Forside » region » Sjælland » Boligadvokat Nakskov – Billigt alternativ til boligadvokat

Boligadvokat Nakskov – Billigt alternativ til boligadvokat

Skøde Centret er et alternativ til en boligadvokat.

Vi tilbyder samme services som en boligadvokat, da vi yder køberrådgivning til boligkøbere.

Vores rådgivning og sagsbehandling er tillige ansvarsforsikret hos Lloyds.

Det specielle ved Skøde Centret er, at vi udelukkende beskæftiger os med skødeskrivning og bolig køb. Vi har ydet rådgivning til tusindvis af boligkøbere siden vores opstart i 2003.

Er du i færd med at køb ny bolig i Nakskov, kan vi hjælpe dig sikkert gennem processen.

Boligadvokat NakskovNakskov er den største by på Lolland. Byen har ca. 12.500 indbyggere. Nakskov er en gammel by, hvilket stadig kan ses i dag. Byen har mange små gader, med bindingsværkshuse, købmandsgård og pakhuse.

Byens mange gamle bygninger bidrag til byens hyggelige atmosfære. Selvom Nakskov fremstår som en gammel hyggelig by, er den stadigvæk en moderne handelsby. Byen er en familievenlig by. Dette ses ved de mange familievenlige boliger med egen have, og ved de mange muligheder for uddannelse i byen.

I Nakskov findes flere daginstitutioner og folkeskoler, samt privatskoler. Derudover findes der både et gymnasium, et teknisk gymnasium og en handelsskole i Nakskov.

Boligerne i Nakskov er primært villaer, parcelhuse og rækkehuse. Der er dog også mulighed for at købe en ejerlejlighed i byen. En stor del af boligerne har, som nævnt, tilhørende have, der tillader familien at have udendørsaktiviteter. Nakskov har en af landets laveste kvadratmeterpriser med en gennemsnitlig kvadratmeterpris for parcelhuse på kun 3.953kr.*

Fra Nakskov er der færgeafgange til Langeland, og derved er det muligt at pendle mellem Lolland og Langeland, samt Tåsinge og Fyn.

*Kilde: Realkreditrådet / Boligmarkedsstatistikken