Skagen – Skødeskrivning i Skagen til fast lav pris

Skødeskrivning Skagen

Er du ved at købe hus eller sommerhus i Skagen, kan Skøde Centret hjælpe dig gennem sagen via vores pakke med køberrådgivning. Denne køberpakke indeholder alt det du har brug for ved boligkøb, herunder rådgivning, skøde og refusionsopgørelse.

Om Skagen

Skagen er en by i Nordjylland som har ca. 8.200 indbyggere. Skagen er kendt for at være den nordligste by i Danmark, samt for dens skønne natur og for at være stedet hvor Skagerrak og Kattegat mødes.

Som resultat af Skagens placering, natur og det særlige lys der findes ved Skagen, er området blevet til et særdeles velbesøgt område for turister. En stor del af Skagens virksomheder, lever på den indtægt de har i højsæsonen.

Størstedelen af boligerne i Skagen er villaer, de fleste af disse har tilhørende have og ligger i et stille kvarter, med små veje og minimal trafik. I Skagen kan et parcel- eller rækkehus i  gennemsnit erhverves for 15906kr/kvm.*

Skagens placering gør, at der er forholdsvis langt til de største af Danmarks byer, dog er det muligt at køre til Frederikshavn, Hjørring og Hirtshals på omkring 40 min. samt til Aalborg på knap 1,5 timer. Fra Skagen tager det ca. 40 minutter at køre til Frederikshavn, hvad end man kører i bil eller benytter offentlig transport. Fra Frederikshavn er det muligt at sejle til Oslo, Göteborg og Læsø.

*Kilde: Realkreditrådet / Boligmarkedsstatistikken