Brabrand – få hjælp til skødeskrivning og købsaftale

skødeskrivning

Er du ved at købe ny bolig i Brabrand, kan Skøde Centret Aarhus hjælpe med skødeskrivning, tinglysning og refusionsopgørelse.

Vores rådgivning og sagsbehandling er naturligvis fuldt ansvarsforsikret hos Lloyds.

Det specielle ved Skøde Centret er, at vi udelukkende beskæftiger os med bolig køb og skødeskrivning. Vi har ydet rådgivning til tusindvis af boligkøbere siden vores opstart.

Er du ved at købe nyt hus eller ejerlejlighed i Brabrand, kan vi hjælpe dig sikkert gennem processen.

BrabrandBrabrand er en bydel i Aarhus der ligger ca. 6-9 km vest for centrum. Der bor ca. 20.000 mennesker i Brabrand. Brabrand er et større geografisk område, der blandt andet indeholder Brabrand sø og Gellerupparken.

Boligerne i Brabrand er fordelt mellem villaer, parcelhuse, rækkehuse og etagebyggerier. Der er altså boliger i alle varianter og størrelser, og bydelen henvender sig dermed til en bred målgruppe. Et parcelhus i Brabrand handles med en kvadratmeterpris på 19.241 kr., hvorimod en ejerlejlighed fås til 17.691 kr. pr. kvm.*

I Brabrand findes en del tilbud om fritidsaktiviteter, blandt andet benyttes Brabrand Sø til sportssejlads og lignende. Derudover findes der også tilbud om fodbold, håndbold, petanque, gymnastik o.l. i Brabrand.

Fra Brabrand er det både let og hurtigt at komme ind til Aarhus centrum, hvad end man benytter bilen, cyklen eller den offentlige transport. Også andre store byer i Jylland er enkle at køre til.

Silkeborg og Herning kan nås via Herningmotorvejen, og en stor del af de større jyske byer, herunder Aalborg, Hobro, Randers Horsens, Vejle og Kolding kan nås via E45 i enten nord- eller sydgående retning.

*Kilde: Realkreditrådet / Boligmarkedsstatistikken