Forside » region » Sjælland » Skødeskrivning i Albertslund – høj kvalitet – lav pris

Skødeskrivning i Albertslund – høj kvalitet – lav pris

Albertslund

Er du ved at købe bolig i Albertslund, kan vi hjælpe dig med skødeskrivning og køberrådgivning.

Vi arbejder på samme måde som en boligadvokat, idet vi yder juridisk rådgivning i forbindelse med køb af bolig.

Vores rådgivning og sagsbehandling er naturligvis fuldt ansvarsforsikret hos Lloyds.

trustpilot

Håndtering af sagen med alt-i-en skødepakke

✔ En komplet skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få overdragelsen af ejendommen på plads.
✔ Et udvidet skøde, som også rummer den vigtige formalisering af jeres aftale. Vores skøde er således ikke blot et standard minimalskøde.
✔ En fast pris du kan regne med fra starten af. Der kommer således ingen ekstraregninger eller tillæg senere hen.

trustpilot
Se priser

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe 70 20 21 29 (man - fre: 9-17).

Skøde Centret adskiller sig ved, at vi udelukkende arbejder med boligkøb og skødeskrivning. Vi har ydet rådgivning til tusindvis af boligkøbere siden vores opstart i 2003.

Er du ved at købe nyt hus eller ejerlejlighed i Albertslund, kan vi hjælpe dig sikkert gennem handlen.

Albertslund

Albertslund er en del af Storkøbenhavn, placeret ca. 15 kilometer vest for centrum. I bydelen bor der ca. 27.500 mennesker.

I Albertslund er der en del grønne områder, blandt andet Vestskoven og Vejleådalen. De grønne områder gør Albertslund til et oplagt sted at bosætte sig som hundeejer og/eller naturmenneske.

En stor del af boligerne i Albertslund er rækkehuse og etagebyggerier. Der findes dog også en del parcelhuse. Det er derfor let at finde en bolig der passer til husstanden, ligegyldigt om man ønsker en lille studielejlighed eller et hus til at stifte familie i.

I Albertslund kan et parcel- eller rækkehus i gennemsnit erhverves for 17.548 kr./kvm, og en ejerlejlighed for 16.305kr./kvm.*

Fra Albertslund er det nemt at nå ind til Indre By, hvilket både kan ske med tog, i bil eller på cykel. Også en stor del af de øvrige bydele i København er lette at nå via. ringvejene.

*Kilde: Realkreditrådet / Boligmarkedsstatistikken

Skal du købe bolig eller have ændret et skøde?

Mere end 17.000 boligkøbere har anvendt Skøde Centret til boligkøb eller skødeskrivning, og vi sidder klar til at hjælpe dig med din sag.

Du kan starte en sag helt uforpligtende hos os. Hvis sagen efterfølgende ikke kan gennemføres, annullerer vi den blot igen, uden regning til dig.

trustpilot

Se priser

Vi er specialiserede i følgende typer af sager: