Forside » Køberrådgivning » Få uvildig køberrådgivning ved boligkøb – 100% uafhængig

Få uvildig køberrådgivning ved boligkøb – 100% uafhængig

køberrådgivning

Uvildig køberrådgivning vil sige, at din rådgiver er 100% uafhængig af andre interesser end dine.

En rådgiver bør ikke modtage provision fra banker eller forsikringsselskaber, og din rådgiver bør heller ikke være ansat af disse. På den måde er du sikker på, at den køberrådgivning du modtager, kun handler om hvad der tjener dig bedst, og ikke hvor du tegner forsikringer eller optager lån henne.

Er I uvildige?

Hos Skøde Centret yder vi 100% uvildig køberrådgivning og modtager således ikke provision fra nogen. Der er heller ikke medlemmer af vores ejerkreds, som har forbindelse til andre interesser i banker og forsikringsselskaber mv.

Skøde Centrets køberrådgivning sigter mod at give dig den bedst mulige rådgivning, når du køber bolig eller sommerhus.

Du kan stole på, at vores uvildige køberrådgivning ikke har egne interesser for øje, og du får altid en seriøs og kompetent køberrådgivning og behandling af din sag. Vi har hjulpet mere end 10.000 boligkøbere gennem tiden, og har en bred erfaring med boligkøb.

Er I landsdækkende?

Vi arbejder overalt i Danmark, og vi har kontorer i Aarhus, København og på Bornholm.

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 7020 2129 eller dd@skoedecentret.dk hvis du har spørgsmål omkring køberrådgivning.

Hvorfor er det vigtigt at få uvildig køberrådgivning?

Hvis din rådgiver ikke er uvildig, risikerer du i praksis, at rådgiveren har interesse i hvor du optager lån henne, hvor du tegner forsikringer henne, hvilken ejendomsmægler du skal benytte hvis du også skal have solgt egen nuværende bolig, hvilken byggesagkyndig du skal bruge, osv.

God rådgivning handler om at give dig oplysning, så du selv kan træffe de rigtige valg. Hvis den rådgivning du modtager ikke er uvildig, men i stedet rummer skjult salg, træffer du ikke beslutninger på et oplyst grundlag.

Skal du købe bolig eller have ændret et skøde?

Mere end 17.000 boligkøbere har anvendt Skøde Centret til boligkøb eller skødeskrivning, og vi sidder klar til at hjælpe dig med din sag.

Du kan starte en sag helt uforpligtende hos os. Hvis sagen efterfølgende ikke kan gennemføres, annullerer vi den blot igen, uden regning til dig.

trustpilot

Se priser