Boligadvokat Aarhus – Hjælp til boligkøb i Aarhus til fast lav pris

boligadvokat

Skøde Centret er et alternativ til en boligadvokat i Aarhus.

Vi tilbyder samme services som en boligadvokat, idet vi yder specialiseret køberrådgivning i forbindelse med boligkøb. Vi er blot billigere end en traditionel boligadvokat.

Vores ydelser er tillige fuldt ansvarsforsikret.

Skøde Centret i Aarhus adskiller sig ved, at vi kun beskæftiger os med boligkøb og skødeskrivning. Vi har ydet rådgivning til tusindvis af boligkøbere siden vores opstart i 2003.

Er du ved at købe bolig i Aarhus, kan vi hjælpe dig sikkert gennem handlen.

Boligadvokat AarhusLidt baggrund om Aarhus

Aarhus er Danmarks næststørste by med ca. 270.000 indbyggere. Byen er samtidig en af Danmarks ældste, og kan spores tilbage til 700 tallet.

Man kalder Aarhus for smilets by, og samtidig for “verdens mindste storby”. Man har I Aarhus rige muligheder indenfor uddannelser, forskning, familieliv og kultur.

Aarhus Universitet er beliggende spredt i byen. Desuden har Aarhus også handelshøjskolen, journalisthøjskolen, arkitektskolen, det jyske akademi, det jydske musikkonservatorium, og mange flere.

Boligmæssigt rummer Aarhus centrum naturligt nok en del ejerlejligheder. Der er desuden bygget en del nyt på havnen, hvor den nye bydel Aarhus øst er opstået. Prismæssigt er Aarhus, ligesom København blandt de dyreste områder i landet, målt i kvadratmeterpriser.

Kommer man lidt udenfor centrum af byen, finder man en del villakvarterer, blandt andet Skjoldhøjparken med over 1000 parceller.

Der handles mange boliger i Aarhus, hvilket generelt giver stor tavlhed hos byens boligadvokater. I gamle dage blev et skøde tinglyst ved retten i Aarhus, men efter omlægningen til digital tinglysning, finder tinglysning af skøder sted via tinglysningsretten i Hobro.

Du kan finde nærmere information om Aarhus via kommunens hjemmeside