Forside » region » Fyn » Boligadvokat Kerteminde – Få opstartet din skødesag i dag

Boligadvokat Kerteminde – Få opstartet din skødesag i dag

Skøde Centret er et alternativ til boligadvokater.

Vi leverer samme ydelser som en boligadvokat, da vi yder specialiseret køberrådgivning til boligkøbere i Kerteminde.

Vores rådgivning og sagsbehandling er naturligvis fuldt ansvarsforsikret.

Skøde Centret adskiller sig ved, at vi alene beskæftiger os med bolig køb og skødeskrivning. Vi har ydet rådgivning til tusindvis af boligkøbere siden vores opstart i 2003.

Er du i færd med at købe nyt hus eller sommerhus i Kerteminde, kan vi hjælpe dig sikkert gennem handlen.

Boligadvokat KertemindeKerteminde er en by på det nordøstlige Fyn. I byen bor der ca. 6.000 indbyggere.

Byen er omgivet af vand – Kerteminde ligger ud til både Kerteminde Bugt, Kerteminde Fjord og Odense Fjord. Fjorden og bugten ved Kerteminde medfører at der er god mulighed for badning og gåture langs vandet, samt for at finde en bolig med havudsigt. Vandet omkring Kerteminde har dog også en anden vigtig funktion; Kerteminde er nemlig som resultat af sin placering hjemsted for Fyns største og vigtigste havn.

Havet omkring byen er ikke det eneste der gør Kerteminde til en smuk by. Kertemindes alder medfører at der findes en del huse af ældre dato i Kerteminde. En stor del af disse huse er ældre bindingsværkshuse, der ser idylliske ud og forskønner gadebilledet.

I Kerteminde findes der en del skoler og daginstitutioner hvor familiens børn og unge kan blive passet og modtage undervisning. I byen er der også en del tilbud om fritidsaktiviteter.

Fra Kerteminde er der ikke langt til Odense. Der er derfor mulighed for at søge jobs udenfor Kerteminde, uden man behøver en lang transporttid.

I Kerteminde Kommune kan et parcel- eller rækkehus i gennemsnit erhverves for 9.612 kr./kvm., mens det i selve Kerteminde by koster 12.455 kr./kvm.

Kilde: Realkreditrådet / Boligmarkedsstatistikken.

Skal du købe bolig eller have ændret et skøde?

Mere end 17.000 boligkøbere har anvendt Skøde Centret til boligkøb eller skødeskrivning, og vi sidder klar til at hjælpe dig med din sag.

Du kan starte en sag helt uforpligtende hos os. Hvis sagen efterfølgende ikke kan gennemføres, annullerer vi den blot igen, uden regning til dig.

trustpilot

Se priser