Boligadvokat Nyborg – alternativ til boligadvokat

Skøde Centret er et alternativ til boligadvokater.

Vi tilbyder samme services som en boligadvokat, da vi yder specialiseret køberrådgivning til boligkøbere i Nyborg.

Vores ydelser er ligeledes ansvarsforsikret hos Lloyds.

Skøde Centret adskiller sig ved, at vi alene beskæftiger os med skødeskrivning og bolig køb. Vi har ydet rådgivning til tusindvis af boligkøbere siden vores opstart i 2003.

Er du ved at køb ny bolig, kan vi hjælpe dig sikkert gennem processen.

Boligadvokat NyborgNyborg

Nyborg er en by med ca. 17.000 indbyggere, placeret på det nordøstlige Fyn. Storebæltsbroen mellem Sjælland og Fyn går fra Halsskov på Sjælland til Nyborg på Fyn.

I Nyborg findes der en lang kyststrækning ud mod Storebælt, denne kyststrækning benyttes til badestrande, havne, lystbådehavn og lignende. Storebæltsbroen kan ses fra en stor del af kyststrækningen.

Udover kyststrækning findes der også andre naturskønne områder i og omkring Nyborg. Der findes eksempelvis både søer og skov i nærheden af Nyborg.

Størstedelen af boligerne i Nyborg er villaer og parcelhuse. Der findes dog også rækkehuse og etagebyggerier i byen. Det er derfor nemt at finde en bolig der har den rigtige størrelse og som passer til husstandens ønsker.

Prisniveauet i Nyborg er ikke ligeså højt som i eksempelvis Odense.

Gennemsnitligt fås et parcelhus i Nyborg Kommune til 8.159 kr. pr. kvm.

Fra Nyborg er det let at køre til en stor del af det øvrige Danmark. Storebæltsbroen ligger som nævnt i Nyborg, og det er dermed let at køre til Sjælland og de sjællandske byer. Det er dog også muligt at køre til store dele af Fyn og Jylland fra Nyborg.

Kilde: Realkreditrådet / Boligmarkedsstatistikken

Call Now Button