Forside » region » Fyn » Boligadvokat Svendborg – Hurtig, sikker og pålidelig service
Vi håber, at denne artikel kan hjælpe dig. Har du brug for hjælp til skødeskrivning, kan du finde en skødepakke, der passer til dine behov her.

Boligadvokat Svendborg – Hurtig, sikker og pålidelig service

Af Skøde Centret

Skøde Centret er et alternativ til en boligadvokat. Vi leverer samme ydelser som en boligadvokat, da vi yder specialiseret køberrådgivning i forbindelse med køb af bolig.

Vores ydelser er ligeledes fuldt ansvarsforsikret hos Lloyds.

Det specielle ved Skøde Centret er, at vi udelukkende arbejder med skødeskrivning og køb af bolig. Vi har ydet rådgivning til tusindvis af boligkøbere siden vi i 2003 startede vores virksomhed.

Er du ved at købe ny bolig, kan vi hjælpe dig sikkert gennem processen.

Boligadvokat SvendborgSvendborg er Fyns næststørste by, og er placeret på det sydlige Fyn. I Svendborg bor der ca. 27.000 mennesker.

Svendborg er en gammel by, hvilket stadigvæk kan ses i dag, hvor en stor del af byen stadig består af de smalle gader med gamle huse, som udgjorde det tidlige Svendborg. Svendborg fremstår som en idyllisk by i kraft af at man har valgt at beholde de ældre huse og gader.

I Svendborg ligger en del kirker, hvoraf flere af dem er arkitektoniske perler der beriger gadebilledet.

I Svendborg ligger der flere daginstitutioner og skoler, og der er derudover også mulighed for videre uddannelse, eksempelvis gymnasiale uddannelser.

Fra Svendborg går der toge til og fra Odense, hvor det er muligt at tage toget videre mod København eller Jylland. Denne strækning er også mulig at tage i bil, hvor Rute 9 fører fra Svendborg til Odense, hvor det er muligt at køre videre mod Sjælland eller Jylland via E20.

Det gennemsnitlige parcelhus i Svendborg Kommune handles med en kvadratmeterpris på 10.139 kr.*

*Kilde: Realkreditrådet / Boligmarkedsstatistikken

Skal du have ændret et skøde?

Find skødepakke der passer til dine behov:

Scroll to Top