Forside » region » Jylland » Skødeskrivning i Skagen – alt-i-en skødepakke

Skødeskrivning i Skagen – alt-i-en skødepakke

Skødeskrivning Skagen

Er du ved at købe hus eller sommerhus i Skagen, kan Skøde Centret hjælpe dig gennem sagen via vores pakke med køberrådgivning. Denne køberpakke indeholder alt det du har brug for ved boligkøb, herunder rådgivning, skøde og refusionsopgørelse.

trustpilot

Håndtering af sagen med alt-i-en skødepakke

✔ En komplet skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få overdragelsen af ejendommen på plads.
✔ Et udvidet skøde, som også rummer den vigtige formalisering af jeres aftale. Vores skøde er således ikke blot et standard minimalskøde.
✔ En fast pris du kan regne med fra starten af. Der kommer således ingen ekstraregninger eller tillæg senere hen.

trustpilot
Se priser

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe 70 20 21 29 (man - fre: 9-17).

Om Skagen

Skagen er en by i Nordjylland som har ca. 8.200 indbyggere. Skagen er kendt for at være den nordligste by i Danmark, samt for dens skønne natur og for at være stedet hvor Skagerrak og Kattegat mødes.

Som resultat af Skagens placering, natur og det særlige lys der findes ved Skagen, er området blevet til et særdeles velbesøgt område for turister. En stor del af Skagens virksomheder, lever på den indtægt de har i højsæsonen.

Størstedelen af boligerne i Skagen er villaer, de fleste af disse har tilhørende have og ligger i et stille kvarter, med små veje og minimal trafik. I Skagen kan et parcel- eller rækkehus i  gennemsnit erhverves for 15906kr/kvm.*

Skagens placering gør, at der er forholdsvis langt til de største af Danmarks byer, dog er det muligt at køre til Frederikshavn, Hjørring og Hirtshals på omkring 40 min. samt til Aalborg på knap 1,5 timer. Fra Skagen tager det ca. 40 minutter at køre til Frederikshavn, hvad end man kører i bil eller benytter offentlig transport. Fra Frederikshavn er det muligt at sejle til Oslo, Göteborg og Læsø.

*Kilde: Realkreditrådet / Boligmarkedsstatistikken

Skal du købe bolig eller have ændret et skøde?

Mere end 17.000 boligkøbere har anvendt Skøde Centret til boligkøb eller skødeskrivning, og vi sidder klar til at hjælpe dig med din sag.

Du kan starte en sag helt uforpligtende hos os. Hvis sagen efterfølgende ikke kan gennemføres, annullerer vi den blot igen, uden regning til dig.

trustpilot

Se priser