Forside » region » Jylland » Skødeskrivning i Hasseris – høj kvalitet – lav pris

Skødeskrivning i Hasseris – høj kvalitet – lav pris

skødeskrivning

Hvis du er ved at købe bolig i Hasseris, kan vi hjælpe med skødeskrivning og tinglysning.

Vores ydelser er naturligvis ansvarsforsikret hos Lloyds.

Skøde Centret adskiller sig ved, at vi alene arbejder med bolig køb og skødeskrivning. Vi har ydet rådgivning til tusindvis af boligkøbere siden vores opstart i 2003.

trustpilot

Håndtering af sagen med alt-i-en skødepakke

✔ En komplet skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få overdragelsen af ejendommen på plads.
✔ Et udvidet skøde, som også rummer den vigtige formalisering af jeres aftale. Vores skøde er således ikke blot et standard minimalskøde.
✔ En fast pris du kan regne med fra starten af. Der kommer således ingen ekstraregninger eller tillæg senere hen.

trustpilot
Se priser

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe 70 20 21 29 (man - fre: 9-17).

Er du ved at købe nyt hus eller ejerlejlighed i Hasseris, kan vi hjælpe dig sikkert gennem handlen.

Om Hasseris

Hasseris er en bydel i Aalborg som ligger sydvest for Aalborgs bymidte. Hasseris består hovedsageligt af villaer og parcelhuse, og har ry for at være et af de mere velhavende kvarterer i Aalborg. En stor del af Hasseris – kaldet Gammel Hasseris, har en landsbylignende atmosfære, som man ønsker at værne om. En anden del af Hasseris består hovedsageligt af nyere villaer og parcelhuse. I dette område ønsker man at beholde og viderebygge byen som et havekvarter.

I Hasseris findes der flere grønne områder og søer. Blandt andet findes Kridtgraven ved Hasseris, Kridtgraven er en menneskeskabt sø, som er opstået efter Aalborg Portland Cementfabrik har gravet efter kridt i området.
Udover at være et stille og roligt område med landsbylignende bebyggelse, har Hasseris også to folkeskoler, samt et gymnasium, der bidrager til områdets familievenlige indhold. Hasseris er et roligt sted, men stadigvæk tæt på Aalborg bymidte.

Det er nemt at komme fra Hasseris til Aalborg bymidte. Med kun ca. 3,5 kilometers afstand er det muligt at cykle. Ønsker man at benytte sig af offentlig transport går der busser mellem Hasseris og Aalborg Busterminal. Med bil kan man nemt komme fra Hasseris til Aalborg bymidte via Hasserisvej eller Hobrovej.

Skal du købe bolig eller have ændret et skøde?

Mere end 17.000 boligkøbere har anvendt Skøde Centret til boligkøb eller skødeskrivning, og vi sidder klar til at hjælpe dig med din sag.

Du kan starte en sag helt uforpligtende hos os. Hvis sagen efterfølgende ikke kan gennemføres, annullerer vi den blot igen, uden regning til dig.

trustpilot

Se priser

Vi er specialiserede i følgende typer af sager: