Hasseris – Skødeskrivning i Hasseris – lav pris

skødeskrivning

Hvis du er ved at købe bolig i Hasseris, kan vi hjælpe med skødeskrivning og tinglysning.

Vores ydelser er naturligvis ansvarsforsikret hos Lloyds.

Skøde Centret adskiller sig ved, at vi alene arbejder med bolig køb og skødeskrivning. Vi har ydet rådgivning til tusindvis af boligkøbere siden vores opstart i 2003.

Er du ved at købe nyt hus eller ejerlejlighed i Hasseris, kan vi hjælpe dig sikkert gennem handlen.

Om Hasseris

Hasseris er en bydel i Aalborg som ligger sydvest for Aalborgs bymidte. Hasseris består hovedsageligt af villaer og parcelhuse, og har ry for at være et af de mere velhavende kvarterer i Aalborg. En stor del af Hasseris – kaldet Gammel Hasseris, har en landsbylignende atmosfære, som man ønsker at værne om. En anden del af Hasseris består hovedsageligt af nyere villaer og parcelhuse. I dette område ønsker man at beholde og viderebygge byen som et havekvarter.

I Hasseris findes der flere grønne områder og søer. Blandt andet findes Kridtgraven ved Hasseris, Kridtgraven er en menneskeskabt sø, som er opstået efter Aalborg Portland Cementfabrik har gravet efter kridt i området.
Udover at være et stille og roligt område med landsbylignende bebyggelse, har Hasseris også to folkeskoler, samt et gymnasium, der bidrager til områdets familievenlige indhold. Hasseris er et roligt sted, men stadigvæk tæt på Aalborg bymidte.

Det er nemt at komme fra Hasseris til Aalborg bymidte. Med kun ca. 3,5 kilometers afstand er det muligt at cykle. Ønsker man at benytte sig af offentlig transport går der busser mellem Hasseris og Aalborg Busterminal. Med bil kan man nemt komme fra Hasseris til Aalborg bymidte via Hasserisvej eller Hobrovej.