Boligadvokat Odder

Skøde Centret er et alternativ til en boligadvokat.

Skal du til at købe fast ejendom i Odder, eller skal du have omlagt det allerede tinglyste skøde, eksempelvis i forbindelse med skilsmisse og bodeling, kan vi hos Skøde Centret give assistance med udarbejdelse og tinglysning af skøde samt rådgivning.

Vi skriver dit nye skøde, og sikrer skødets juridiske indhold. Vi håndterer samtlige ekspeditioner, herunder tinglysning og berigtigelsen. Afslutningsvis udarbejder vi refusionsopgørelsen. Vi varetager således hele processen fra start til slut.

Skøde Centrets erfarne køberrådgivere har stærke kompetencer indenfor boligkøb, jura og økonomi, og har således et særligt kendskab til de mangeartede juridiske og økonomiske problematikker, der er forbundet med at købe eller overdrage en bolig. Vores juridiske rådgivere får desuden løbende kurser omkring ny lovgivning.

Skødet er et tinglysningsdokument, der laves til tinglysning af ejerskabet til det nye hus eller den nye lejlighed.

Hos Skøde Centret tilbyder vi altid faste billige priser, og du har mulighed for at bestille vores services her på hjemmesiden døgnet rundt. Vi beskæftiger os professionelt med at varetage vores kunders behov, og sagsbehandlingen og rådgivningen er derfor også fuldt ansvarsforsikret gennem Lloyds International, London.

Boligadvokat OdderOm Odder

Odder er en by i Midtjylland med ca. 11.500 indbyggere. Byen er beliggende mellem Horsens, Skanderborg og Aarhus. Odder er en selvstændig by, men fungerer som satellitby til Aarhus, hvilket betyder at de to byer er tæt knyttede, uden at være fysisk forbundene.

En del af befolkningen i Odder arbejder i de nærliggende byer, herunder Aarhus. Fra Odder tager det ca. 30 min at køre til Aarhus eller 50 min med offentlig transport.

I Odder findes der flere daginstitutioner og skoler, således at familiens yngste ikke behøver en lang daglig transporttid.

I Odder findes der også et gymnasium, hvor videre uddannelse er mulig. Det nærmeste universitet findes i Aarhus. Her ligger Aarhus universitet, hvor der findes mange uddannelsesretninger.

Boligerne i Aarhus er hovedsagelig villaer og parcelhuse, samt rækkehuse. Der findes dog også enkelte etagebyggerier i byen, hvori det er muligt at købe en ejerlejlighed. Der findes således boliger til mange forskellige købere i Odder.

Skøde Centret har ydet specialiseret juridisk køberrådgivning og udarbejdet skøde til mere end 10.000 boligkøbere i hele Danmark siden 2003.

70 20 21 29 Bestil online

Se anmeldelser på Trustpilot