Forside » region » Sjælland » Skødeskrivning på Christianshavn – alt-i-en skødepakke

Skødeskrivning på Christianshavn – alt-i-en skødepakke

skødeskrivning

Er du ved at købe ejerlejlighed på Christianshavn, kan Skøde Centret være behjælpelig med den juridiske håndtering af sagen. Vi kan hjælpe med både gennemgang af handlen dokumenter, samt udarbejde skøde og refusionsopgørelse. Alt sammen til en fast lav pris.

trustpilot

Håndtering af sagen med alt-i-en skødepakke

✔ En komplet skødepakke som rummer alt det nødvendige papirarbejde i forhold til at få overdragelsen af ejendommen på plads.
✔ Et udvidet skøde, som også rummer den vigtige formalisering af jeres aftale. Vores skøde er således ikke blot et standard minimalskøde.
✔ En fast pris du kan regne med fra starten af. Der kommer således ingen ekstraregninger eller tillæg senere hen.

trustpilot
Se priser

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe 70 20 21 29 (man - fre: 9-17).

Om Christianshavn

Christianshavn er en halvø, som er en del af Indre by i København. Christianshavn er afgrænset af voldanlæg og voldgrave, og er forbundet med det øvrige København af Langebro og Knippelsbro, samt to mindre gangbroer.

De to broer gør det nemt at færdes i og omkring Christianshavn i bil og på cykel. Også med offentlig transport er der rig mulighed for at færdes i området omkring Christianshavn, der er mulighed for at benytte både bus og metro som transportmiddel.

Christianshavn er ligesom langt størstedelen af København beboet af mange mennesker, og dermed høj befolkningstæthed. De fleste boliger i Christianshavn er derfor lejligheder og ejerlejligheder.

Noget af det Christianshavn er særligt kendt for, er fristaden Christiania som er beliggende i Christianshavn. Christiania er hjemstedet for frie og kreative sjæle, der er med til at gøre området til noget særligt. Udover Christiania er også Vor Frelsers Kirke og Operaen beliggende i Christianshavn. Alle er attraktioner der sikrer liv og mennesker i gadebilledet som følge af turisme.

Skal du købe bolig eller have ændret et skøde?

Mere end 17.000 boligkøbere har anvendt Skøde Centret til boligkøb eller skødeskrivning, og vi sidder klar til at hjælpe dig med din sag.

Du kan starte en sag helt uforpligtende hos os. Hvis sagen efterfølgende ikke kan gennemføres, annullerer vi den blot igen, uden regning til dig.

trustpilot

Se priser