Forside » Køberrådgivning » Køberrådgivning ved køb af ejerlejlighed

Køberrådgivning ved køb af ejerlejlighed

køberrådgivning

Af Skøde Centret

Når du er klar til at købe en ejerlejlighed, kan køberrådgivning hjælpe dig med alt det juridiske, så du kan få den bedst mulige handel.

For det første skal du sørge for at få et forhåndsgodkendt realkreditlån. Det vil give dig et overblik over dit budget, og hvad du har råd til.

For det andet skal du rådføre dig med en juridisk rådgiver for at få mere at vide om alt det praktiske i forbindelse med køb af en ejerlejlighed. De kan hjælpe dig med at forhandle den bedst mulige pris.

Endelig skal du være forberedt på at lægge en betydelig udbetaling, da de fleste ejerlejlighedshandler kræver 5% i udbetaling.

Håndtering af sagen med alt-i-en boligkøberpakke

✔ Vi arbejder udelukkende med boligkøb og skødeskrivning og er således specialiserede i dette fagområde.
✔ Vi har tegnet ansvarsforsikring
✔ Vi har erfaring fra mere end 17.000 bolighandler siden 2003
✔ Vi er 100% uafhængige

trustpilot
FÅ PERSONLIG RÅDGIVNING
Det er uforpligtende: Ingen handel – ingen regning.

Eller ring 70 20 21 29.

Hvad er køberrådgivning?

Rådgivning fra en professionel køberrådgiver kan hjælpe dig på mange måder, når du ønsker at købe en ejerlejlighed. En køberrådgiver kan give dig et overblik over de juridiske forhold, der er involveret i et sådant køb, samt hjælpe dig med at forhandle den bedst mulige pris.

Køberrådgivning ved køb af ejerlejlighed omfatter også håndtering af papirarbejdet, herunder skødeskrivning, tinglysning, overdragelse af sikkerhed til ejerforeningen og den afsluttende refusionsopgørelse.

Med den rette køberrådgivning kan du mere trygt købe en ejerlejlighed og undgå stressende overraskelser undervejs.

Skal man kun betale for køberrådgivning hvis handlen gennemføres?

Hos Skøde Centret tilbyder vi “inden handel – ingen regning”, hvilket betyder, at du kun får en regning fra os, hvis handlen kan gennemføres. Det gør det nemmere for dig finde den rigtige ejerlejlighed og forhandle den bedst mulige pris uden risiko for omkostninger.

Nogle køberrådgivere vælger at opkræve et timelønnet pris, uanset om salget gennemføres eller ej, men det gør vi ikke hos Skøde Centret.

Hvad omfatter Skøde Centrets køberrådgivning?

Når du bestiller vores køberrådgivning ved køb af ejerlejlighed, vil vi først vurdere dine behov og derefter tilpasse vores rådgivning herefter.

Vi gennemgår alle ejendommens dokumenter samt tager stilling til købsaftalens indhold og klausuler.

Du vil modtage en omfattende rapport, der indeholder vores resultater og anbefalinger.

Hvis du beslutter dig for at gå videre med købet, kan vi evt. hjælpe dig med at forhandle den bedst mulige pris og vilkår for din ejerlejlighed.

Scroll to Top