Boligadvokat Aarhus – pris

Skøde Centret er et alternativ til en boligadvokat.

Vi tilbyder samme services som en boligadvokat, idet vi yder specialiseret køberrådgivning i forbindelse med køb af bolig. Vi er blot billigere end en traditionel boligadvokat.

Vores ydelser er tillige fuldt ansvarsforsikret.

Skøde Centret adskiller sig ved, at vi kun beskæftiger os med bolig køb og skødeskrivning. Vi har ydet rådgivning til tusindvis af boligkøbere siden vores opstart i 2003.

Er du ved at købe bolig i Aarhus, kan vi hjælpe dig sikkert gennem handlen.

Lidt baggrund om Aarhus

Aarhus er Danmarks næststørste by med ca. 270.000 indbyggere. Byen er samtidig en af Danmarks ældste, og kan spores tilbage til 700 tallet.

Man kalder Aarhus for smilets by, og samtidig for “verdens mindste storby”. Man har I Aarhus rige muligheder indenfor uddannelser, forskning, familieliv og kultur.

Aarhus Universitet er beliggende spredt i byen. Desuden har Aarhus også handelshøjskolen, journalisthøjskolen, arkitektskolen, det jyske akademi, det jydske musikkonservatorium, og mange flere.

Boligmæssigt rummer Aarhus centrum naturligt nok en del ejerlejligheder. Der er desuden bygget en del nyt på havnen, hvor den nye bydel Aarhus øst er opstået. Prismæssigt er Aarhus, ligesom København blandt de dyreste områder i landet, målt i kvadratmeterpriser.

Kommer man lidt udenfor centrum af byen, finder man en del villakvarterer, blandt andet Skjoldhøjparken med over 1000 parceller.

Der handles mange boliger i Aarhus, hvilket generelt giver stor tavlhed hos byens boligadvokater. I gamle dage blev et skøde tinglyst ved retten i Aarhus, men efter omlægningen til digital tinglysning, finder tinglysning af skøder sted via tinglysningsretten i Hobro.

Du kan finde nærmere information om Aarhus via kommunens hjemmeside


Brug for skøde eller køberrådgivning?

skøde og køberrådgivningVi skriver dit skøde eller hjælper dig sikkert gennem boligkøbets juridiske faldgruber til en fast lav pris.

Gå til bestilling


Om Skøde Centret

Skøde Centret har siden opstarten i 2003 hjulpet mere end 10.000 boligkøbere gennem deres boligkøb. Vi tinglyser årligt mellem 800 - 1200 skøder og andre dokumenter ved tinglysningsretten. Læs mere.