Køberrådgivning Risskov – huskøb i Risskov

Få specialiseret køberrådgivning via Skøde Centrets rådgiverpakke når du køber ny bolig.

Hvis du anvender køberrådgivning i forbindelse med køb af hus, får du et virustjek af købsaftalen og alle ejendommens dokumenter inden du indgår en endelig bindende handel. Herudover rummer køberrådgivningen også bistand med skøde, tinglysning og refusionsopgørelse.

Vi har altid faste lave priser.

Risskov er en del af Aarhus og ligger ca. 5 km nord for centrum. Der bor ca. 10.000 mennesker i Risskov. Udover boliger, findes også et utal af butikker og specialforretninger, samt et indkøbscenter i Risskov. Risskov ligger ud til kysten og har udover gode badestrande også en del grønne områder.

Risskov er et af de mere velhavende kvarterer i Aarhus og omegn. En stor del af boligerne i Risskov er villaer og liebhaverejendomme ofte med god beliggenhed og/eller udsigt. Kvadratmeterprisen på en ejerlejlighed i Risskov ligger omkring 22.817 kr. Samtidig er kvadratmeterprisen for et parcel- eller rækkehus ca. 26.879 kr.*

I Risskov ligger der både daginstitutioner, en skole og et gymnasium, hvilket betyder at familiens børn og unge ikke vil få lang transporttid til og fra børnehave og skole.

Fra Risskov er det muligt at komme ind til Aarhus Centrum ved hjælp af bil, cykel og bus. Det tager ca. 15 – 20 minutter at komme ind til centrum, afhængig af hvilket transportmiddel man benytter.

*Kilde: Realkreditrådet / Boligmarkedsstatistikken

Skøde Centret har ydet specialiseret juridisk køberrådgivning og udarbejdet skøde til mere end 10.000 boligkøbere i hele Danmark siden 2003.

70 20 21 29 Bestil online

Se anmeldelser på Trustpilot