tilbyde den bedste rådgivning i forhold til dit boligkøb.

Et huskøb er oftest en ret stor udskrivning rent økonomisk, og det er derfor vigtigt at sætte sig ind i sig reglerne omkring ejerskifteforsikring, inden man tager stilling til at tegne denne, og ikke mindst i hvilket selskab.

Gennemgår I også tilstandsrapporten?

Huseftersynsordningen er lavet for at beskytte mod uforudsete økonomiske overraskelser, når du køber og sælger en bolig, da den lader dig få mulighed for at tegne en ejerskifteforsikring. Ejerskifteforsikringen kan nemlig dække, hvis det peger mod at der er fejl og mangler i huset, som ikke er nævnt i tilstandsrapporten eller i elinstallationsrapporten.

Skøde Centret gennemgår også tilstandsrapport, el-rapport og tilbud på ejerskifteforsikring.

Scroll to Top