Albertslund – skødeskrivning i Albertslund til faste lave priser

Albertslund

Er du ved at købe bolig i Albertslund, kan vi hjælpe dig med skødeskrivning og køberrådgivning.

Vi arbejder på samme måde som en boligadvokat, idet vi yder juridisk rådgivning i forbindelse med køb af bolig.

Vores rådgivning og sagsbehandling er naturligvis fuldt ansvarsforsikret hos Lloyds.

Skøde Centret adskiller sig ved, at vi udelukkende arbejder med boligkøb og skødeskrivning. Vi har ydet rådgivning til tusindvis af boligkøbere siden vores opstart i 2003.

Er du ved at købe nyt hus eller ejerlejlighed i Albertslund, kan vi hjælpe dig sikkert gennem handlen.

Albertslund

Albertslund er en del af Storkøbenhavn, placeret ca. 15 kilometer vest for centrum. I bydelen bor der ca. 27.500 mennesker.

I Albertslund er der en del grønne områder, blandt andet Vestskoven og Vejleådalen. De grønne områder gør Albertslund til et oplagt sted at bosætte sig som hundeejer og/eller naturmenneske.

En stor del af boligerne i Albertslund er rækkehuse og etagebyggerier. Der findes dog også en del parcelhuse. Det er derfor let at finde en bolig der passer til husstanden, ligegyldigt om man ønsker en lille studielejlighed eller et hus til at stifte familie i.

I Albertslund kan et parcel- eller rækkehus i gennemsnit erhverves for 17.548 kr./kvm, og en ejerlejlighed for 16.305kr./kvm.*

Fra Albertslund er det nemt at nå ind til Indre By, hvilket både kan ske med tog, i bil eller på cykel. Også en stor del af de øvrige bydele i København er lette at nå via. ringvejene.

*Kilde: Realkreditrådet / Boligmarkedsstatistikken