Forside » region » Jylland » Skødeskrivning i Egå – høj kvalitet – lav pris

Skødeskrivning i Egå – høj kvalitet – lav pris

skødeskrivning

Har du brug for skødeskrivning i Egå, kan vi hjælpe dig med sagen.

Vi kan håndtere sagen fra dag til dag, til en fast lav pris.

Vores ydelser er tillige ansvarsforsikret hos Lloyds.

Det specielle ved Skøde Centret er, at vi kun beskæftiger os med køb af bolig og skødeskrivning. Vi har ydet rådgivning til tusindvis af boligkøbere siden 2003 hvor vores virksomhed opstartede.

trustpilot

Håndtering af sagen med alt-i-en skødepakke

✔ En komplet skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få overdragelsen af ejendommen på plads.
✔ Et udvidet skøde, som også rummer den vigtige formalisering af jeres aftale. Vores skøde er således ikke blot et standard minimalskøde.
✔ En fast pris du kan regne med fra starten af. Der kommer således ingen ekstraregninger eller tillæg senere hen.

trustpilot
Se priser

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe 70 20 21 29 (man - fre: 9-17).

Er du i færd med at købe nyt hus eller sommerhus i Egå, kan vi hjælpe dig sikkert gennem processen.

EgåOm Egå

Egå er en bydel i Aarhus med ca. 9.500 indbyggere. Bydelen ligger ca. 8 km nordøst for Aarhus Centrum. Egå ligger nord for Risskov, øst for Lystrup, syd for Åstrup og vest for Kalø Vig.

Egå er særligt kendt for sin gode badestrand med surfing faciliteter og for sine grønne områder. Egå Marina findes også i bydelen. Egå er en af de mere velhavende områder omkring Aarhus. I området findes der flere liebhaverejendomme med fantastisk udsigt og beliggenhed. Kombinationen af de naturskønne områder omkring Egå, den korte afstand til Aarhus Centrum og den endnu kortere afstand til strand og marina er hvad der gør Egå til det skønne område det er.

Boligerne i Egå er hovedsageligt villaer, der findes dog også rækkehuse og ejerlejligheder i bydelen. Her fås et parcelhus til kvadratmeterpris omkring 21.462 kr. og en ejerlejlighed for omtrent 21.403kr pr. kvm.*

I Egå findes der både daginstitutioner, en skole, en produktionshøjskole samt et gymnasium. Således er der mulighed for kort transporttid til og fra skole for børn og unge i alle aldre. Den korte afstand til pasnings- og uddannelsesmuligheder er medvirkende til at Egå er et særdeles familievenligt område.

Egå ligger i cykelafstand fra Aarhus Centrum. Det er også muligt at benytte sig af offentlig transport eller bil. I udkanten af Egå ligger Djurslandmotorvejen, hvor det er muligt at køre til Djursland, eller at nå E45 motorvejen, der er den nord/syd gående motorvej i Jylland. Således er det muligt at køre til en stor del af Jyllands større byer.

*Kilde: Realkreditrådet / Boligmarkedsstatistikken

Skal du købe bolig eller have ændret et skøde?

Mere end 17.000 boligkøbere har anvendt Skøde Centret til boligkøb eller skødeskrivning, og vi sidder klar til at hjælpe dig med din sag.

Du kan starte en sag helt uforpligtende hos os. Hvis sagen efterfølgende ikke kan gennemføres, annullerer vi den blot igen, uden regning til dig.

trustpilot

Se priser

Vi er specialiserede i følgende typer af sager: