Forside » Køberrådgivning » Køberrådgivning i Viborg – Få personlig og skræddersyet hjælp til dit boligkøb
Vi håber, at denne artikel kan hjælpe dig. Har du brug for hjælp til skødeskrivning, kan du finde en skødepakke, der passer til dine behov her.

Køberrådgivning i Viborg – Få personlig og skræddersyet hjælp til dit boligkøb

Køberrådgivning

Af Skøde Centret

Er du ved at købe bolig i Viborg, kan Skøde Centret hjælpe dig med alt det juridiske omkring handlen gennem vores alt-i-en køberrådgivning. Vores køberrådgivning rummer alt det nødvendige i forbindelse med sagen.

Som led i vores køberrådgivning i Viborg kontrollerer vi købsaftalen og alle ejendommens dokumenter, herunder tingbogsattest, BBR, tilstandsrapport, referater fra ejerforening, forsikringstilbud, mv.

Skøde Centrets alt-i-en boligkøberpakke indeholder udover køberrådgivning også skødeskrivning, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.

Du får en fast pris du kan regne med fra starten. Ingen handel – ingen regning.

Håndtering af sagen med alt-i-en boligkøberpakke

✔ Vi arbejder udelukkende med boligkøb og skødeskrivning og er således specialiseret i dette fagområde.
✔ Vi har tegnet ansvarsforsikring
✔ Vi har erfaring fra mere end 17.000 bolighandler siden 2003
✔ Vi er 100% uafhængige

trustpilot
SE PRISER
Det er uforpligtende: Ingen handel – ingen regning.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 70 20 21 29.

Hvordan er Viborg at bo i?

Den populære by Viborg, er et generelt billigere at bo i end de andre storbyer i nærheden. Hvis du vil bosætte dig i en bolig i Viborg, vil du bemærke, at du får ret lave ejerudgifter. Byen, Viborg, bliver kaldt for ”det hellige sted på bakken”, og ligger i Region Midtjylland, og byen er en af Danmarks ældste byer.

Der er også en del studerende der flytter til Viborg.

Der er dejlig smuk natur, samt et levende byliv, og du kan finde både Viborg søerne og Viborg museum i hjertet af Viborg. Den historiske Viborg Domkirke ligger også Centralt i Viborg, og er et af de mest tydelige kendetegn ved Viborg, både i forhold til bybilledet, men også historisk.

Du kan spore Viborg helt tilbage til oldtiden. Siden dengang har byen haft stor betydning for både konger og katolske bisper. De har givet byen sine mange smukke bygninger.

Imellem Viborg Domkirke og Dollerup Bakker kan du finde Hærvejens smukkeste strækninger, som er gode til en dags vandring. På vandringen kan du også finde Hald Hovedgård, De Røde barakker i Hald Ege, og du kan lade børnene brænde deres energi af på den dejlige nye legeplads i Børnenes Hald.

Viborg er Handelscentrum i området, samtidig med det rummer byens industrivirksomheder. Der er mange store arbejdspladser, og Regionshospitalet Viborg er ikke langt fra VEA Banebyen. VEA Banebyen er kun en kort gåtur fra Viborg Station, hvorfra der er mange gode tog- og busforbindelser til mange større byer, fx Aarhus, Silkeborg, Randers og Herning.

Der er mange parcelhuse i kommunen, og de ligger typisk i klassiske villakvarterer, men hvis du har brug for endnu mere plads, er der også landejendommene i kommunen.  

Uanset hvor i Viborg kommune du vælger at købe bolig, kan Skøde Centret hjælpe dig med sagen.

Hvordan foregår køberrådgivning i Viborg?

Viborg

Når du har fundet den bolig i Viborg du ønsker at købe, vil næste skridt være at ejendomsmægleren udarbejder et udkast til købsaftalen. I den forbindelse er det vigtigt at sikre, at der er indsat rådgiverforbehold i købsaftalen inden du underskriver.

Herefter kontakter vi ejendomsmægleren og indhenter kopi af handlens dokumenter. Vi gennemgår alle dokumenterne

Vi afholder herefter et telefonisk møde med dig om sagen, hvorefter vi efter aftale med dig sender eventuelle bemærkninger til handlen til ejendomsmægleren.

Når alle forbehold og spørgsmål omkring handlen er afklaret, varetager vi efterfølgende selve papirarbejdet omkring handlen, herunder skøde, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.  

Vi afslutter ikke sagen, før alt omkring bolighandlen er på plads.

Skal du have ændret et skøde?

Find skødepakke der passer til dine behov:

Scroll to Top