Køberrådgivning Virum – bliv hjulpet sikkert gennem boligkøbet

Står du overfor at købe bolig i Virum, kan Skøde Centret hjælpe dig med alt det juridiske omkring handlen via vores alt-i-en køberrådgivning. Vores køberrådgivning rummer alt det du har brug for i forbindelse med sagen.

Når vi arbejder med køberrådgivning i Virum gennemgår og kontrollerer vi købsaftalen og alle ejendommens dokumenter, herunder tingbogsattest, BBR, tilstandsrapport, referater fra ejerforening, forsikringstilbud, mv.

Skøde Centrets alt-i-en boligkøberpakke indeholder udover køberrådgivning også skødeskrivning, tinglysningsekspedition og refusionsopgørelse.

Du får en fast pris du kan regne med fra starten. Ingen handel – ingen regning.

Køberrådgivning i Virum

Virum ligger i Storkøbenhavn, og ligger i Lyngby-Taarbæk kommune. Bydelen har postnummeret 2830 Virum.

Virum ligger desuden lige ud til Geelskov, Mølleådalen og Furesøen, og tilsammen udgør de nogle smukke naturskønne områder.

Bydelen, Virum, bliver afgrænset af Furesøen og Brede ved Kongevejen. Der er kun omkring 18 km til centrum af København via fugleflugtslinje. Med en bolig i Virum, er man tæt på naturen.  

Ved Virum Torv og Geels Plads ligger Virums handels- og transportmæssige centrum. Her findes en række butikker.

Du kan finde offentlige transportforbindelser fra Virum Station, og der går både S-tog og B-tog linjen (mellem Hillerød og Køge).

Du kan desuden finde både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger i Virum.

Radon:

Virum er som nævnt beliggende i den gamle Lyngby-Taabæk kommune, og ligger klassificeret som Radonklasse 1, hvilket er relativt lavt. Omkring 0,3-1% af husstandene i Virum menes at have et radonniveau på mindst 220 Bq/m3. Dermed er det en meget lille andel af husstandene som overstiger den af WHO anbefalede max koncentration på 100 Bq/m3.

Hvis du vælger at købe bolig i Virum, kan Skøde Centret hjælpe dig sikkert gennem handlen.

Søg bolig i Virum: EDC, Danbolig,