Forside » region » Jylland » Skødeskrivning i Brabrand – høj kvalitet – lav pris

Skødeskrivning i Brabrand – høj kvalitet – lav pris

skødeskrivning

Er du ved at købe ny bolig i Brabrand, kan Skøde Centret Aarhus hjælpe med skødeskrivning, tinglysning og refusionsopgørelse.

Vores rådgivning og sagsbehandling er naturligvis fuldt ansvarsforsikret hos Lloyds.

trustpilot

Håndtering af sagen med alt-i-en skødepakke

✔ En komplet skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få overdragelsen af ejendommen på plads.
✔ Et udvidet skøde, som også rummer den vigtige formalisering af jeres aftale. Vores skøde er således ikke blot et standard minimalskøde.
✔ En fast pris du kan regne med fra starten af. Der kommer således ingen ekstraregninger eller tillæg senere hen.

trustpilot
Se priser

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe 70 20 21 29 (man - fre: 9-17).

Det specielle ved Skøde Centret er, at vi udelukkende beskæftiger os med bolig køb og skødeskrivning. Vi har ydet rådgivning til tusindvis af boligkøbere siden vores opstart.

Er du ved at købe nyt hus eller ejerlejlighed i Brabrand, kan vi hjælpe dig sikkert gennem processen.

BrabrandBrabrand er en bydel i Aarhus der ligger ca. 6-9 km vest for centrum. Der bor ca. 20.000 mennesker i Brabrand. Brabrand er et større geografisk område, der blandt andet indeholder Brabrand sø og Gellerupparken.

Boligerne i Brabrand er fordelt mellem villaer, parcelhuse, rækkehuse og etagebyggerier. Der er altså boliger i alle varianter og størrelser, og bydelen henvender sig dermed til en bred målgruppe. Et parcelhus i Brabrand handles med en kvadratmeterpris på 19.241 kr., hvorimod en ejerlejlighed fås til 17.691 kr. pr. kvm.*

I Brabrand findes en del tilbud om fritidsaktiviteter, blandt andet benyttes Brabrand Sø til sportssejlads og lignende. Derudover findes der også tilbud om fodbold, håndbold, petanque, gymnastik o.l. i Brabrand.

Fra Brabrand er det både let og hurtigt at komme ind til Aarhus centrum, hvad end man benytter bilen, cyklen eller den offentlige transport. Også andre store byer i Jylland er enkle at køre til.

Silkeborg og Herning kan nås via Herningmotorvejen, og en stor del af de større jyske byer, herunder Aalborg, Hobro, Randers Horsens, Vejle og Kolding kan nås via E45 i enten nord- eller sydgående retning.

*Kilde: Realkreditrådet / Boligmarkedsstatistikken

Skal du købe bolig eller have ændret et skøde?

Mere end 17.000 boligkøbere har anvendt Skøde Centret til boligkøb eller skødeskrivning, og vi sidder klar til at hjælpe dig med din sag.

Du kan starte en sag helt uforpligtende hos os. Hvis sagen efterfølgende ikke kan gennemføres, annullerer vi den blot igen, uden regning til dig.

trustpilot

Se priser