Forside » region » Jylland » Skødeskrivning i Risskov 2022: Se priser og fordele

Skødeskrivning i Risskov 2022: Se priser og fordele

skødeskrivning

Få specialiseret køberrådgivning via Skøde Centrets alt-i-en boligkøberpakke når du køber ny bolig.

Skøde Centrets afdeling i Aarhus yder køberrådgivning i forbindelse med køb af hus, og du får et virustjek af købsaftalen og alle ejendommens dokumenter inden du indgår en endelig bindende handel. Herudover rummer køberrådgivningen også bistand med skøde, tinglysning og refusionsopgørelse.

Vi har altid faste lave priser.

trustpilot

Du får følgende fordele med Skøde Centret:

✔ En komplet skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få overdragelsen af ejendommen på plads.
✔ Et udvidet skøde, som også rummer den vigtige formalisering af jeres aftale. Vores skøde er således ikke blot et standard minimalskøde.
✔ En fast pris du kan regne med fra starten af. Der kommer således ingen ekstraregninger eller tillæg senere hen.

Kr. 4.750,- inkl. moms. (ingen handel – ingen regning).

trustpilot
Læs mere og bestil skøde

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe 70 20 21 29 (man - fre: 9-17).

Risskov er en del af Aarhus og ligger ca. 5 km nord for centrum. Der bor ca. 10.000 mennesker i Risskov. Udover boliger, findes også et utal af butikker og specialforretninger, samt et indkøbscenter i Risskov. Risskov ligger ud til kysten og har udover gode badestrande også en del grønne områder.

Risskov er et af de mere velhavende kvarterer i Aarhus og omegn. En stor del af boligerne i Risskov er villaer og liebhaverejendomme ofte med god beliggenhed og/eller udsigt. Kvadratmeterprisen på en ejerlejlighed i Risskov ligger omkring 22.817 kr. Samtidig er kvadratmeterprisen for et parcel- eller rækkehus ca. 26.879 kr.*

I Risskov ligger der både daginstitutioner, en skole og et gymnasium, hvilket betyder at familiens børn og unge ikke vil få lang transporttid til og fra børnehave og skole.

Fra Risskov er det muligt at komme ind til Aarhus Centrum ved hjælp af bil, cykel og bus. Det tager ca. 15 – 20 minutter at komme ind til centrum, afhængig af hvilket transportmiddel man benytter.

*Kilde: Realkreditrådet / Boligmarkedsstatistikken