Billig boligadvokat København – specialiseret alternativ til boligadvokat

KøbenhavnHar du brug for en billig boligadvokat i københavn, er Skøde Centret et billigt alternativ. Vi leverer samme gode service og ydelse som du finder hos en boligadvokat, og vi er tillige ansvarsforsikret.

Vores speciale er Køberrådgivning ved boligkøb. Vi har arbejdet med boligkøb siden 2003, og har gennem tiden hjulpet mange tusinde boligkøbere.

Vi kan hjælpe dig gennem processen, hvilket inkluderer tjek af alle handlens dokumenter, udarbejdelse  af forbehold som sendes til ejendomsmægler samt håndtering af papirgangen i sagen, herunder skøde, tinglysning og refusionsopgørelse.

Skøde Centrets erfarne juridiske køberrådgivere har specialiserede kompetencer indenfor jura, boligkøb og økonomi, og har dermed et indgående kendskab til de mangeartede juridiske og økonomiske problematikker, der kan være forbundet med at købe fast ejendom. Vores juridiske rådgivere får desuden løbende kurser omkring ny lovgivning.

Et skøde er et juridisk dokument, som laves for tinglysning af ejerskabet til det nye hus eller den nye lejlighed.

Hos Skøde Centret tilbyder vi altid faste lave priser, og du kan bestille vores services her på hjemmesiden døgnet rundt. Vi arbejder seriøst med at sikre vores kunders behov, og sagsbehandlingen og rådgivningen er derfor også sikret via ansvarsforsikring hos Lloyds i Bruxelles.

Praktisk set foregår sagsforløbet almindeligvis via telefonisk kontakt og mail.