Boligadvokat i Egå ved boligkøb

Skøde Centret er et alternativ til en boligadvokat.

Vi leverer de samme ydelser som en boligadvokat, da vi yder juridisk rådgivning til boligkøbere.

Vores ydelser er tillige ansvarsforsikret hos Lloyds.

Det specielle ved Skøde Centret er, at vi kun beskæftiger os med køb af bolig og skødeskrivning. Vi har ydet rådgivning til tusindvis af boligkøbere siden 2003 hvor vores virksomhed opstartede.

Er du i færd med at købe nyt hus eller sommerhus i Egå, kan vi hjælpe dig sikkert gennem processen.

EgåOm Egå

Egå er en bydel i Aarhus med ca. 9.500 indbyggere. Bydelen ligger ca. 8 km nordøst for Aarhus Centrum. Egå ligger nord for Risskov, øst for Lystrup, syd for Åstrup og vest for Kalø Vig.

Egå er særligt kendt for sin gode badestrand med surfing faciliteter og for sine grønne områder. Egå Marina findes også i bydelen. Egå er en af de mere velhavende områder omkring Aarhus. I området findes der flere liebhaverejendomme med fantastisk udsigt og beliggenhed. Kombinationen af de naturskønne områder omkring Egå, den korte afstand til Aarhus Centrum og den endnu kortere afstand til strand og marina er hvad der gør Egå til det skønne område det er.

Boligerne i Egå er hovedsageligt villaer, der findes dog også rækkehuse og ejerlejligheder i bydelen. Her fås et parcelhus til kvadratmeterpris omkring 21.462 kr. og en ejerlejlighed for omtrent 21.403kr pr. kvm.*

I Egå findes der både daginstitutioner, en skole, en produktionshøjskole samt et gymnasium. Således er der mulighed for kort transporttid til og fra skole for børn og unge i alle aldre. Den korte afstand til pasnings- og uddannelsesmuligheder er medvirkende til at Egå er et særdeles familievenligt område.

Egå ligger i cykelafstand fra Aarhus Centrum. Det er også muligt at benytte sig af offentlig transport eller bil. I udkanten af Egå ligger Djurslandmotorvejen, hvor det er muligt at køre til Djursland, eller at nå E45 motorvejen, der er den nord/syd gående motorvej i Jylland. Således er det muligt at køre til en stor del af Jyllands større byer.

*Kilde: Realkreditrådet / Boligmarkedsstatistikken

Skøde Centret har ydet specialiseret juridisk køberrådgivning og udarbejdet skøde til mere end 10.000 boligkøbere i hele Danmark siden 2003.

70 20 21 29 Bestil online

Se anmeldelser på Trustpilot