Forside » Køberrådgivning » Køberrådgivning Vesterbro – alt-i-en boligkøberpakke

Køberrådgivning Vesterbro – alt-i-en boligkøberpakke

køberrådgivning

Skal du købe bolig på Vesterbro, kan Skøde Centret hjælpe dig sikkert gennem handlen gennem vores alt-i-en køberrådgivning. Vores køberrådgivning rummer alt det nødvendige i forbindelse med sagen.

Som led i køberrådgivning på Vesterbro kontrollerer vi købsaftalen og alle ejendommens dokumenter, herunder tingbogsattest, BBR, tilstandsrapport, referater fra ejerforening, forsikringstilbud, mv.

Skøde Centres alt-i-en boligkøberpakke indeholder både køberrådgivning, og også skødeskrivning, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.

Du får en fast pris du kan regne med fra starten. Ingen handel – ingen regning.

Håndtering af sagen med alt-i-en boligkøberpakke

✔ Vi arbejder udelukkende med boligkøb og skødeskrivning og er således specialiseret i dette fagområde.
✔ Vi har tegnet ansvarsforsikring
✔ Vi har erfaring fra mere end 17.000 bolighandler siden 2003
✔ Vi er 100% uafhængige

trustpilot
Se pris og start sag
Det er uforpligtende: Ingen handel – ingen regning.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 70 20 21 29.

Køb af ejerlejlighed på Vesterbro

Vesterbro er en hyggelig bydel, hvor der er gamle gader som er blevet suppleret med nye innovative ideer.  

Vesterbro er i de senere år blevet meget eftertragtet. Det er sket efter at Vesterbro på mange måder er blevet opdateret, og i den forbindelse har mistet sit ry for at være et belastet kvarter.  

Priserne på ejerlejligheder på Vesterbro er derfor også steget meget.

Vesterbro byder både på ejerlejligheder, lejeboliger og andelsboliger. Forskellen på lejlighedernes størrelse er større jo længere væk du kommer fra Vesterbro.

Der er mange historiske bygninger på Vesterbro. Det er derfor også muligt at bruge meget tid på at gå rundt og nyde synet af disse historiske steder som fx. Axel torv, Halmtorvet, Tivoli osv. Man kan også nyde både Frederiksberg have for enden af Vesterbrogade og Frederiks allé.

På Vesterbro er der mange forskellige slags folk. Du kan være helt sikker på at finde spændende restauranter på Vesterbro, og du har også mulighed for at tage på fx shoppetur, eller kulturelle ture.

Skal du købe ejerlejlighed på Vesterbro, kan Skøde Centrets køberrådgivning hjælpe dig sikkert gennem handlen.

Skal du købe bolig eller have ændret et skøde?

Mere end 17.000 boligkøbere har anvendt Skøde Centret til boligkøb eller skødeskrivning, og vi sidder klar til at hjælpe dig med din sag.

Du kan starte en sag helt uforpligtende hos os. Hvis sagen efterfølgende ikke kan gennemføres, annullerer vi den blot igen, uden regning til dig.

trustpilot

Se priser